جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کمک بلاعوض دولت، زمینه‌ساز توسعه آبیاری نوین در بافق

    توسعه طرح‌های آبیاری نوین در زمین‌های زراعی و باغی بافق با کمک‌های بلاعوض دولت، نقش موثری در صرفه‌جویی و کاهش میزان مصرف آب در بخش کشاورزی این شهرستان و افزایش تولید محصولات در چند سال اخیر داشته است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طرح آبیاری نوین در ۱۳۰هکتار اراضی کشاورزی ریگان در حال اجراست

    اجرای سامانه های آبیاری نوین با کمک بلاعوض دولت در استان یزد از جمله شهرستان بافق زمینه ساز توسعه سامانه های آبیاری کم فشار ، قطره ای ، زیرسطحی ، تیپ و تشتکی در مناطق مختلف شده و با توجه به کم آبی و شرایط اقلیمی و خاک منطقه، راندمان تولید را از ۳۵ تا  ۸۵ درصد افزایش می دهد.

    دولت تدبیر و امید در اجرای سامانه های آبیاری کم فشار برای هر هکتار هفت میلیون تومان و آبیاری قطره ای هم در هر هکتار ۱۷ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می کند که کشاورزان می توانند با استفاده از فرصتی که در این زمینه فراهم شده ، برای پایداری و افزایش تولید محصولات استفاده کنند.

    کاهش بارندگی در ۲ دهه اخیر و استفاده بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی با شیوه آبیاری غرقابی ، ذخایر آب بافق را با تهدید جدی روبرو کرده و کارشناسان معتقدند، ۹۰ درصد منابع آبی در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که راندمان بهره وری آن بین ۳۵ تا ۴۵ درصد تخمین زده می‌شود، بنابر این ترویج روش‌های نوین آبیاری نقش مهم و اساسی در کاهش مصرف آب و افزایش میزان بهره وری از منابع موجود را در شرایط خشکسالی دارد.

    استفاده از روش های آبیاری نوین در بافق

    آبیاری‌های نوین به شکل تحت فشار به ۲ روش آبیاری قطره‌ای و بارانی انجام می‌شود که در شهرستان بافق به خاطر سختی بالا یا میزان شوری و املاح زیاد آب (ای. سی) فقط از سیستم آبیاری لوله‌ای و کم فشار  در بخش زراعت استفاده می شود.

    میزان بهره وری آبیاری بارانی تا ۷۰ درصد و آبیاری قطره‌ای تا ۹۵ درصد است ولی در سامانه آبیاری کم فشار تا ۷۵ درصد در مصرف آب کشاورزی صرفه جویی می‌شود.

    علاوه بر توسعه روش‌های نوین آبیاری در مزارع ، جایگزینی محصولات کم آبخواه مانند زعفران و گیاهان دارویی به جای محصولات پرآبخواه در روش سنتی غرق آبی از دیگر راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب است.

    هم اکنون کشاورزان بافقی همزمان در هر ۲ زمینه فعالیت دارند و از یک سو به کشت گیاهان کم آبخواه روی آورده اند و از سوی دیگر توسعه سامانه آبیاری نوین را در سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

     

    ۳۵ درصد از زمین‌های کشاورزی بافق زیرپوشش آبیاری نوین 

    رییس جهادکشاورزی بافق گفت: وسعت زمین‌های زیرکشت محصولات زراعی و باغی این شهرستان ، ۶ هزار و ۲۹۰ هکتار است که بیش از ۳۵ درصد آن زیرپوشش سامانه آبیاری نوین قرار دارد.

    علی اکبر رحمتیان افزود:  ۳۲۵ بهره‌بردار بخش کشاورزی با بهره گیری از ۴۰ حلقه چاه از روش آبیاری نوین  با بیش از ۳۰ درصد صرفه جویی در مصرف آب، استفاده می‌کنند.

    وی ادامه داد: روش های آبیاری موضعی که اغلب کشاورزان بافق برای باغ‌ها، گیاهان ردیفی و گلخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌دهند، آب را با فشار کم در شبکه لوله بر سطح یا زیر خاک مزرعه توزیع می کند و توسط وسایلی به صورت قطره، یا توسط پاشنده‌های کوچک مانند «اسپریر»، «میکروجت»، و «بابلر» پای بوته گیاه ریخته می‌شود.به گفته این مسوول در مواردی که صرفه جویی آب ضروری باشد و منابع آب موجود تکافوی اراضی زیرکشت را ندهد، روش‌های آبیاری موضعی افزایش راندمان آبیاری و جهش تولید را تضمین می‌کند و این شیوه آبیاری دارای روش‌های متعددی مانند آبیاری دریپ، زیر بستری، فواره‌ای و آبیاری اسپری است.

    رحمتیان با بیان اینکه هم اینک بهترین روش آبیاری نوین در بافق سیستم کم فشار است، افزود: به ازای هر هکتار آبیاری کم فشار ، هفت میلیون تومان و برای اجرایی سامانه نوین تحت فشار  ۱۷ میلیون تومان به صورت بلاعوض از محل صندوق توسعه ملی به متقاضیان پرداخت می‌شود.

    وی خاطرنشان کرد: در بافق از سال های گذشته تاکنون انواع روش های آبیاری تحت فشار مانند آبیاری قطره ای و کلاسیک در اراضی زراعی اجرا شده و باتوجه به کمبود آب نیاز است که ترویج و توسعه این روش‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

     

    تداوم شیوه آبیاری سنتی در بافق

    مسوول اداره فنی و زیربنایی جهادکشاورزی شهرستان نیز گفت: سال‌هاست که روش‌های آبیاری سطحی اعم از نواری، کرتی و یا شیاری در بین کشاورزان رواج یافته که این شیوه‌ها با توجه به سرمایه اولیه کم، پایین بودن هزینه تعمیر و مصرف انرژی به دیگر روش‌های جدید ترجیح داده می‌شود.

    امید عباس زاده با بیان اینکه تمام روش‌های آبیاری سطحی، به یک‌شکل عمل می‌کند و تفاوتشان در شیوه و تقسیم‌بندی زمین است، افزود: در این روش، آب از منبع تغذیه به نهرهای خاکی وارد و روی سطح زمین پخش می‌شود تا به‌تدریج به ریشه گیاه برسد که به همین علت باعث نبود کنترل و مدیریت مصرف آب و در نتیجه هدر رفت بخشی از آن می ‌شود.

    وی خاطر نشان کرد: کشاورزان بافق به دلیل گستردگی و استفاده فراوان از روش آبیاری سطحی و به‌منظور جلوگیری از مصرف بی‌رویه آب بر آن شدند تا لوله‌های نرم دریچه دار از جنس پلی اتلین را جایگزین نهرهای خاکی قدیمی کنند تا علاوه بر کنترل و مدیریت آب‌رسانی به مزرعه، از مزایای روش آبیاری سطحی بهره‌مندشوند.

    به گفته این مسوول طبق تحقیقات انجام شده با استفاده از روش آبیاری سطحی با لوله‌های دریچه دار، ۲۵ تا ۳۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی می شود و همچنین امکان برداشت محصول بیشتری را فراهم می‌آورد.

    عباس زاده افزود: آبیاری سطحی اگر با تمامی امکانات و شرایط لازم استفاده شود، حدود ۵۰ در مصرف آب صرفه‌جویی می‌شود، در حالی‌که با روش‌های نوین آبیاری، می توان بین ۶۵ تا ۹۵ درصد از هدر رفت آب جلوگیری کرد.

    وی با بیان اینکه در آبیاری معمولی در هر هکتار  ۱۰ هزار مترمکعب آب مصرف می شود، افزود: ضروری است تا کشاورزان با اصلاح روش‌های آبیاری و استفاده از شیوه‌های نوین در مصرف آب صرفه جویی بیشتری کنند.

     

    افزایش راندمان آبیاری و صرفه جویی در مصرف آب

    یکی از بهره برداران بخش کشاورزی بافق ، افزایش راندمان آبیاری، صرفه جویی در مصرف آب، کاهش علف‌های هرز، بهبود کمی و کیفی در تولید محصول، افزایش بهره وری و امکان همزمان آبیاری و کود دهی را از مزایای آبیاری نوین قطره ای برشمرد.

    علی محمد تفکری افزود: آﺑﯿﺎری از روزﮔﺎران ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎ روشﻫﺎی ﺳﺎده و به صورت غرقابی (سنتی) اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﺪ که با توجه به غنای سفره‌های زیرزمینی و دِبی مناسب آب قنات‌ها، برای آن زمان مطلوب زمان بود اﻣﺎ اﻣﺮوزه روشﻫﺎی ﻋﻠﻤﯽ ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻧﯽ ﺑﺮای آﺑﯿﺎری ﺑﻪ ﮐﺎر ﻣﯽرود که چنانچه ﻫﺮ ﯾﮏ از اﯾﻦ روشﻫﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر درﺳﺖ و در ﺟﺎی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺮده ﺷﻮد ﺑﻪ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﮐﺸﺎورزی ﮐﻤﮏ ﺑﺴﯿﺎری می کند.

    این کشاورز ۶۷ ساله بافقی تصریح کرد: در آﺑﯿﺎری ﺑﺎﯾﺪ از روشﻫﺎﯾﯽ اﺳﺘﻔﺎده کنیم ﮐﻪ علاو ه بر ﺻﺮﻓﻪﺟﻮﯾﯽ در ﻣﺼﺮف آب، از ﺷﺴﺘﻪﺷﺪن ، فرسایش و ﺧﺴﺎرت ﺑﻪ ﺧﺎک ﮐﺸﺎورزی نیز جلوگیری کند که روش های آبیاری نوین در این زمینه بسیار موثر است.

    دیگر کشاورز بافقی که پنج هکتار زمین زراعی و باغی دارد و ۴۰ درصد آن را به سیستم نوین آبیاری مجهز کرده به ایرنا گفت: صرفه جویی در مصرف آب، پخش مناسب کود، آبدهی یکنواخت و جلوگیری از رویش علف‌های هرز از مزایای استفاده از این سامانه آبیاری بوده است و در صورت تامین تسهیلات آماده ام که صد درصد مزارع و باغ‌هایم را به پوشش آبیاری نوین تجهیز کنم .

    بمانعلی کارگران مشکل کشاورزان را در به کارگیری این روش، تجمیع نبودن اراضی زراعی دانست و افزود: وقتی زمین‌های زراعی افراد در قطعه های کوچک و پراکنده و به عبارتی خرده مالکی است اجرای سیستم آبیاری نوین صرفه اقتصادی ندارد.

    کارگران از متولیان کشاورزی خواست در وهله اول برای یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی در روستاها اقدام کنند تا استفاده از شیوه‌های نوین در کاشت، داشت و برداشت به صرفه و آسان تر شود.

     

    روش غرق آبی متداولترین شیوه آبیاری در شهرستان بافق

    یکی از بهره برداران بخش کشاورزی در بافق نیز گفت: راﯾﺞﺗﺮﯾﻦ روش آﺑﯿﺎری در بافق هنوز شیوه غرقابی ﮐﺮﺗﯽ اﺳﺖ و ﻋﻠﺖ آن ﻧﯿﺰ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺳﻨﺘﯽ برجا مانده از گذشته در ﺑﯿﻦ ﮐﺸﺎورزان اﺳﺖ که در اﯾﻦ روش ﮐﺮتﻫﺎ را ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﭼﻬﺎر ﮔﻮش ﯾﺎ ﺷﮑﻞﻫﺎی دﯾﮕﺮ درﺳﺖ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.

    رضا تفکری افزود: آﺑﯿﺎری ﺑﻪﺻﻮرت ﮐﺮﺗﯽ ﺑﺮای ﺧﺎکﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ آب در آنﻫﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﻧﻔﻮذ ﻣﯽﮐﻨﺪ و همچنین ﺑﺮای زﻣﯿﻦﻫﺎی ﺻﺎف و ﺑﺪون ﺷﯿﺐ ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺳﺖ و ﺑﺎ اﯾﻦ روش ﻣﯽﺗﻮان ﺣﺒﻮﺑﺎت، ﯾﻮﻧﺠﻪ، صیفی ، ﺑﺎغﻫﺎی ﻣﯿﻮه و ﺳﺒﺰی و گیاهان پر آبخواه را آﺑﯿﺎری ﮐﺮد.

    هم اکنون ۶۵ درصد کشاورزان بافقی هنوز به شیوه سنتی مزارع خود را آبیاری می کنند که در روش غرقابی به زحمت یک سوم میزان آبی که روانه مزرعه می شود، جذب زمین شده و عملا بقیه آن هدر می رود.
    به گفته کارشناسان، روش های آبیاری سنتی علاوه بر راندمان و بهره وری بسیار پایین، موجب فرسایش، شور، قلیایی و باتلاقی شدن خاک، تخریب زمین های کشاوزی و مهم تر از همه باعث هدر رفت آب می شود.

    ۶.۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی بافق به کشت گیاهان دارویی (به غیر از زعفران) اختصاص دارد و هم اکنون افزون بر۱۳ تن محصول از این اراضی برداشت می‌شود.

    وسعت زمین‌های زیرکشت محصولات زراعی و باغی بافق، ۶ هزار و ۲۹۰ هکتار است که با ۱۱۷ حلقه چاه عمیق ، نیمه عمیق و ۱۲۰ رشته قنات، آبیاری می‌شود.

    خرما، پسته، زعفران، جو، گندم، لوبیا، گیاهان دارویی و علوفه از مهمترین محصولات شهرستان بافق به شمار می رود.

    مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: امنیت غذاییبخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    رفع بحران بازار مرغ با توزیع گسترده/ سن پرورش۵۰ روز شد

    پست بعدی

    معاون سازمان جهاد کشاورزی قم: ۲۴ هزار تن گندم درقم تولید خواهد شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    معاون سازمان جهاد کشاورزی قم: ۲۴ هزار تن گندم درقم تولید خواهد شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.