دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشاورزی کردستان از تامین معاش تا صادرات

    آمار تولیدات محصولات کشاورزی در قبل و بعد از انقلاب گویای تفاوت وضعیت کشاورزی در کردستان است به گونه ای که تولید در این بخش از تامین معاش و مصرف داخلی اکنون به صادرات رسیده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۱۸, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    کردستان افزون بر توانمندی در حوزه نیروی انسانی از نظر منابع خدادادی هم دارای ظرفیت های فراوانی است که قبل از انقلاب نه تنها این استعدادها شناخته شده نبود بلکه اجازه به فعلیت رساندن و رشد و نمو آن را هم نمی دانند.

    سال ۱۳۵۷ میزان تولیدات زراعی در این استان ۳۸۸ هزار و ۷۹۴ تن بود و اکنون به ۲ میلیون و ۱۶۹ هزار تن رسیده و تولید در بخش باغی هم از ۶۲ هزار و ۱۱۴ تن به ۴۳۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است.

    در تولید محصولات استراتژیکی هم چون گندم هم شاهد رشد بیش از ۲ برابری هستیم به گونه ای که در سال ۵۷ میزان تولید این محصول ۲۴۰ هزار تن و در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ ؛ ۸۱۸ هزار تن بوده و در سال هایی هم چون سال ۱۳۹۹ افزون بر یک میلیون تن از این محصول در استان تولید شده است.

    میزان تولیدات دامی استان در قبل از انقلاب ۱۱۲ هزار تن و اکنون به ۴۰۴ هزار تن رسیده و میزان تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ به ترتیب در سال ۱۳۵۷؛ ۱۳ هزار و ۲ هزار تن بوده است و این در حالی است که امروز شاهد تولید ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و ۹۵ هزار تن گوشت مرغ در استان هستیم.

    تولید تخم مرغ هم در این استان از ۶۰۰ تن در سال ۵۷ به چهار هزار و ۴۰۰ تن افزایش پیدا کرده و میزان تولید شیر هم از ۹۶ هزار و ۲۰۰ تن به ۲۶۰ هزار تن و تولید عسل هم از ۲۰۰ تن به افزون بر ۲ هزار و ۳۰۰ تن رسیده است.

    اگرچه قبل از انقلاب بیشترین درصد جمعیت کردستان در مناطق روستایی ساکن بودند و شغل بیشتر آنها هم کشاورزی و دامداری بود و تولید آن ها هم تنها به اندازه‌ای بود که بتوانند مایحتاج ضروری زندگی خود را تامین کنند ولی اکنون با وجود اینکه ۳۰ درصد جمعیت این استان را روستاییان تشکیل داده است در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی دارای رتبه های برتر در سطح کشور هستند و افزون بر این تولیدات مازاد را هم صادر می کنند.

    از جمله نکات حائز اهمیت دیگر می توان به این موضوع اشاره کرد که صنعتی شدن و مکانیزه شدن بخش کشاورزی در آمریکا و کشورهای اروپایی کاهش جمعیت کشاورزان و مزارع کمتر اما بزرگ تر را به همراه داشته است؛ درایران و به تبع کردستان تقسیم اراضی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی اگرچه منجر به کوچکتر شدن مزارع شده است ولی با بهره‌مندی از تکنولوژی‌های نوین و افزایش عملکرد در واحد سطح شاهد رشد تولید در بخش کشاورزی هستیم به طوریکه بخشی از تولیدات مازاد بر نیاز استان به سایر استان ها و حتی خارج از کشور صادر می شود.

    کردستان در تولید چه محصولاتی رتبه برتر کشور را دارد؟

    کردستان با تولید ۸۱۸ هزار و ۹۸ تن گندم مقام سوم کشوری، با تولید ۳۲۹ هزار و ۶۷۰ تن سیب زمینی رتبه پنجم، با تولید ۴۳ هزار تن نخود مقام سوم، با تولید ۶۰ هزار و ۲۳۲ تن توت فرنگی رتبه اول را در کشور دارد.

    کردستان با تولید ۸۱۸ هزار و ۹۸ تن گندم مقام سوم کشوری، با تولید ۳۲۹ هزار و ۶۷۰ تن سیب زمینی رتبه پنجم، با تولید ۴۳ هزار تن نخود مقام سوم، با تولید ۶۰ هزار و ۲۳۲ تن توت فرنگی رتبه اول، با تولید ۱۵۰ هزار و ۱۷۵ تن محصول انگور مقام دوم تولید انگور دیم را در کشور دارد.

    این استان در تولید گردو هم با ۲۱ هزار و ۷۸۶ تن مقام دوم، در تولید «به» با ۶ هزار تن رتبه سوم، در تولید آلبالو با ۱۰ هزار و ۷۰۰ مقام سوم، در تولید گیلاس با ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن مقام چهارم، در تولید هلو و شلیل با تولید ۶۶ هزار و ۹۰۰ تن رتبه هشتم را در بین استان های مختلف کشور به خود اختصاص داده است.

    سالانه ۶ هزار و ۶۸۳ تن محصولات گلخانه ای، ۷۰۰ هزار شاخه گل شاخه بریده، سه هزار و ۹۵۷ تن قارچ خوراکی هم در این استان تولید می شود؛ افزون بر محصولات زراعی و باغی، کردستان در تولید گوشت سفید و قرمز هم جزو استان های پیشرو بوده به شیوه ای که زنجیره ارزش در صنعت دامپروری و طیور در آن تکمیل شده است.

    ۷۶۴ واحد مرغداری با ظرفیت تولید سالانه ۱۵ میلیون قطعه در دوره در کردستان وجود دارد و در صنعت طیور این استان به طور مستقیم و غیر مستقیم برای ۱۴ هزار نفر اشتغالزایی شده است، وجود همین ظرفیت موجب شده که این استان در تولید گوشت مرغ در منطقه غرب و شمالغرب رتبه اول و در سطح کشور رتبه هشتم را داشته باشد.

    واحدهای گاوداری شیری بالاتر از سه هزار راس ، پرواربندی گوساله بالاتر از پنج هزار راس و پرورش گوسفند و بز بالاتر از یک هزار راس در اقصی نقاط این استان از دیگر توانمندی های بخش دامداری استان است.

    ۲۴ کارخانه خوراک دام و طیور ، ۱۲ کارخانه شیر، هشت کشتارگاه صنعتی طیور، هشت کشتارگاه دام و ۲ واحد بسته بندی عسل در این استان وجود دارد که براساس آخرین آمار که مربوط به سال زراعی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ است ۹۵ هزار تن گوشت مرغ، ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز، ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن گوشت ماهی، ۲۶۰ هزار تن شیر، چهار هزار و ۴۰۰ تن تخم مرغ و ۲ هزار و ۳۷۶ تن عسل در استان تولید شد.

    با توجه به اینکه بیشترین میزان آب مصرفی در استان مربوط به بخش کشاورزی است به منظور استفاده بهینه از آن اراضی کشاورزی مجهز به سامانه های نوین آبیاری شدند و از این نظر هم جزو استان های برتر کشور به شمار می رود به گونه ای که میزان اراضی مجهز به این سیستم آبیاری در کردستان ۴۲ درصد و بالاتر از متوسط کشوری است.

    از ۱۴۰ هزار هکتار زمین آبی در بخش کشاورزی استان؛ سامانه های نوین آبیاری در ۶۰ هزار هکتار آن اجرایی شده که افزون بر ۵۰۰ هکتار آن در سال ۱۴۰۰ مجهز به این سیستم شد.

    طرح توسعه باغات در حوزه رودخانه های غرب و شمالغرب در سطح ۷۵۰ هکتار و توسعه باغ های دیم در اراضی شیبدار در سطح ۸۰۷ هکتار به اجرا درآمده است که این موارد هم از دیگر خدماتی است که به همت خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این استان انجام شده است.

    بسته بندی، ذخیره سازی و فرآوری محصولات کشاورزی موجب ایجاد ارزش افزوده و کاهش ضایعات و افزایش صادرات و امنیت غذایی خواهد شد لذا در این راستا تا پایان آذر ماه سال جاری ۲۴۰ فقره پروانه بهره‌برداری صنایع تبدیلی و تکمیلی در زیربخش های مختلف به ظرفیت جذب یک میلیون و ۴۲۶ هزار تن مواد خام و اشتغالزایی ۲ هزار و ۸۳۱ نفر ایجاد شده که برای این مهم افزون بر ۲۴ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

    برای فرآوری و ذخیره سازی محصولات کشاورزی ۳۵۴ فقره جوازتاسیس به ظرفیت جذب یک میلیون و ۶۲۵ تن مواد خام صادر شده که در صورت تامین تسهیلات مورد نیاز آن تا پایان سال ۱۴۰۲، زمینه اشتغال پایدار برای چهار هزار و ۷۰ نفر ایجاد خواهد شد.

    طرح های پیشران کشاورزی در استان

    اقدامات و فعالیت های مذکور منجر شده که بخش کشاورزی کردستان با اختصاص سهمی معادل ۲۶ درصد از تولید ناخالص داخلی و حدود ۲۸ درصد اشتغال استان یکی از مهم ترین حوزه‌های اقتصادی استان به شمار رود.

    اقدامات و فعالیت های مذکور منجر شده که بخش کشاورزی کردستان با اختصاص سهمی معادل ۲۶ درصد از تولید ناخالص داخلی و حدود ۲۸ درصد اشتغال استان یکی از مهم ترین حوزه‌های اقتصادی استان به شمار رود بنابراین در راستای توسعه بیشتر این بخش طرح های پیشرانی تدوین و آماده شده که به سرمایه‌گذاران واگذار شود.

    از جمله طرح های پیشران استان در زیربخش‌های مختلف کشاورزی شامل صنایع فرآوری سیب زمینی و تولید رب گوجه فرنگی، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی و رنگ های خوراکی طبیعی، صنایع فرآوری گوشت طیور ، تولید آب‌میوه و کناسنتره و پوره، طرح روعن کشی از دانه های روغنی است که با توجه به ظرفیت های استان توسط جهاد کشاروزی با پیش بینی سرمایه گذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال آماده ارائه به سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.

    از دیگر فعالیت های موثری که در راستای اجرای آن اقدامات مطلوبی انجام شده توسعه کشاورزی حفاظتی، حفاظت کاربری اراضی کشاورزی، ارتقای شاخص بهره‌وری آب با استفاده و توسعه از سامانه های نوین آبیاری، اصلاح الگوی کشت ، توسعه باغات دیم اراضی شیبدار، توسعه کشت های گلخانه ای، توسعه رنبورداری، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، ترویج و آموزش کشاورزی، کشاورزی قراردادی، خرید تضمینی محصولات کشاورزی است.

    اهمیت بخش کشاورزی به دلیل امنیت غذایی و تامین منابع اولیه صنایع برکسی پوشیده نیست و با توسعه بیش از پیش آن می توان امیدوار به رشد و پیشرفت هرچه بیشتر استان بود.

    در چهارمین سرشماری عمومی کشاورزی ( سرشماری بخش کشاورزی هر ۱۰ سال یکبار به اجرا درمی آید) که در سال ۹۳ انجام شد ۱۱۳ هزار و ۶۰۶ بهره بردار بخش کشاورزی در سطح استان شناسایی شد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    • بیشتر بخوانید:
    • رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزی بخشی مهمی از اقتصاد کشور است/ بحران عظیم آبی داریم
    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیکردستان
    پست قبلی

    چهار هزار تن کالای تنظیم بازار توسط شبکه تعاون روستایی کردستان توزیع شد

    پست بعدی

    حمایت ۴۷ هزار میلیارد ریالی از احداث و توسعه تاسیسات کشت گلخانه‌ای

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    فرهاد شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال زراعی جاری جهاد کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تسهیلات جدید در بخش کشاورزی خراسان جنوبی پرداخت می‌شود

    حمایت ۴۷ هزار میلیارد ریالی از احداث و توسعه تاسیسات کشت گلخانه‌ای

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.