شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشاورزی قراردادی از افزایش محصول تا صادرات پایدار

    کشاورزی قراردادی کلید افزایش تولید محصولات کشاورزی، صادرات، درآمد اقتصادی و ارزی برای استان مرکزی محسوب می‌شود و این در حالی است که این استان با وجود صنعتی بودن به عنوان یکی از قطب‌های شاخص کشور در بخش کشاورزی، ۹۰ هزار بهره‌بردار دارد.

    توسط آتنا نوریانی
    اسفند ۵, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مجری خوب و پرجرات کم داریم

    استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
    ۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
    استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

    وظیفه جهاد کشاورزی تامین امنیت غذایی کشور بوده و امنیت غذایی از جمله مولفه‌های اصلی قدرت، استقلال کشور، اقتدار ملی و اقتدار غذایی است.

    کشت قراردادی از جمله اولویت‌های بخش کشاورزی کشور و استان مرکزی است که اجرای این طرح، افزایش کیفیت مواد اولیه مورد نیاز صنایع تبدیلی و تکمیلی استان، رفع بار روانی بر تولیدکننده محصولات کشاورزی و صنایع فرآوری برای فروش و خرید فعالان این بخش و افزایش ارایه خدمات مورد نیاز تولیدکنندگان و کشاورزان را به همراه داشته و موجب افزایش تولید و امنیت غذایی بیش از پیش در کشور می شود.

    به گفته وزیر جهاد کشاورزی، بیش از ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی گندم تحت کشاورزی قراردادی کشت شده و پیش بینی می شود برای سال آینده این سطح به ۲ میلیون هکتار افزایش یابد و از این طریق بیمه محصولات کشاورزی نیز فراگیرتر شود.

    ساداتی نژاد این را هم گفته که سال آینده نیز برنامه داریم با کمک شرکت بازرگانی دولتی ایران و سازمان مرکزی تعاون روستایی، برنج نیز در قالب کشت قراردادی تولید شود.

     

    ۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر کشت قراردادی

    مدیر تعاون روستایی استان مرکزی گفت: طرح ملی کشاورزی قراردادی با هدف تقویت تولید از پائیز امسال تاکنون در ۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان اجرایی شد.
    «حسین هاشمی» افزود: این طرح با ۳۰۰ نفر از کشاورزان استان مرکزی منعقد شده‌ است.

    وی ادامه داد: طرح ملی کشاورزی قراردادی با هدف اجرای سیاست‌های حمایتی دولت از تولیدکنندگان کشاورزی به ویژه گندمکاران انجام شده‌ است.

    مدیر تعاون روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این طرح در استان مرکزی با محوریت مدیریت تعاون روستایی در حال اجرا بوده و از ابتدای ابلاغ کشت قراردادی، این استان از جمله استان‌های نمونه کشور بوده‌ است.

    هاشمی افزود: تعاون روستایی در استان مرکزی و هفت استان دیگر به عنوان مباشر اجرای طرح ملی کشاورزی قراردادی انتخاب شده و آماده انعقاد قرارداد با گندمکاران در تمامی شهرستان‌ها است.

    وی گفت: در این طرح بیمه محصول و تامین کود شیمیائی به صورت رایگان انجام و هزینه‌های این محصولات پس از برداشت محصول از کشاورزان اخذ می‌شود.

    مدیر تعاون روستایی استان مرکزی خاطر نشان کرد: کشاورزان در این طرح تنها دغدغه تولید داشته و برای سرمایه، خرید کود، سم و تامین بذر مشکلی نخواهند داشت.

     

    کشت قراردادی ۱۰ هزار هکتار گندم در استان مرکزی

    معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی نیز گفت: قرارداد کشت قراردادی ۱۰ هزار هکتار گندم در اراضی کشاورزی این استان امسال با کشاورزان استان منعقد شد.

    «محمد زاهدی» افزود: طرح کشاورزی قراردادی از ابتدای فصل زراعی امسال در استان مرکزی آغاز شده و قرارداد کشت محصولات کشاورزی از اواسط آبان ماه با کشاورزان منعقد شده‌است.

    وی ادامه داد: با توجه به انعقاد قرارداد اجرای طرح کشاورزی قراردادی در استان مرکزی از اواسط فصل زراعی با کشاورزان، استقبال کشاورزان استان از این طرح در سال جاری مناسب بوده و پیش بینی می‌شود با اجرای این طرح، از ابتدای سال زراعی آینده در استان و پرداخت تسهیلات به فعالان این بخش، سطح زیر کشت کشاورزی قرادادی در استان افزایش یابد.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: کود شیمیایی، سم و بذر مرغوب مورد نیاز کشاورزان در طرح کشاورزی قراردادی به صورت اعتباری در اختیار فعالان این بخش قرار گرفته و کشاورزان هزینه این محصولات را پس از برداشت محصول به دولت پرداخت می کنند.

    زاهدی خرید تضمینی محصول کشاورازن در طرح کشاورزی قراردادی، ارایه کود، سم و بذر مرغوب مورد نیاز کشاورزان به فعالان این بخش و تسویه هزینه این محصولات پس از فصل برداشت را از جمله مزایای اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: ارایه این مهم افزایش کیفیت عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در استان را به همراه دارد.

     

    کشت قراردادی راهبرد تحقق امنیت غذایی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: کشت قراردادی از جمله اولویت‌های بخش کشاورزی کشور و این استان بوده و در این طرح تولید مبتنی بر قرارداد انجام شده و کشاورزان در این طرح می توانند از بازار فروش اطمینان داشته باشد.

    «علی صفری» افزود: افزایش کیفیت مواد اولیه مورد نیاز صنایع تبدیلی و تکمیلی استان مرکزی، رفع بار روانی بر تولیدکننده محصولات کشاورزی و صنایع فرآوری برای فروش و خرید فعالان این بخش و افزایش ارایه خدمات مورد نیاز تولیدکنندگان و کشاورزان از جمله مزایای اجرای طرح کشاورزی قراردادی در استان و کشور است.

    وی، همکاری و هماهنگی بخش دولتی و خصوصی را لازمه تحقق امنیت غذایی دانست و گفت: حوزه کشاورزی بزرگترین بخش به شمار می رود که بخش خصوصی در آن فعال بوده و بیش از ۹۸ درصد این حوزه توسط بخش خصوصی انجام می شود.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سیاست‌گذاری، هدایت، حمایت و پشتیبانی در حوزه کشاورزی به عهده بخش دولتی و اجرا توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

    صفری گفت: تامین امنیت غذایی و اشتغال از جمله برنامه‌های مهم بخش کشاورزی بوده و در کنار اشتغال، ارزش افزوده و درآمد برای کشاورزان و فعالان این بخش ایجاد می شود.

    وی ادامه داد: استان مرکزی از جمله استان‌های صنعتی کشور بوده و با وجود اینکه این استان از جمله ۱۰ استان برتر در حوزه کشاورزی کشور و سومین تولیدکننده گوشت در کشور است و تولیدات کشاورزی بسیاری به سایر استان‌های کشور ارسال می شود، زیر سایه بخش صنعت قرار گرفته است.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: نیاز است با اصلاح این ذهنیت بخش کشاورزی در کنار بخش صنعت پررنگ‌تر دیده شده و این بخش بیش از پیش در کشور مطرح و معرفی شود.

    صفری، با یادآوری تولیدسالانه بیش از سه میلیون تن محصولات کشاورزی در استان مرکزی گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات زراعی، ۵۲۳ هزار تن محصولات باغبانی و بیش از ۶۰۰ هزار تن طیور و آبزیان در این استان تولید و برخی تولیدات محصولات استراتژیک استان از جمله گندم، مرغ، شیر و گوشت علاوه برتامین نیاز داخل به سایر استان‌های کشور ارسال می شود.

    وی، از پیش بینی تولید بیش از ۳۰۰ هزار تن گندم در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: بیش از ۹۰ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی تولید را در استان مرکزی انجام می‌دهند که امید است با رحمت خدا در کنار زحمت کشاورزان، تولید نیز افزایش پیدا کند.

    رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: رویکرد این سازمان مبتنی بر با مردم بودن، همفکری با مردم و حل مشکلات با کمک مردم است”. اگر همراهی و هماهنگی در این بین نباشد قطعا نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد، بر این اساس تقریبا در هر تصمیمی که اتخاذ می شود نظرات تشکل ها به عنوان نماینده بهره برداران دریافت می شود.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذاییمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    حداکثر قیمت هر کیلو زعفران ۳۶ میلیون تومان است

    پست بعدی

    فراموشی کشت فراسرزمینی

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    فواید خوردن توت فرنگی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    مهندس ولید اتحادی، از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای، در شهرک گلخانه‌ای مهستان واقع در شهر جدید هشتگرد از سال ۱۴۰۰...

    بیشتر بخوانید
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ضرورت‌­ تحول در بخش تولیدات باغبانی کشور/مدیران وزارت جهاد از ابزار فناوری اطلاعات خوب استفاده نمی کنند

    فراموشی کشت فراسرزمینی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.