پنجشنبه, تیر ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشاورزان استفاده از بذر مرغوب و بوجاری را در دستور کار قرار دهند

    مدیرکل دفتر پیش‌آگاهی و عوامل خسارت‌زای سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به آغاز سال زراعی جدید، کشاورزان استفاده از بذر مرغوب و بوجاری را در دستور کار قرار دهند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۲۹, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سهم مازندران در تولید گندم کشور یک درصد است

    رد واردات گندم آلوده به کشورÛ

    اکبر آهنگران با اشاره به سطوح مبارزه با عوامل خسارت‌زا گندم گفت: در سال زراعی فعلی با تغییرات اقلیمی گسترده نسبت به سنوات قبل روبرو بودیم که در نهایت این امر منجر به تغییرات گسترده در سطح مبارزه‌های گیاهی شده است به طوری که اگر کنترل مناسبی صورت نمی‌گرفت، با افزایش جمعیت آفات و حجم بالای خسارت روبرو بودیم.

    به گفته وی، با توجه به آغاز بارش‌ها از اواخر بهمن تا اردیبهشت، شرایط مساعدی برای گسترش و بروز بیماری‌ها به وجود آمد به طوری که سطح بیماری‌ها بالا رفت.

    مبارزه علیه علف‌های هرز گندم به ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار رسید

    مدیرکل دفتر پیش‌آگاهی و کنترل عوامل خسارت‌زا سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنا بر آمار امسال در ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار مبارزه علیه علف‌های هرز گندم صورت گرفت، این در حالی است که سال زراعی گذشته ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار بود، همچنین در حوزه آفات گندم به جز آفت سن بیش از یک میلیون هکتار مبارزه انجام شد، در حالی که سال زراعی قبل ۴۹۰ هزار هکتار مبارزه داشتیم.

    وی با بیان اینکه در حوزه بیماری گندم نزدیک به یک میلیون و ۸۷۰ هزار هکتار مبارزه صورت گرفت، افزود: مجموع بیماری‌ها سال گذشته ۷۸۰ هزار هکتار بود و همواره به سبب شرایط مساعد آب و هوایی رشد زیادی در حوزه آفات داشتیم که اقدامات مناسبی همکاران حفظ نباتات در سطح کشور انجام دادند و خوشبختانه هیچ‌گونه خسارتی از جنبه عوامل خسارت‌زا گیاهی وارد نشد که در نهایت این امر موجب شد تا عملکرد خرید به بیش از ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تن برسد.

    آهنگران از آغاز کشت گندم در مناطق سردسیر خبر داد و گفت: توصیه ما در حوزه گندم این است که برای کشت از بذر مرغوب، بوجاری، گواهی و ضدعفونی شده استفاده شود و در صورتی که کشاورزان از بذور خودمصرفی استفاده می‌کنند، توصیه ما این است که این بذور قبل از کشت به منظور حذف علف‌های هرز بوجاری شود و همواره بعد از بوجاری نیاز است که بذر با قارچ‌های مناسب ضدعفونی شود.

    وی ادامه داد: برای کنترل بیماری‌ها از جمله سیاهک گندم در دوره داشت نمی‌توان اقدامی کرد و تنها راه این است که بذر سالم با قارچ‌کش ضدعفونی شود و موضوع بعدی بحث مبارزه با علف‌های هرز است، این مبارزه در استان‌های جنوبی از اواخر آذر آغاز و سپس به مناطق معتدل و سردسیر وارد می‌شود.

    ضرورت مبارزه به موقع با آفات اولیه کلزا

    مدیرکل دفتر پیش‌آگاهی و کنترل عوامل خسارت‌زا سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه برای هر عامل خسارت‌زا، زمان یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین موضوعات است و در خصوص علف‌های هرز نیز زمان اهمیت دارد، گفت: در زمانی که علف‌های هرز در مزرعه رشد زیادی ندارند و چهار برگی شدند، نیاز است که مبارزه با علف‌های هرز بنا بر توصیه کارشناسان انجام شود و بعد از انجام این زمان کارایی مناسب مدنظر کشاورز را نخواهد داشت.

    وی ادامه داد: بر این اساس اطلاعیه‌های پیش‌آگاهی که همکاران در حوزه حفظ نباتات استان‌ها صادر می‌کنند، باید مورد توجه لازم قرار و در زمان مناسب عوامل کنترل و مبارزه‌ای صورت گیرد.

    آهنگران با بیان اینکه در حوزه کلزا آفات اولیه فصل اهمیت دارد، افزود: با ضدعفونی بذر به راحتی می‌توان کنترل کرد، در مناطقی که آلودگی به یک سری از آفات اولیه فصل وجود دارد، کشاورزان علاوه بر مبارزه با قارچ‌کش با حشره‌کش‌های مناسب بذر ضدعفونی کنند تا آفات اول فصل خسارتی به محصول وارد نکند.

    مدیرکل دفتر پیش‌آگاهی و کنترل عوامل خسارت‌زا سازمان حفظ نباتات تصریح کرد: با توجه به اینکه کنترل در زمان داشت آفات اولیه فصل، مشکل است، شاید نیاز باشد که کشاورز چند بار سمپاشی انجام دهد، همچنین گل جالیز در کلزا از دیگر بیماری‌های علف هرز انگلی است که در برخی استان‌ها مشاهده شده و راه حل کنترلی در دستورالعمل‌های حفظ نباتات آمده است که در صورت توجه کشاورزان به راحتی می‌توان کنترل کرد به طوری که کشاورزان با رعایت دستورالعمل‌ها به راحتی می‌توانند کنترل مناسب و مؤثری داشته باشند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: بذرگندممحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    ایران نخستین بار عضو کنفدراسیون جهانی زنبور عسل شد

    پست بعدی

    توسعه سالانه ۲۰ هزار هکتار باغ زیتون در برنامه هفتم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می شود

    توسعه سالانه ۲۰ هزار هکتار باغ زیتون در برنامه هفتم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.