او افزود: تعطیلی هتل ها، تالارها و برچیده شدن مراسمهای عزا و عروسی، تقاضا برای گوشت مرغ را کاهش داد و موجب شد تولیدکنندگان در سه ماهه نخست امسال با بیشترین آسیب در طی سالهای اخیر مواجه شوند.
رییس اتحادیه مرغداران مازندران با اشاره به ظرفیت ۱۵ درصدی استان در صادرات گوشت مرغ، فرآوردههای کشتار و جوجههای یک روزه، گفت:۱۰ درصد تولید مرغ کشور بر عهده مازندران است و از این حیث، رتبه نخست تولید گوشت مرغ را در کشور داریم.
حسن زاده افزود: دو هزار و ۴۰۰ واحد پرورش مرغ در مازندران فعال هستند که از این تعداد ۴۰۰ مرغداری غیرمجاز و مابقی دارای پروانه بهره برداری میباشند.
او گفت: یکصد و ۲۰ میلیون تن میانگین جوجه کشی سالانه در مرغداریهای فعال استان است، اما میزان تولید ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال است.