او افزود: در همان زمان دولت اقدام به توزیع روغن جامد با نرخ دولتی کرد و ما نیز با توجه به نیاز هر واحد صنفی آنها را تقسیم و توزیع کردیم.
کرمی ادامه داد: در حال حاضر واحدهای صنفی با مشکل جدی کمبود روغن مواجه هستند و پخت نان با استفاده از روغن مایع هم محصول نهایی را گرانتر تمام میکند که البته این نان هم از کیفیت لازم برخوردار نیست.
او در پایان تصریح کرد: در صورتی که اقدام به خرید روغن از بازارهای آزاد کنیم، باید برای هر حلب ۱۶ کیلویی تا سه برابر بیشتر هزینه کنیم و از آنجایی که نرخ نانهای فانتزی مصوب است، به هیچ عنوان این موضوع به صرفه نیست.