سه شنبه, خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کدام روغن ها سرطان زا هستند ؟ روغن گیری در حضور مشتری با طعم سرطان

    چرا نباید روغن فله ای بخریم؟ کارشناس ارشد تغذیه با هشدار نسبت به خطرات مصرف روغن های فله ای از مراکزی که در حضور مشتری این روغن ها را تهیه می کنند، تاکید کرد:« ممکن است این روغن ها با توجه به حضور ترکیبات مضر در اثر ماندگاری و مجاورت با هوا و یا نور، رطوبت و حرارت محیط در معرض واکنش های میکروبی و شیمیایی مختلفی قرار گیرند و به طور کلی در اثر هیدرولیز و اکسیداسیون فاسد و مسموم شوند. روغنی که در اثر مجاورت با اکسیژن هوا اکسید می شود و ایجاد رادیکال های آزاد می کند این رادیکال های آزاد بسیار مضر بوده و باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی، تصلب شرایین می شود.بعلاوه روغن هیدورلیز شده سرطان زا است .»

    توسط فاطمه خداویردی
    تیر ۱۵, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می شود

    خدیجه رحمانی درباره خطرات مصرف روغن های فله ای که این روزها به دلیل تهیه این روغن ها در حضور مشتری، در بین افراد پرطرفدار شده است، گفت:« دستگاه های روغن کشی موجود در سطح شهر بخش کوچکی از خط تولید روغن می باشند ولی سایر شرایط و فرآیندهای کنترل کیفی تولید روغن را ندارند. در کارخانجات روغن کشی، خط تولید از جایی که مواد اولیه وارد می شود تا در نهایت روغن تولید شود هر بخش آن از نظر میکروبی و شیمیایی کنترل کیفی می شوند این در حالی است که در تولید روغن های فله ای محصول کنترل کیفی نمی شود و فقط از دانه ها، روغن می گیرند آن هم در شرایط غیربهداشتی که زیانبار بودن آنها جای بحث دارد.»

    وی در ادامه گفت:« تمامی روغن های مایع به دلیل مایع بودنشان در معرض اکسیداسیون قرار می گیرند بنابراین فساد پذیری بالایی دارند بخصوص روغن هایی که خام و تصفیه نشده باشند. بعلاوه روغن هایی که خام و تصفیه نشده اند آلوده بوده و دارای ترکیبات مضری همچون صمغ، ذراتی مثل اگزالات ها و فیتات ها و فلزات سنگین و مواد حساسیت زا هستند به خصوص روغن کنجد به دلیل اینکه بسیار آلرژن است حاوی ترکیبات حساسیت زا است.»

    وی افزود:« ممکن است این روغن ها با توجه به حضور ترکیبات مضر که به آنها اشاره شد، در اثر ماندگاری و مجاورت با هوا و یا نور، رطوبت و حرارت محیط در معرض واکنش های میکروبی و شیمیایی مختلفی قرار گیرند و به طور کلی در اثر هیدرولیز و اکسیداسیون فاسد و مسموم شوند. روغنی که در اثر مجاورت با اکسیژن هوا اکسید می شود و ایجاد رادیکال های آزاد می کند و این رادیکال های آزاد بسیار مضر بوده و باعث بیماری های قلبی و عروقی، تصلب شرایین می شود.»

    وی خاطرنشان کرد:« بعلاوه روغن هیدورلیز شده سرطان زا است بنابراین رادیکال های آزاد عامل بروز سرطان هم هستند لذا خواص درمانی مفید این روغن ها در برابر مضراتی که دارند ناچیز است. بعلاوه دانه کنجد ممکن است حاوی سم آفلاتوکسین باشد که باید در شرایط خاص کارخانه ای تصفیه شود و چون سم آفلاتوکسین قابل مشاهده نیست دانه اولیه که روغن کشی می شود هیچ کنترل بهداشتی و کیفی بر روی آن صورت نمی گیرد بنابراین معلوم نیست کنجدها آلوده به آفلاتوکسین یا کپک ها هستند یا نه و این آلودگی با چشم قابل رویت نیست و مصرف این روغن ها می تواند باعث مسمومیت شود و برای کبد هم بسیار ضرر دارد.»

    وی تاکید کرد:«حتی نگهداری از این روغن ها در مخازن فروشگاه ها نیز قابل بحث است چون ممکن است روغن های تولید شده در این مراکز همان روز به فروش نرود و در همان جا نگهداری کنند که شرایط نگهداری روغن ها شرایط کنترل شده ای نیست و در مجاورت با روغن های تازه ای که استخراج می شود یک رسوب ابری شکلی تشکیل می شود که مصرف آن هم زیانبار است.»

    وی در پایان گفت:« دستگاه های روغن کشی هم باید در پایان هر روز با مواد خاصی شستشو شوند و شرایط بهداشتی رعایت شود که عمدتا این مسئله رعایت نمی شود بنابراین به هیچ عنوان ما توصیه نمی کنیم مردم از چنین روغن هایی استفاده کنند بلکه باید روغن هایی را مصرف کنند که دارای پروانه بهداشتی،مجوز بهداشت و مهر استاندارد و تاریخ تولید و انقضا داشته باشند.»

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: روغن فله ایصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    پیش‌بینی برداشت ۲۱ هزار تن انگور در قم

    پست بعدی

    با خواص شگفت انگیز انجیر آشنا شوید

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قاچاق انجیر ایران به چین به دلیل تعرفه‌ بالای صادراتی؛ کشاورزان برای بازاریابی محصولات به سمت تعاونی‌ها بروند

    با خواص شگفت انگیز انجیر آشنا شوید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    خرید حمایتی مرغ به بیش از ۲۱ هزارتن رسید

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.