چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    کاهش ۵۰ درصدی قیمت سیب‌زمینی در تابستان

    در تابستان امسال متوسط قیمت سیب زمینی یک هزار و ۵۴۶ تومان بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۵۰.۶ درصد کاهش نشان داده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    آذر ۲, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    به گزارش روز یکشنبه ، مرکز آمار در آخرین گزارش خودت قیمت محصولات و خدمات کشاورزی را طی سه ماهه دوم سال (تابستان ۹۹) منتشر کرد.

    طبق این گزارش، در بخش غلات، متوسط قیمت گندم ۲ هزار و ۴۷۴ تومان بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۴۳.۸ درصد افزایش داشته و متوسط قیمت جو ۲ هزار و ۱۳۴ تومان بوده که نسبت به فصل تابستان سال قبل ٩.٩ درصد افزایش داشته است.

    در بخش حبوبات، متوسط قیمت نخود در تابستان ۹۹ با ۶۶.۲ درصد افزایش، ۹ هزار و ۷۵۷ تومان و متوسط قیمت عدس با ١۵٣.٧ درصد افزایش معادل ۱۴ هزار و ۶۵۲ تومان بوده است.

    در بخش محصولات جالیزی، در سه ماهه دوم سال ٩٩، متوسط قیمت هندوانه یک هزار و ۱۹۲ تومان و خربزه ۲ هزار و ۳۲۷ تومان بوده است که به ترتیب نسبت به فصل تابستان سال قبل معادل ۱۴۸.۳ و ٨٩.٢درصد افزایش نشان داده است و همچنین متوسط قیمت خیار چهار هزار و ۹۲۵ تومان بوده و در نتیجه ١٢٢.١ درصد افزایش نشان داده است.

    در بخش سبزیجات، طی این دوره متوسط قیمت سیب زمینی یک هزار و ۵۴۶ تومان بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۵۰.۶ درصد کاهش نشان داده است. همچنین متوسط قیمت گوجه فرنگی یک هزار و ۱۱۴ تومان بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ٢١.٧ درصد افزایش داشته ­است. به علاوه متوسط قیمت پیاز با ٣٨.٢ درصد افزایش نسبت به تابستان سال قبل، برابر یک هزار و ۵۶۱ تومان بوده است.

    دربخش محصولات علوفه‌ای، در تابستان٩٩، متوسط قیمت یونجه ۲ هزار و ۳۷۶ تومان و متوسط قیمت کاه هشت هزار و ۸۵۵ تومان بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٨ و ١٢٠.۵ درصد افزایش داشته است.

    در بخش میوه‌های هسته‌دار، در سه ماهه دوم سال ٩٩، متوسط قیمت زردآلو هفت هزار و ۶۱ ، هلو پنج هزار و ۳۵۶ و آلبالو ٩٠٠١۵ ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۴۲.۹، ٣٢.۵و ١٠٧.۵ درصد افزایش داشته است. به علاوه متوسط قیمت گیلاس با ۶٠.۴ درصد افزایش برابر ۱۴ هزار و ۲۴۷ تومان بوده است.

    در بخش دامداری سنتی، در سه ماهه دوم سال ١٣٩٩، متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره زنده ۴۰ هزار و ۷۴۶ تومان و متوسط قیمت یک کیلوگرم گاو پرواری زنده ۳۰ هزار و ۸۷۹ تومان بوده که که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴.۱ و ٣.٢ درصد کاهش داشته است.

    در بخش فراورده‌های دامی سنتی، در تابستان٩٩، متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گوسفند هشت هزار و ۸۳۷ تومان و متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گاو ۲ هزار و ۸۷۷ تومان بوده که نسبت به فصل تابستان سال قبل به ترتیب معادل ۷۸.۱ و ٣٠.٢ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش هزینه خدمات مکانیزه، در سه ماهه دوم سال ٩٩، هزینه شخم زمین زراعی آبی ۳۳۷ هزار و ۷۵۹ تومان و هزینه شخم زمین زراعی دیم ۲۵۲ هزار و ۲۲۲ تومان بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۳۳.۸ و ۴۶.١ درصد افزایش داشته است.

    در بخش دستمزد نیروی کار، در تابستان سال ٩٩، متوسط دستمزد کارگر میوه چین مرد ۱۲۳ هزار و ۲۳۳ تومان بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴۵.۵ درصد افزایش و همچنین متوسط دستمزد کارگر میوه چین زن ۸۶ هزار و ۱۰۰ تومان بوده که به این ترتیب نسبت به فصل تابستان سال قبل ٧٠.٧درصد افزایش داشته است.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    رشد ۱۲ درصدی پرداخت تسهیلات بانک کشاورزی در سال جاری

    پست بعدی

    قیمت‌گذاری کره به واحدهای تولیدی واگذار شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    طی هفته های اخیر بازار برنج ایرانی با نوسانات چشمگیری روبرو شد که هریک از کارشناسان و فعالان بازار دلایلی...

    بیشتر بخوانید
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    علت افزایش قیمت کره‌ در بازار چیست؟

    قیمت‌گذاری کره به واحدهای تولیدی واگذار شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.