جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    کاهش خسارت‌های امنیت غذایی در گرو ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک

    عضو هیئت‌علمی گروه صنایع غذایی در دانشگاه اصفهان گفت: در مواجهه با بحران‌های غذایی، باید برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مناسب داشته باشیم. ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک و مدیریت صحیح می‌تواند به کاهش خسارت‌ها و تأمین امنیت غذایی کمک کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاهش خسارت‌های امنیت غذایی در گرو ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک

    مسعود سامی در گفت‌وگو اظهار کرد: امنیت غذایی یک موضوع حیاتی است که نیاز به برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های کلان دارد. در زنجیره تولید موادغذایی برحسب شعار جهانی که برای آن در نظر گرفته می‌شود، باید برنامه‌ریزی‌ها از مزرعه تا سفره در دستور کار باشد.

    وی افزود: برای تأمین امنیت غذایی، باید از تکنولوژی‌های نوین در کشاورزی و دامپروری استفاده کنیم. تکنولوژی‌های ژنتیکی و هوش مصنوعی می‌توانند به بهبود بهره‌وری و کیفیت محصولات کمک کنند. کیفیت و سلامت مواد غذایی در طول زنجیره تولید بسیار مهم است، زیرا امکان دارد یک نقص در هر یک از مراحل تولید و توزیع، باعث مسمومیت غذایی شود.

    این عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان ادامه داد: باید از تکنولوژی‌های نوین و روش‌های به‌روز مانند هوش مصنوعی در تمامی مراحل استفاده کنیم. هوش مصنوعی می‌تواند با پیش‌بینی‌های دقیق خود نقش مؤثری ایفا کند. فناوری‌های نوین مانند آبیاری قطره‌ای و کشاورزی گلخانه‌ای می‌توانند مصرف آب و سموم را کاهش و بهره‌وری را افزایش دهند. استفاده از محصولات ژنتیکی و ترا ریخته که مقاومت بیشتری نسبت به کمبود آب‌ دارند، می‌تواند به بهبود وضعیت کشاورزی کمک کند.

    سامی افزود: در مواجهه با بحران‌های غذایی، باید برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مناسب داشته باشیم. ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک و مدیریت صحیح می‌تواند به کاهش خسارت‌ها و تأمین امنیت غذایی کمک کند. پژوهش‌های علمی می‌تواند به شناسایی مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود وضعیت کشاورزی و دامی کمک کند. مؤسسات پژوهشی باید نقش کلیدی در سیاست‌گذاری‌های علمی و کاربردی ایفا کنند و به این منظور از حمایت‌های کافی بهره‌مند شوند.

    وی بیان کرد: در کشور ما دوقطبی موافقان و مخالفان استفاده از موادغذایی ترا ریخته، چالش آفرین شده است، درصورتی‌که با ایجاد ممنوعیت‌های فکر شده در تغییرات ژنتیکی که آسیب‌رسان هستند یا احتمال آسیب‌رسانی دارند، می‌توان از مزایای تغییرات ژنتیکی استفاده کرد و از آسیب‌های آن‌ها در امان بود.

    عضو هیئت‌علمی گروه صنایع غذایی در دانشگاه اصفهان درباره تغییرات اقلیمی گفت: استفاده صحیح از علوم نوین، در برنامه‌ریزی‌های کلان بیش‌ از پیش ضروری است. جهت‌گیری مردم نسبت به نام تراریخته باعث سودجویی برخی شرکت‌ها شده است. در این زمینه باید فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی علمی به‌صورت هماهنگ عملیاتی شوند.

    وی افزود: با توجه به ارتباط تنگاتنگ امنیت غذایی با سلامت و حیات انسان‌ها، اهمیت پرداختن به این مقوله مورد توجه متخصصان است. گستردگی این مفهوم به تمام زمینه‌های بهداشتی، کشاورزی، سیاسی، اقلیمی، محیط زیستی، اقتصادی، فرهنگی و… هماهنگی‌ها در راستای تحقق امنیت غذایی در کشور ایران را ضروری می‌کند.

    سامی بیان کرد: غذا و تأمین آن به‌صورت عادلانه برای همه مردم از والاترین ارزش‌های انسانی و برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق این آرمان از شایسته‌ترین کارهاست که نباید بازیچه دست سودجویان قرار گیرد. برای اجرای برنامه‌های دقیق، ارگان‌های مختلف با هماهنگی و نظارت سخت‌گیرانه و مدبرانه می‌توانند مردم کشور خود را از آسیب‌های احتمالی، مصون نگه‌ دارند.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: امنیت غذاییتغذیهکشاورزیهوش مصنوعی
    پست قبلی

    عرضه بیش از ۳۳ هزار تن گوشت قرمز در دی ماه/ ۵۶ درصد بازار سهم گوشت گاو

    پست بعدی

    ذخایر دامی در شرایط مناسبی است/ قیمت گوشت تحت تاثیر عوامل بازاری است نه تولید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    در جریان برگزاری همایش ملی"توسعه تجارت صنعت حلال در بازارهای جهانی" که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی استانداردهای حلال برگزار...

    بیشتر بخوانید
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    ذخایر دامی در شرایط مناسبی است/ قیمت گوشت تحت تاثیر عوامل بازاری است نه تولید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران یازدهمین تولیدکننده مرغ در دنیا/ پتانسیل تامین ۵۰۰ هزارتن مرغ به بازار‌های منطقه فراهم شد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در شهرستان پلدختر

    خرداد ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.