جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چگونه در دوران کرونا، با ورزش وزن خود را کاهش دهیم؟

    ورزش و فعالیت‌بدنی به‌عنوان سالم‌ترین و کارآمدترین روش‌ها برای کاهش وزن است، با این‌حال، محققان دریافتند که فعالیت‌بدنی می‌تواند بر اشتها و افزایش میل به غذاخوردن نیز تاثیر بگذارد، بنابراین اگر قصد کاهش وزن داشته باشیم، باید آن را مدیریت کنیم.

    توسط صبا ژاله خاکی
    فروردین ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چگونه در دوران کرونا، با ورزش وزن خود را کاهش دهیم؟

    باید بپذیریم که در یک سال گذشته، بسیاری از افراد به علت کاهش فعالیت‌بدنی در قرنطینه کرونایی و غذاخوردن بیشتر اندکی چاق شده‌اند و احتمالا قصد کاهش وزن داشته باشند، بنابراین باید بدانید که نتایج بررسی‌های جدید نشان می‌دهد، فعالیت‌بدنی می‌تواند اشتها را افزایش دهد.
    نتایج بررسی محققان دانشگاه فنی مونیخ (TUM) و دانشگاه نبراسکا امریکا جزئیاتی درباره احساس نیاز افراد به غذای بیشتر بعد از ورزش را بیان می‌کند که این موضوع می‌تواند در تلاش برای کاهش وزن موثر باشد.
    پروفسور کوهلر، استاد ورزش، تغذیه و بهداشت دانشگاه فنی مونیخ گفت: «همه می‌دانیم که افراد بعد از انجام فعالیت‌بدنی بیشتر غذا می‌خورند و به نوعی قصد دارند به خود و بدن خود پاداش فعالیت را بدهند، بنابراین از یک آزمایش فرضی استفاده می‌کنیم که چرا افراد بعد از ورزش در مقایسه با زمان‌های دیگر که فعالیتی ندارند، بیشتر غذا می‌خورند.»
    بر اساس این بررسی، برای اولین‌بار توانستیم نشان دهیم در طول فعالیت بدنی، ویژگی‌هایی مانند مقدار و ضرورت خوردن تغییر می‌کند، این یافته‌ها کمک می‌کند تا مداخلات جدیدی برای بهینه‌سازی کاهش وزن از طریق ورزش ایجاد کنیم.
    این آزمایش از یک ساختار متقاطع تصادفی شامل ۴۱ شرکت‌کننده سالم (۲۳ زن و ۱۸ مرد) بین ۱۹ تا ۲۹ سال با میانگین شاخص توده بدنی(BMI) ۲۳.۷ تشکیل شده است. به‌طور تصادفی برای آنان، یک جلسه تمرین ۴۵ دقیقه‌ای یا یک دوره استراحت ۴۵ دقیقه‌ای در نظر گرفته شد. این موارد برای هر فرد و بار اول انجام شد و از هر شرکت‌کننده خواسته شد تا بار بعدی وظیفه دیگری انجام دهند.
    پس از این، آزمایش اصلی شروع شد و محققان قصد داشتند، بررسی کنند که چگونه ورزش در انتخاب شرکت‌کنندگان از نظر میزان و زمان مصرف غذا تاثیر خواهد داشت. قبل از آزمایش، شرکت‌کنندگان یک پرسشنامه الکترونیکی پر کردند که میزان احساس گرسنگی یا سیری آنان را ارزیابی می‌کرد و از آنان خواسته شد که بین غذاهایی که در زمان مصرف (بلافاصله یا با تاخیر در تهیه) متفاوت هستند، غذای مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

    این اولویت‌ها برای مصرف سریع و دیرتر ثبت شد، یعنی از آنان خواسته شد تا چهار ساعت بعد نیز اولویت‌های غذایی را پیش‌بینی کنند و سپس شرکت‌کنندگان فعالیت ۴۵ دقیقه‌ای ورزش هوازی انجام دادند و بعد از آن برای دومین بار و سومین بار هر نیم ساعت همان پرسشنامه را تکمیل کردند. شرکت‌کنندگان در گروه کنترل (استراحت) نیز همان روش را داشتند، اما به جای ورزش، استراحت می‌کردند.
    در مجموع همانطور که در پرسشنامه‌ها آمده بود، این گروه عنوان کرد: ورزش باعث می‌شود تا افراد بلافاصله بعد از ورزش و ۳۰ دقیقه بعد از آن، مقدار بیشتری غذا انتخاب کنند و همچنین غذاهای در دسترس را بلافاصله برای مصرف انتخاب خواهند کرد.
    پروفسور کوهلر افزود: نتایج بررسی نشان می‌دهد که تحرک بدنی می‌تواند عامل ترغیب برای مصرف غذای بیشتر و با سرعت بالاتر بعد از آن باشد. از آنجا که کاهش وزن انگیزه اصلی ورزش برای بسیاری از افراد است و عدم دستیابی به کاهش وزن مورد نظر باعث می‌شود که ورزش را ترک کنند، پس اندیشیدن در مورد خوردن قبل از شروع ورزش می‌تواند یک راهبرد خوب باشد.
    در حال حاضر، محققان بررسی می‌کنند که در بهبود اثربخشی طولانی‌مدت برنامه‌های آموزشی کدام یک از راهبردها بهتر عمل خواهد کرد، اما تا زمانی که موثرترین رویکرد مشخص نشود، باید بدانید که ورزش باعث می‌شود سریع و زیاد غذا بخورید و این عوامل می‌تواند تلاش برای کاهش وزن را خنثی کند.
    یافته‌های این بررسی در مجله Nutrients منتشر شده است.

    سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    پست قبلی

    احتمال افزایش دوباره قیمت مرغ در هفته‌های آینده

    پست بعدی

    مسئولیت ثبت سفارش نهاده‌ها به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سرنخ کلاف آشفتگی نهاده‌های دامی در جیب دولت است

    مسئولیت ثبت سفارش نهاده‌ها به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال ‌و واردات

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.