پنجشنبه, مرداد ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چه میوه هایی ویتامین b12 دارند؟

    ویتامین B12 نقش حیاتی در رشد سلول های مغز و عصبی دارد. با این حال، این ماده مغذی مهم برای بدن شما به طور طبیعی تولید نمی شود، بنابراین باید آن را از طریق غذاهای حاوی ویتامین B12 یا از طریق مکمل ها دریافت کنید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نشانه های مهمی که باید به آنها توجه کرد آیا دچار کمبود ویتامین B12 هستم؟

    Foods Highest in Vitamin B12 (Cobalamin). Healthy eating

    ویتامین B12 نقش حیاتی در رشد سلول های مغز و عصبی دارد. با این حال، این ماده مغذی مهم برای بدن شما به طور طبیعی تولید نمی شود، بنابراین باید آن را از طریق غذاهای حاوی ویتامین B12 یا از طریق مکمل ها دریافت کنید.

     

    گیاهخواران و زنان باردار در معرض خطر کمبود ویتامین B12 هستند. بنابراین، آنها باید رژیم غذایی خود را کنترل کنند تا مطمئن شوند که به اندازه کافی از این ویتامین دریافت می کنند.

     

    ویتامین B12 چیست؟

     

    کوبالامین یا ویتامین B12 به طور طبیعی در غذاهای حیوانی یافت می شود  و یکی از هشت ویتامین B و محلول در آب است. ویتامین B12 ساختار پیچیده ای دارد. این ویتامین یک کوفاکتور ضروری در سنتز DNA و متابولیسم اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه است و نقش مهمی در بلوغ گلبول های قرمز خون در مغز استخوان دارد و همچنین بر سنتز میلین تأثیر می گذارد. ویتامین B12 مسئول تضمین عملکرد روان سیستم عصبی نیز می باشد.

     

    تاثیر کمبود ویتامین B12

     

    ویتامین B12 یک نیاز ضروری برای یک بدن سالم است و بدن به طور مرتب به این ویتامین نیاز دارد. هنگامی که بدن به اندازه کافی ویتامین B12 نداشته باشد، ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:

     

    از دست دادن اشتهایبوستکاهش وزناحساس سوزن سوزن شدن یا بی حسیعضلات ضعیف شدهافزایش ضربان قلبمشکل در راه رفتنحالت تهوعمشکلات حافظهزوال عقلدرد دهان یا زبان

     

    کمبود ویتامین B12 در بدن شما با تولید گلبول های قرمز سالم مختل می شود و سلول های ناسالم به طور طبیعی قبل از تولید سلول های جدید می میرند. این چرخه باعث کم خونی مگالوبلاستیک می شود.

     

    برخی از علائم رایج کم خونی عبارتند از:

     

    کاهش اشتهااسهالضعفرنگ پریدگیخستگیتحریک پذیری

     

    با توجه به موارد فوق، به راحتی می توان به اهمیت ویتامین B12 در بدن خود پی برد. اگر نتیجه آزمایش شما کمبود ویتامین B12 را نشان می‌دهد، ممکن است مجبور شوید برای تکمیل نیاز بدن خود با این ماده مغذی ضروری، ویتامین B12 تزریق کنید.

     

    پزشک شما همچنین ممکن است توصیه کند که غذاهای غنی از ویتامین B12 را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

     

    غذاهای حاوی ویتامین B12

     

    دانستن منابع ویتامین B12 در غذا می تواند به شما کمک کند رژیم غذایی خود را به اندازه کافی تکمیل کنید. خوشبختانه، با گنجاندن گوشت و محصولات لبنی در وعده های غذایی خود، می توانید به مقدار کافی ویتامین B12 دریافت کنید.

     

    میوه های سرشار از ویتامین B12

     

    میوه ها نه تنها یک افزودنی خوشمزه به وعده های غذایی شما هستند، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی ضروری هستند که به شما کمک می کنند سالم بمانید؛ با این حال، وقتی صحبت از ویتامین B12 به میان می آید، میوه ها تنها 5 درصد از ارزش توصیه شده را تشکیل می دهند. بنابراین، باید تلاش بیشتری برای جبران کمبود ویتامین B12 مورد نیاز خود انجام دهید.

     

    سیب

     

    علاوه بر اینکه جزء مهمی در فهرست میوه های ویتامین B12 است، سیب سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها نیز می باشد. سیب همچنین حاوی پلی فنول هایی است که هم در پوست و هم در پالپ میوه یافت می شود.

    موز

     

    موز میوه ای سالم و غنی از مواد مغذی است که به راحتی می تواند بخشی از رژیم غذایی هر فرد باشد و یکی از بهترین میوه های غنی از ویتامین B12 است. موز همچنین حاوی فیبر و پتاسیم است. این میوه به مدیریت فشار خون، کاهش استرس، و رفع یبوست و مشکلات زخم کمک می کند.

     

    این میوه همچنین  تنظیم دمای بدن را تسهیل می کند.

     

    بلوبری

     

    یکی دیگر از میوه های سرشار از ویتامین B12 بلوبری است و سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که سلامتی را تضمین می کند و در عین حال از توانایی پوست شما برای مبارزه با التهاب ناشی از آکنه، اگزما، پسوریازیس و پیری زودرس نیز پشتیبانی می کند. مزایای اضافی شامل کمک به کاهش وزن، بهبود هضم، کاهش استرس و غیره است. بلوبری همچنین دارای اثرات ضد سرطانی است و برای دیابت عالی است.

    پرتقال

     

    پرتقال نه تنها حاوی ویتامین B12 است، بلکه منبع غنی بتاکاروتن، آنتی اکسیدان ها و کلسیم نیز می باشد که همگی برای بدن سالم بسیار مهم هستند.

     

    سبزیجات سرشار از ویتامین B12

     

    برای داشتن یک رژیم غذایی متعادل، ضروری است که سبزیجات را در وعده های غذایی خود قرار دهید. آنها بدن را با تمام ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی ضروری مانند فیبر و آنتی اکسیدان ها سلامت نگه می دارند. تعداد قابل توجهی از تحقیقات این باور را تایید می کند که افرادی که حداقل پنج وعده سبزیجات را به طور منظم مصرف می کنند کمترین خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری های قلبی و سرطان را دارند.

     

    یونجه

     

    یونجه حاوی ویتامین های A، D، E، K، U، C، B1، B2، B6، B12، اسید پانتوتنیک، نیاسین، اینوزیتول، اسید فولیک و بیوتین است. همچنین به کاهش کلسترول، کنترل قند خون و تسکین علائم یائسگی کمک می کند.

     

    جدای از سبزیجات و میوه های ذکر شده، برخی دیگر از منابع ویتامین B12 شامل میوه های خشک مانند بادام و بادام زمینی است. برای دوستداران گوشت نیز، ساردین، گوشت گاو، صدف، ماهی تن و غیره همه منابع غنی ویتامین B12 هستند.

     

    چغندر

     

    چغندر یک منبع غنی ویتامین B12 است. آنها همچنین حاوی آهن و مجموعه ای از مواد مغذی ضروری دیگر هستند. به سادگی مقداری چغندر به سالاد خود اضافه کنید تا از یک وعده غذایی خوشمزه سرشار از فیبر، پتاسیم، منگنز و ویتامین C لذت ببرید.

     

    کدو حلوایی

     

    ممکن است یک سبزی عجیب و غریب باشد، با این حال، سرشار از مواد معدنی و فیبر است تا به سلامت بدن شما کمک کند. همچنین یکی از سبزیجاتی است که سرشار از ویتامین B12 است.

     

    قارچ

     

    قارچ شیتاکه خشک حاوی بیشترین میزان ویتامین B12 است. می توانید به سادگی آن ها را با مقداری روغن تفت دهید تا یک غذای خوشمزه درست کنید یا از آنها برای درست کردن یک آبگوشت خوش طعم استفاده کنید.

     

    سیب زمینی

     

    سیب زمینی بهترین منبع ویتامین B12 برای گیاهخواران است. سیب زمینی همچنین به عنوان متعادل کننده محتوای قلیایی در بدن شما شناخته شده است. علاوه بر ویتامین B12، سیب زمینی دارای پتاسیم، سدیم و ویتامین های A و D به مقدار کافی است.

     

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

     

     

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بلوبریپرتقالموزویتامین B12ویتامین ب
    پست قبلی

    گروه زر به عنوان اسپانسر اصلی در بزرگترین رویداد شیرینی و شکلات خاورمیانه (ISM Middle East 2024)

    پست بعدی

    کشف ویژگی ضدتومور آنتی‌ژن‌های غذایی: پروتئین‌های شیر در مهار تومورها مؤثرند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کافئین التهاب را کاهش می دهد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    وقتی هوا گرم است، یک لیوان قهوه سرد وسوسه‌انگیز است، اما آیا واقعاً به بدنتان کمک می‌کنید یا آن را...

    بیشتر بخوانید
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    کشف ویژگی ضدتومور آنتی‌ژن‌های غذایی: پروتئین‌های شیر در مهار تومورها مؤثرند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.