پنجشنبه, آبان ۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    چرا قیمت گوشت میلیونی شد؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ترخیص بخشی از نهاده‌های دامی از ۷ مهر ماه

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران قادر به تامین کل زعفران دنیاست

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    قیمت هرکیلو دام به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ایران در جمع ۳ کشور برتر تولیدکننده پسته جهان

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    صادرکنندگان برنج هندی به دنبال مشتریان دانه‌درشت

    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    تخصیص تسهیلات هدفمند برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در لرستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران امروز 12 اردیبهشت همزمان با گرامیداشت مقام معلم با حضور اساتید دانشگاهی ،دانشجویان و صنعتگران و صاحب نظران حوزه صنعت غذایی ایران و بسیاری از کشور های دیگر با مشارکت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران شروع به کار کرد

    توسط پروانه خانی
    اردیبهشت ۱۲, ۱۴۰۲
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها, اهم اخبار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران – ایفتاتی ای ،سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران   روزهای سه شنبه و چهارشنبه 12 و13 اردیبهشت 1402 میزبان برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و بیست نهمین کنگره ملی علوم و  صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران ، دانشگاهیان ، صاحب نظران ، صنعتگران ، تولیدکنندگان  و اصحاب رسانه می باشد

    گفتنی است بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی که هر ساله به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران با مشارکت یکی از قطب های علمی کشور برگزار می شود با تلاوت آیات قرآن کریم و سرود ملی و سپس با سخنرانی دکتر بهمن امانی مشاور سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران که پیام تبریک و خیر مقدم اقای دکتر زمانیان معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران را به سمع نظر مشارکت کنندگان رساندند شروع به کار کرد.

    و مراسم افتتاحیه با سخنرانی اقای دکتر عزیزی رییس انجمن متخصصین علوم و صنایع غزایی ایران ادامه یافت .

    در این سخنرانی اقای دکتر عزیزی در خصوص تاریخچه و اهداف انجمن سخنرانی کردند و یادی از بنیانگذاران انجمن کردند.

    مراسم افتتاحیه با ارایه گزارش دبیر علمی  بین المللی کنگره ( اقای دکتر حجتی ) و دبیر اجرایی کنگره ( اقای دکتر جوانمرد ) ادامه یافت .

    گفتنی است در این کنگره 600 مقاله علمی توسط علاقه مندان ارایه شده است .

    450 مقاله علمی به صورت پوستر و 11 مقاله به صورت سخنرانی فارسی و 22 مقاله به صورت سخنرانی بین المللی از دستاورد های این کنگره بوده است

    در حاشیه این رویداد سه کار گاه علمی نیز برگزار گردید .

     

     

    یادآور می شود این رخداد علمی فردا نیز ادامه دارد و مراسم اختتامیه بین ساعت 14 تا 16 با ارایه گزارش دبیر علمی کنگره آقای دکتر علیرضا بصیری و سخنرانی مقامات و تقدیر از برگزیدگان کنگره و حامیان مالی به پایان می رسد

     

    سرویس خبری : نمایشگاهها و همایش ها

    منبع: ایفتاتی ای
    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایرانچهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایرانسازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایرانکتگره بین المللی علوم و صنایع غذاییکنگره علوم و صنایع غذایی ایراننمایشگاه ها و همایش ها
    پست قبلی

    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    پست بعدی

    نرخ کمباین‌ جهت برداشت غلات اعلام شد

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    عطر نان و طعم فرهنگ؛ جشنواره‌ای برای تجربه طعم، هنر و همزیستی اقوام در ارومیه
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    عطر نان و طعم فرهنگ؛ جشنواره‌ای برای تجربه طعم، هنر و همزیستی اقوام در ارومیه

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱, ۱۴۰۴
    0

    در هر گوشه از سالن، دیگ‌های آش در حال جوشیدن‌اند و نان‌های داغ روی ساج، صدای تاریخ و طعم اصالت...

    بیشتر بخوانید
    در مراسم  روز جهانی استاندارد انجام شد؛ تقدیر رییس جمهوراز گروه زر به‌عنوان واحد نمونه کشوری در کنترل کیفیت

    در مراسم روز جهانی استاندارد انجام شد؛ تقدیر رییس جمهوراز گروه زر به‌عنوان واحد نمونه کشوری در کنترل کیفیت

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴
    زرکام با معرفی محصولات جدید به دنبال گسترش سهم خود در بازارهای جهانی

    زرکام با معرفی محصولات جدید به دنبال گسترش سهم خود در بازارهای جهانی

    شهریور ۲۷, ۱۴۰۴
    در دومین روز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه شیرینی و شکلات:  بازدیدکنندگان به استقبال محصولات گروه زر آمدند

    در دومین روز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه شیرینی و شکلات: بازدیدکنندگان به استقبال محصولات گروه زر آمدند

    شهریور ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نرخ کمباین‌ جهت برداشت غلات اعلام شد

    نرخ کمباین‌ جهت برداشت غلات اعلام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است/مصرف لبنیات نصف مقدار توصیه‌ شده است

    یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است/مصرف لبنیات نصف مقدار توصیه‌ شده است

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    رشد دوبرابری بازار کودهای نانویی تا ۲۰۳۳

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴
    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    راهکار ارزی در شرایط تحریم | از برگ برنده صنایع لبنی استفاده می‌شود؟

    مهر ۱۴, ۱۴۰۴
    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    خرید حمایتی پیاز و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ضعف بهره‌وری در کشت دانه‌های روغنی امنیت غذایی را تهدید می‌کند

    مهر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.