شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    چهارمحال و بختیاری قطب تولید ماهیان سردابی کشور

    مدیرشیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: استان ما رتبه اول تولید ماهیان سردآبی در کشور را دارد و علاوه بر آن سالانه ۲۷۰ هزار تن خوراک آبزیان تولید می‌کند.

    توسط امیرحسین فتحی
    آبان ۲۹, ۱۳۹۹
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    حمایت از مزارع پرورشی با آبزی پروری قراردادی

    محمد کریمی گفت: طبق آمار سال ۹۸ استان ما با داشتن بیش از ۴۰۰ مزرعه پرورش ماهی، ۲۴ هزار تن ماهی قزل‌آلای سردآبی رنگین‌کمان تولید می‌کند که شهرستان اردل با تولید بیش از ۷ هزار تن ماهی در صدر جدول تولیدکنندگان استان قرار دارد.

    مدیر شیلات و آبزیان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: نیاز سالانه استان 100 میلیون قطعه بچه ماهی است که از این میزان ۴۶ میلیون قطعه در استان تولید می‌شود و مابقی آن از سایر استان‌ها تامین می‌شود.

    سرانه مصرف ماهی در استانی که بزرگترین تولیدکننده است، از میانگین کشوری کمتر است!

    وی عنوان کرد: سرانه مصرف ماهی در استان به ازای هر نفر ۸.۷ کیلوگرم است که این میزان در کشور ۱۳.۵ کیلوگرم است.

    کریمی اظهار داشت: در مزارع شیلات استان به صورت مستقیم دوهزار و ۵۰۰ الی ۳ هزار نفر به صورت مستقیم و ۶ هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کارند و در کنار پرورش مستقیم ماهی در کارخانه‌های تولید خوراک و فرآوری آبزیان نیز به طور غیرمستقیم شغل ایجاد می‌شود.

    مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان تصریح کرد: استان ما با داشتن ظرفیت تولید بیش از ۲۷۰ هزار تن خوراک آبزیان در سال در کنار تولید بیشترین مقدار ماهیان سردابی در کشور تولیدکننده خوراک آبزیان نیز می‌باشد به گونه‌ای که مقدار زیادی از نیاز کشور به خوراک آبزیان را تامین می‌کنیم و ۱۵ کارخانه فعال تولید خوراک آبزیان در استان وجود دارد.

    وی با بیان اینکه در تولید ماهی قز‌آلای سردآبی در کشور رتبه اول را داریم، بیان کرد: صادرات ماهی در سال‌های گذشته به صورت محدود انجام می‌شد که با اعمال برخی تحریم‌ها و با وجود کرونا محدود شده که رقم قابل‌توجهی نبوده است و به خاطر نبود زیرساخت‌ها و حساسیت ماهی به عنوان ماده‌ای پروتئینی فساد‌پذیر و شاخص‌های سخت‌گیرانه بازارهای هدف هنوز صنعت شیلات کشور نیز خود را با این شرایط وفق نداده است.

    صادرات خوراک آبزیان به عراق، تاجیکستان و ارمنستان

    کریمی خاطرنشان کرد: محدودیت‌های کرونا باعث کاهش صادرات شده است ولی صادرات خوراک آبزیان به عراق، تاجیکستان و ارمنستان انجام می‌شود که با رفع کرونا به حالت قبل باز می‌گردد.

    مدیر شیلات و آبزیان جهادکشاورزی استان عنوان کرد: در اوایل شیوع بیماری کرونا با وجود شایعات و اظهار‌نظرهای نادرست مصرف ماهی در بین مردم کاهش یافت که با اصلاح این تفکر که ماهی به عنوان یکی از پروتئین‌های باکیفیت نه‌تنها باعث کاهش سیستم ایمنی بدن نمی‌شود بلکه با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری از بیماری موثر است مصرف ماهی به حالت عادی خود برگشت.

    مشکلات مهم شیلات داران کدام است؟

    وی در خصوص عمده مشکلات شیلات‌داران استان اظهار داشت: در پرورش ماهی هزینه‌های تولید بسیار بالاست که در مقابل قیمت کم این محصول با سایر محصولات پروتئینی غیر قابل قیاس است. به عنوان مثال با هزینه‌های بالای تولید خوراک ، آب‌بها، کارگر، زیرساخت، هزینه‌های استهلاک و بهره‌های بانکی قیمت خرده‌فروشی آن بسیار کم است.

    کریمی ادامه داد: کمبود اعتبارات بانکی و یا تسهیلات کم‌بهره و تصمیم‌گیری‌هایی که در سطح کلان برای پرورش دهندگان ماهی اتفاق می‌افتد و مجبور به تبعیت هستند هم‌چنین زیرساخت‌های ضعیف و عدم استفاده از مکانیزاسیون در شیلات که به کاهش هزینه‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند از مشکلات تاثیر‌گذار در تولید ماهی در استان است.

    مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان تشریح کرد: در بحث صنایع تبدیلی کارخانه‌هایی در استان وجود دارند که باید ارتباط پرورش‌دهندگان و مراکز فرآوری صورت بگیرد و محصول به جای خام‌فروشی و عرضه مستقیم به این مراکز داده شود که در شهرکرد، بن و لردگان ظرفیت خوبی وجود دارد که ظرفیت ۱۵ هزار تن در سال می‌باشد که تنها از ۱۰ یا ۲۰ درصد از این ظرفیت استفاده می‌شود.

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

    منبع: فارس
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییوزارت جهاد كشاورزى
    پست قبلی

    اجرای طرح «جهش کشاورزی» در ۲۲۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان

    پست بعدی

    اجرای طرح پرورش ماهی سی‌باس در آب‌های نامتعارف

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اجرای طرح پرورش ماهی سی‌باس در آب‌های نامتعارف

    اجرای طرح پرورش ماهی سی‌باس در آب‌های نامتعارف

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.