دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چند نکته جالب درباره فواید سلامت پوست لیموترش

    مطالعات اخیر نشان داده اند که مزایای شگفت انگیز لیمو تنها محدود به پالپ های آن نمی شوند.

    توسط آتنا نوریانی
    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین عنوان کرد پیش بینی تولید ۲۰۰ هزار تن لیموشیرین در قیروکارزین

    مطالعات اخیر نشان داده اند که مزایای شگفت انگیز لیمو ترش تنها محدود به پالپ های آن نمی شوند. در عین حال مشخص شده که پوست لیموترش حتی از خود آن هم فواید بیشتری برای سلامتی انسان دارد.

    گفته می شود که استفاده از لیموترش یخ زده به صورت رنده شده روی هر چیزی که می خوریم، ممکن است به پیشگیری از سرطان سینه کمک کند.

    از حقایق حیرت آوری که در مورد پوست لیمو نمی دانستیم!

    برای نمونه طبق مقاله ای که از طریق مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا در دسترس علاقه مندان است، پوست لیمو چندین برابر بیشتر از آب آن محتوای ویتامینی دارد که به دفع سموم از بدن کمک می کند. حتی برخی از منابع این رقم را 5 الی 10 برابر اعلام کرده اند.

    تمامی اعداد ذکر شده در متن با استناد به مقالات منتشر شده توسط مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا و پایگاه اطلاعاتی کتابخانه ملی کشاورزی این کشور استخراج شده اند.

     

    و اما فواید شگفت انگیز لیمو برای سلامتی که ممکن است از آنها بی خبر باشید:

     

    کمک به پاکسازی کلیه و کبد

    پیشگیری از علائم آسم

    تقویت سیستم ایمنی بدن

    مبارزه با باکتری ها به طور موثر

    پیشگیری و درمان استرس و افسردگی

    کاهش خطر سکته مغزی

    کمک استثنایی برای مبارزه با التهاب

    کنترل فشار خون

    کاهش سلول های سرطانی در بدن

    محتوای تغذیه ای پوست لیموترش

    با وجود مقدار مصرف کم، پوست لیمو حاوی بسیاری از مواد مغذی است. یک قاشق غذاخوری (6 گرم) از آن محتویات زیر را در خود جای داده است:

    کالری: 3

    کربوهیدرات: 1 گرم

    فیبر: 1 گرم

    پروتئین: 0 گرم

    چربی: 0 گرم

    ویتامین ث: 9% از میانگین میزان مورد نیاز روزانه

    پوست لیمو حاوی مقدار زیادی فیبر و ویتامین ث است و 9 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را تنها با 1 قاشق غذاخوری (6 گرم) تامین می کند.

    علاوه بر این پوست لیمو مقادیر کمی کلسیم، پتاسیم و منیزیم نیز دارد. دی- لیمونن ترکیبی که به لیمو عطر و بوی خاصی می دهد، در پوست آن هم یافت می شود و محققان احتمال می دهند که مسئول بسیاری از مزایای سلامتی این میوه باشد.

    از حقایق حیرت آوری که در مورد پوست لیمو نمی دانستیم!

     

    و اما چندین مورد از مهم ترین فواید علمی پوست لیمو:

    حمایت از سلامت دهان

     

    حفره های دندانی و عفونت های لثه از جمله رایج ترین بیماری های دهان و دندان هستند که توسط باکتری هایی مانند استرپتوکوک موتانس ایجاد می شوند.

    پوست لیمو حاوی مواد ضد باکتریایی است که ممکن است رشد میکروارگانیسم ها را مهار کند. در یک مطالعه، محققان چهار ترکیب در پوست لیمو را شناسایی کردند که دارای خواص ضد باکتریایی قوی هستند و به طور موثر با باکتری‌ های رایج ایجاد کننده بیماری‌های دهان و دندان مبارزه می‌ کنند.

     

    منبع غنی از آنتی اکسیدان

     

    آنتی اکسیدان ها ترکیبات طبیعی هستند که از طریق مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن از آسیب سلولی جلوگیری می کنند.

    پوست لیمو سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله دی- لیمونن و ویتامین C است. دیده شده که مصرف آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی مانند دی- لیمونن با کاهش خطر برخی بیماری ها مانند بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

    حتی یک مطالعه لوله آزمایش نشان داده است که پوست لیمو دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قوی تری نسبت به پوست گریپ فروت یا نارنگی است.

    مطالعات حیوانی نیز حاکی از آن هستند که دی- لیمونن فعالیت آنزیمی را افزایش می دهد که به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند. استرس اکسیداتیو فرآیندی است که با آسیب بافتی و تسریع روند پیری همراه است.

    علاوه بر این، ویتامین ث موجود در پوست لیمو به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل کرده و به همین ترتیب سلامت سیستم ایمنی را تقویت می کند.

     

    خواص ضد میکروبی و ضد قارچی

     

    پوست لیمو ممکن است حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی قدرتمندی باشد.

    گفتنی است که طی یک مطالعه آزمایشگاهی، پوست لیمو به طور قابل توجهی به رشد باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک آسیب رسانده و آن را کاهش داده است.

    پژوهش دیگری نشان داد که عصاره پوست لیمو با قارچ مقاوم به دارو که باعث عفونت های پوستی می شود، به خوبی مبارزه کرده است. هرچند با وجود چنین یافته های امیدوار کننده ای، همچنان به مطالعات انسانی بیشتری نیاز است.

    از حقایق حیرت آوری که در مورد پوست لیمو نمی دانستیم!

     

    تقویت سیستم ایمنی بدن

     

    عصاره پوست لیمو می تواند سیستم ایمنی بدن شما را به دلیل محتوای فلاونوئیدی و ویتامین ث خود تقویت کند. طی یک مطالعه 15 روزه که به ماهی پوست لیموی دهیدراته داده شد، پاسخ های ایمنی بهبود یافته ای را مورد تایید قرار گرفتند.

    علاوه بر این، بررسی 82 مطالعه مستقل نشان داد که 1 تا 2 گرم ویتامین ث در روز شدت و طول مدت سرماخوردگی را تا 8 درصد در بزرگسالان و 14 درصد در کودکان کاهش می دهد. ویتامین ث همچنین در فاگوسیت ها، نوعی سلول ایمنی که ترکیبات مضر را می بلعند نیز تجمع می یابد.

     

    خواص ضد سرطانی

     

    پوست لیمو ممکن است پتانسیل بالایی جهت مبارزه با سرطان داشته باشد.

    به عنوان مثال مصرف فلاونوئیدها با کاهش خطر ابتلا به چندین نوع سرطان مرتبط است و ویتامین ث نیز ممکن است رشد گلبول‌ های سفید خون را تسریع کند که به از بین بردن سلول‌ های سرطانی جهش‌ یافته یاری خواهند رساند.

    دی- لیمونن همچنین می تواند خواص ضد سرطانی فوق العاده ای داشته باشد، به ویژه در برابر سرطان معده. بر اساس یک مطالعه آزمایشگاهی این ترکیب به کشتن سلول های سرطانی معده کمک می کند. به طور مشابه، یک پژوهش 52 هفته‌ ای روی موش‌ ها نشان داد که غلظت‌ های مختلف دی- لیمونن با افزایش نرخ مرگ سلول‌ های جهش‌یافته، سرطان معده را مهار می‌ کنند.

    با این وجود پوست لیمو را نباید یه عنوان یک درمان قطعی برای سرطان در نظر گرفت.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    ابر میوه‌ای که زخم‌های سخت را التیام می‌بخشد

    پست بعدی

    سبزیجات؛ این‌بار برای تقویت قدرت عضلانی

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    سبزیجات؛ این‌بار برای تقویت قدرت عضلانی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج به تعادل نزدیک می‌شود/واردکنندگان پای کار تأمین ماندند

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.