جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چند نکته برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در نانوایی

    معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بیان توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت نانوایی‌ها در زمینه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی پرداخت.

    توسط پروانه خانی
    بهمن ۲۱, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در حال رایزنی برای گران کردن نان در تهران هستیم

    محسن فرهادی در خصوص آخرین وضعیت نانوایی‌ها در زمینه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زمان شیوع کرونا گفت: ارزیابی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط وزارت بهداشت در بازه زمانی خاص و به صورت هفتگی انجام می‌شود و ممکن است طی یک هفته رتبه نانوایی‌ها بالاتر و طی هفته دیگر پایین‌تر باشد و بر اساس آخرین ارزیابی‌ها نانوایی‌ها پس از واحد‌های ناوگان درون شهری، پاساژ‌ها و دفاتر مختلف ارائه خدمات رتبه چهارم در عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دارند.

    وی ضمن اشاره به اینکه نانوایی‌ها معمولا به دلیل تامین قوت غالب مردم و فرسوده و قدیمی بودن سازه‌هایشان و همچنین ساخته نشدن امکاناتی که متناسب با شیوع کرونا است، در زمینه رعایت نکات بهداشتی دچار مشکل هستند، ادامه داد: قبل از شیوع این بیماری‌ها هم واحد‌های نانوایی از لحاظ بهداشتی دچار مشکل بودند و به همین دلیل لازم است این واحد‌ها وضعیت خود را از لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی ارتقا دهند.

    معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در شرایط فعلی برای بهبود وضعیت نانوایی‌ها رعایت چند نکته لازم است که شامل وظایف مردم هنگام خرید نان و وظایف نانوایی‌ها می‌شود، اظهار کرد: هنگامی افراد قصد خرید نان را به صورت حضوری دارند، باید فاصله اجتماعی رعایت کنند و در صف با سایر افراد با فاصله بایستند و به علاوه همه افراد باید در محیط نانوایی از ماسک استفاده کنند و همچنین بهتر است خریداران به وسیله کارت‌های بانکی الکترونیک مبلغ مورد نظر را پرداخت کنند.

    فرهادی در خصوص وظایف نانوایی‌ها متذکر شد: یکی از وظایف شاغلین در نانوایی‌ها در زمان شیوع ویروس کرونا تامین دستگاه پوز است تا مردم بتوانند به صورت الکترونیکی خرید کنند و به علاوه لازم است امکانی فراهم شود که خریداران بتوانند از طریق اپلیکیشن‌ها و نرم‌ افزارهای اینترنتی وجه مورد نظر را به واحد‌های نانوایی پرداخت کنند و دریافت وجه نقد در نانوایی‌ها ممنوع باشد.

    وی با بیان اینکه رعایت فاصله گذاری اجتماعی، دست نزدن زیاد به نان، استفاده از ماسک و گندزدایی و ضدعفونی کردن سطوح از دیگر وظایف افراد شاغل در نانوایی‌ها است، افزود: دلیل اینکه چرا نانوایی‌ها در بیشتر مواقع جزء مکان‌هایی اند که در زمینه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با مشکل مواجه هستند، این است که مراجعات وزارت بهداشت به این واحد‌ها زیاد است و بارزسان ما به دلیل شلوغ بودن نانوایی‌ها و همچنین این موضوع که قوت غالب مردم در این واحد‌ها تولید می‌شود تمرکز ویژه‌ای روی این مکان‌ها دارند.

    معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توضیح داد: بسیاری از مردم به تازه خوری عادت دارند و به همین دلیل برای هر وعده غذا نان تازه تهیه می‌کنند که این امر افزایش تردد به واحد‌های نانوایی را به همراه دارد و موجب شناخته شدن نانوایی‌ها به عنوان واحد‌هایی با ریسک بالا می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه می‌توان نان را به صورت اینترنتی و از سایت‌های مختلف خریداری کرد، عنوان کرد: خوشبختانه این سایت‌ها نان را به صورت داغ به درب منازل تحویل می‌دهند و با این روش می‌توان این محصول را به صورت تازه و روزانه تهیه کرد البته هزینه آن قدری افزایش پیدا می‌کند، ولی به طور کلی این امکان وجود دارد که با انجام چند نکته ساده در نانوایی‌ها ریسک بالای این واحد‌ها را به حداقل رساند.

    سرویس خبری : علمی – تغدیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: کرونانانواییوزارت بهداشت
    پست قبلی

    بازدید وزیر کشاورزی از پالایشگاه غلات زر

    پست بعدی

    18 تغییر کوچک که به کاهش وزن کمک می‌کنند

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چند پیشنهاد تغذیه‌ای برای پیشگیری از آلزایمر

    18 تغییر کوچک که به کاهش وزن کمک می‌کنند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.