جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا هر روز باید دارچین بخوریم؟

    دارچین یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین ادویه‌های روی کره زمین است و برای کاهش سردی و گرم شدن بدن و هضم موثر غذا مفید است؛ضمن اینکه مفرح و شادی بخش است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۲۱, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    انواع دارچین که احتمالا اسمشان را هم نشنیده‌اید + خواص و مضرات

    ادویه‌ها منبع اصلی عطر و طعم در غذا هستند و به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی بالای آنها به عنوان دارو نقش فعالی دارند. ارزش دارویی ادویه‌ها در درمان بیماری‌های مختلف مانند سرطان، تب، مالاریا، معده، حالت تهوع و موارد دیگر به اثبات رسیده است.

    دارچین یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین ادویه‌های روی کره زمین است. از خواص دارچین می‌توان به این اشاره کرد که عوامل خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و دارای بسیاری از فواید قابل توجه دیگر است که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

    طبع دارچین

    طبع دارچین گرم و خشک است؛ به همین دلیل نیز به صورت چاشنی در غذاها و خوراکی‌های مردم ایران استفاده می‌شود.

    خواص دارچین

    دارچین مانند زنجبیل، میخک و جوز هندی دارای خاصیت گرم کننده است. یکی از خواص دارچین این است که جریان خون را افزایش می‌دهد و دمای بدن را بالا می‌برد.

    ترکیبات موجود در دارچین مانع از ایجاد پروتئین تاو در مغز می‌شوند که یکی از علل بیماری آلزایمر است. دارچین به محافظت از نورون‌ها کمک می‌کند، سطح عصبی را بهبود می‌بخشد و عملکرد حرکتی در بیماران مبتلا به پارکینسون را بهبود می‌بخشد. علاوه بر این، به هضم غذا کمک می‌کند و برای درمان زخم معده و گاز روده مفید است.

    دارچین عمدتا به عنوان چاشنی معطر و افزودنی طعم دهنده در طیف گسترده‌ای از غذاهای شیرین و خوش طعم، غلات صبحانه، غذاهای سبک، چای و غذاهای سنتی استفاده می‌شود.

    چوب دارچین، نشاط آور و ضد مسمومیت

    در مورد فواید دارچین می‌دانیم کلسیم و پتاسیم موجود در شیر به کاهش فشار خون کمک می‌کند. در حالی که دارچین ضمن افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد.

    هر دو در کاهش خطر بیماری‌های قلبی مفید هستند. بنابراین یک لیوان شیر دارچین گرم به جریان خون شما کمک می‌کند و کلسترول را کاهش می‌دهد.

    دارچین حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است که بدن را در برابر انواع سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ محافظت می‌کند.

    دارچین نرم، درمان کننده کم خونی و محرک قوای جنسی

    دمنوش دارچین، مرجع خوبی از آنتی اکسیدان نیز است که به رها شدن بدن از رادیکال‌های آزاد که موجب لطمه سلولی و مریضی می‌شوند نیز کمک می‌کند.

    دارچین هضم کننده غذا بوده و گرمی و خشکی ملایم دارد؛ضمن اینکه برای کاهش سردی و گرم شدن بدن و هضم موثر غذا مفید است

    دمنوش دارچین علاوه بر پتاسیم، مرجع خوبی از منگنز نیز است. اگرچه بدن ما به مقدار اندکی از این ماده معدنی احتیاج دارد، اما نباید اهمیت آن را در بدن نادیده گرفت. دیگر مواد معدنی موجود در چای دارچین، منیزیم، روی، آهن و مس است.

     

    خواص دارچین برای پوست

    دارچین به حذف سلول‌های مرده‌ پوست کمک می‌کند و نرمی و درخشش را به پوست باز می‌گرداند و خواص دارچین برای پوست عالی است.

    چوب دارچین خردشده، عسل و آب جوش را تهیه کنید. دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود و به آرامی آن را میل کنید.خواص چوب دارچین در این نوشیدنی برای ناراحتی‌های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن بسیار مفید است.

    خواص عرق دارچین برای لاغری

    مصرف عصاره‌ دارچین با کم کردن چربی و افزایش بافت عضلانی، موجب بهبود تناسب اندام می‌شود. اضافه کردن دارچین به رژیم‌های پر شکر و با چربی بالا، سبب کاهش مقاومت به انسولین و انباشت چربی می‌شود که در نهایت به تناسب اندام می‌انجامد.

    بزرگترین خاصیت عرق دارچین را می‌توان در لاغر کننده بودن آن دانست. عرق دارچین سوخت و ساز بدن را افزایش داده و کمک می‌کند تا چربی‌های اضافی بدن با سرعت بیش‌تری آب شوند. انتخاب کیک سیب و دارچین البته به صورت کم شکر می‌تواند یک عصرانه خوشمزه و رژیمی مناسب برای همه افراد باشد.

    مصرف عصاره‌ دارچین با کم کردن چربی و افزایش بافت عضلانی، موجب بهبود تناسب اندام می‌شود

     

    عرق دارچین چه خواصی دارد؟

    عرق دارچین می‌تواند باکتری‌ها، ویروس‌ها و حتی قارچ‌های مقاوم به دارو را از بین ببرد.

    عصاره و عرق دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد. از این‌ رو برای تقویت حافظه در کنار زردچوبه از این ادویه و عرق گیاهی آن استفاده کنید؛ ضمن اینکه برای کاهش فشارهای عصبی هم گزینه بسیار مناسبی است.

    علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص دارچین بیان داشت:دارچین اثرات دیابتی داشته و در کاهش قند خون موثر است.

    وی با بیان اینکه دارچین هضم کننده غذا بوده و گرمی و خشکی ملایم دارد، ادامه داد:‌برای کاهش سردی و گرم شدن بدن و هضم موثر غذا مفید است؛ ضمن اینکه این ادویه خوشبو کننده دهان است.

    این متخصص طب سنتی با بیان اینکه دارچین پرکاربردترین ادویه در سفرهای ایرانی است، افزود:‌البته زیاده روی در مصرف دارچین توصیه نمی‌شود؛ چراکه اثرات ضد انعقادی خون دارد.

    یارقلی با اشاره به اینکه دارچین مختصری فشار خون را بالا می‌برد، گفت:‌برای مادران باردار که حالت تهوع دارند می‌تواند مفید باشد؛ ضمن اینکه اگر غذای سنگینی مانند کله پاچه یا حلیم مصرف می‌شود مصرف دارچین هضم آن غذا را آسان می‌کند.

    وی با بیان اینکه بعد از مصرف کله پاچه چای دارچین مصرف شود،ابراز کرد:‌باید هرروز این ادویه را مصرف کرد؛ البته یا بصوررت ریختن در غذا یا مصرف یک وعده در چایی که این مصرف بهتر است در وعده چای صبح انجام شود.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • افراد دارای فشار خون، دارچین مصرف کنند
    • ادویه دارچین راه نجات از بیماری آلزایمر
    • ادویه ضد ویروس
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: دارچینطب سنتیقند خون
    پست قبلی

    کشاورزان و گلخانه‌داران هشدارهای کاهش دما را جدی بگیرند

    پست بعدی

    تعرفه وارداتی ۲۷۵ و ۱۱۰ تومانی گوشت قرمز و مرغ

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محققان می گویند؛ مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

    تعرفه وارداتی ۲۷۵ و ۱۱۰ تومانی گوشت قرمز و مرغ

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.