شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    چرا بزرگترین مجتمع پرورش شترمرغ کشور با یک سوم ظرفیت کار می‌کند؟

    شهرستان زرندیه علاوه بر اینکه قطب کشاورزی و صنعتی استان مرکزی و کشور محسوب می‌شود، بزرگترین مجتمع پرورش شتر مرغ کشور را با تولید سالانه سه هزار قطعه، در خود جای داده است و در واقع که فعالیت این مجتمع، مزیت‌های این خطه از ایران را به دوچندان کرده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۴, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سالانه ۵۰۰ تن گوشت شترمرغ در لرستان تولید می‌شود

    این مجتمع تولیدی که از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده توانسته است بخشی از نیاز کشور به گوشت و دیگر فرآورده‌های شتر مرغ، را تامین و نقش تاثیرگذاری در ارزآوری و ایجاد فرصت‌های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در منطقه ایفا کند، اما با این حال برخی موانع پیش رو و مشکلات موجود، سد راه تولید بزرگترین مجتمع پرورش شترمرغ در کشور شده به گونه‌ای که در حال حاضر تنها با یک سوم ظرفیت خود فعالیت می‌کند.

    در همین رابطه علی حسن‌لویی مدیرعامل مجتمع تولید و پرورش شتر مرغ شهرستان زرندیه، با اشاره به اینکه این مجتمع فعالیت خود را در زمینی به مساخت ۵۰۱ هکتار در شهرستان زرندیه آغاز کرد و با اشاره به اینکه پرورش و تولید شترمرغ در ۹۷ واحد این مجتمع با ایجاد فرصت شغلی برای افزون بر ۱۸۰ نفر بطور مستقیم در حال انجام است، افزود: در این مجتمع علاوه بر ۹۷ واحد پرورش شترمرغ، کارخانه خوراک دام، کشتارگاه، مجتمع رفاهی شامل مدرسه، درمانگاه و فروشگاه نیز فعالیت دارد.

    وی ظرفیت اسمی این مجتمع را ۲۹ هزار و ۱۰۰ قطعه شترمرغ بیان کرد که به علت مشکلاتی نظیر کمبود نهاده‌های دامی هم اکنون ۷۸۰۰ پرنده در آن نگهداری می‌شود و در واقع در حال حاضر با یک سوم ظرفیت فعالیت دارد.

    او به نبود حمایت کافی از تولید این پرنده و مشکلاتی که در تامین نهاده های دامی وجود دارد، اشاره کرد و افزود: عدم تامین نهاده‌های دامی که هم اکنون چالش بزرگی پیش روی این مجتمع بزرگ تولید شترمرغ است موجب شده است تا پروسه تولید با چالش مواجه شده و از طرفی مشکلات موجود در بازار مصرف از دلایل رکود در تولید این پرنده است.

    حسن‌لویی ادامه داد: گرانی نهاده‌های دامی و تامین آن از بازار آزاد موجب شده است که در حال حاضر برای تولید کننده هر کیلو شترمرغ بالغ بر ۴۷ هزار تومان هزینه کنیم و این در حالی است که باید در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ ۴۵ هزار تومان عرضه شود، در صورتی که اگر نهاده دامی دولتی تخصیص یابد قیمت تمام شده برای هر کیلو برای تولیدکننده حدود ۲۳ هزار تومان تمام می‌شود. قیمت سویای دولتی ۳۵۵۰ تومان است، اما این کالا در بازار آزاد به ازای هر کیلو ۱۶ هزار تومان به فروش می رسد و تفاوت فاحشی بین قیمت دولتی با بازار آزاد وجود دارد، بر این اساس در صورت تامین نهاده دامی از بازار آزاد، تولید این پرنده توجیه اقتصادی ندارد.

    وی با تاکید بر اینکه در صورت تخصیص نهاده دامی دولتی، تولید این پرنده توجیه اقتصادی خواهد داشت، افزود: مجتمع تولیدی پرورش شتر مرغ در زرندیه هم اکنون با ۳۵ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کند و نگاه حمایتی مسئولان علاوه بر توسعه تولید و پرورش شترمرغ در توسعه صنعت فرآوری تولید این پرنده نیز موثر است. متاسفانه در حال حاضر تولید شترمرغ به دلیل افزایش هزینه تولید و عدم همخوانی هزینه‌ها با قیمت محصول در بازار، برای تولیدکننده توجیه اقتصادی ندارد.

    وی با تاکید بر اینکه برای جذب نیروی انسانی و سرمایه گذار، اشتغال پایدار و افزایش تولید، تغییر نام مجتمع به شهرک تولیدی ضرورت دارد، اظهار کرد: در این راستا پیگیری و مکاتبات فراوانی نیز شده است، اما تاکنون نتیجه‌ای در بر نداشته و یقینا ارتقای مجتمع به شهرک منجر به توسعه فعالیت‌های آن خواهد شد.

    مدیرعامل مجتمع پرورش شترمرغ زرندیه در ادامه با اشاره به اینکه چرم، پر، گوشت و تخم شترمرغ قابلیت صادرات دارد و در صورت حمایت می توان این مجتمع را به ظرفیت ۱۰۰ درصدی نزدیک کرد، افزود: تولید شترمرغ در ایران رتبه دوم جهانی را به خود اختصاص داده است و از نظر ظرفیت تولید، این مجتمع نیاز ۳۰ درصد کشور به این محصول را تامین می‌کند، اما متاسفانه به دلیل مشکلات موجود در حال حاضر حدود ۱۲ درصد نیاز کشور در این مجتمع تامین می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه یک شترمرغ در سال حداقل ۸۰ تخم می‌گذارد، افزود: با تبدیل نیمی از آنها به جوجه، مزایای سرمایه‌گذاری و ارزش افزوده این پرنده نسبت به سایر دام‌ها چند برابر می شود و البته تحقق این مهم نیازمند حمایت جدی مسئولان است. محصولات این پرنده قابلیت صادرات را دارد و با برطرف کردن مشکلات میزان تولید افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

    مدیرعامل مجتمع پرورش شترمرغ شهرستان زرندیه در خصوص ابتلای این پرنده به بیماری نیز گفت: شترمرغ، پرنده‌ای است که کمترین بیماری را دارد و خوشبختانه پرندگان این مجتمع به دلیل مراقبت‌های لازم و فعالیت هفت دامپزشک فاقد هرگونه بیماری هستند. متاسفانه واکسن مورد نیاز پرندگان نیز با قیمت گزافی از بازار آزاد تهیه می‌شود، در حالی که تولیدکنندگان شترمرغ خواستار تخصیص واکسن و داروی مورد نیاز با قیمت دولتی هستند.

    گفتنی است استان مرکزی رتبه اول را در تولید گوشت شترمرغ به لحاظ فعالیت این مجتمع به خود اختصاص داده است. شرکت تعاونی مجتمع پرورش شترمرغ زرندیه به عنوان بزرگترین مرکز پرورش شترمرغ کشور به دلیل مشکلاتی که در حوزه تولید بوجود آمده تولید این پرنده را کاهش داده و در حال حاضر با حداقل ظرفیت تولید خود فعالیت دارد.

    بالا بودن هزینه تولید و مشکلات تامین خوراک و تهیه جوجه و نبود توجیه اقتصادی قیمت گوشت تولیدی شترمرغ در بازار در مقایسه با هزینه تولید، از عوامل کاهش تولید و پرورش شترمرغ در این مجتمع است در حالی که تمامی فرایند تولید شترمرغ از تولید تخم توسط شترمرغ ‌های مولد تا پرورش جوجه‌ها و رسیدن آنها به وزن متعادل در این مجتمع انجام می ‌شود.

    شهرستان زرندیه به لحاظ شرایط آب و هوایی مناسب و نزدیکی به بازار مصرف پایتخت، منطقه مستعد و مناسبی برای پرورش شترمرغ است.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاطیور
    پست قبلی

    واردات کشاورزی لبنان به عربستان ممنوع شد

    پست بعدی

    تاثیر شگفت‌انگیز مصرف قارچ بر کاهش خطر ابتلا به سرطان

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبودی در عرضه قارچ نداریم؛ احتمال افزایش قیمت قارچ از نیمه دوم سال

    تاثیر شگفت‌انگیز مصرف قارچ بر کاهش خطر ابتلا به سرطان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.