دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چای و دم‌نوش‌های مفید برای کسانی که رژیم لاغری دارند

    به نقل از سایت تبیان، دم‌نوش‌های گیاهی برای کاهش وزن اضافی بدن، تقویت متابولیسم و سم‌زدایی از سیستم بدن نیز فوق‌العاده‌اند.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۲۸, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چای ترش ثروت نهفته در دل کویر/ ظرفیتی که با فرآوری، اقتصاد روستایی را رونق می‌دهد

    چای سبز
    چای‌ها و دم‌نوش‌های گیاهی راهی بسیار خوب برای سم‌زدایی بدن و کاهش وزن به شیوه‌ای طبیعی و سالم‌اند. همهٔ ما شنیده‌ایم که دم‌نوش‌های گیاهی کلاً برای سلامت جسمی و روانی مفیدند، مثلاً می‌توانند با افسردگی مقابله کنند، استرس را کاهش دهند، بی‌خوابی را برطرف کنند، با التهاب مقابله کنند و ریسک ابتلا به مشکلات قلبی و سرطان را پایین بیاورند. دم‌نوش‌های گیاهی برای کاهش وزن اضافی بدن، تقویت متابولیسم و سم‌زدایی از سیستم بدن نیز فوق‌العاده‌اند. دم‌نوش‌های گیاهی نوشیدنی‌هایی کم کالری هستند که ازاین‌جهت نیز برای لاغری مفیدند و این قابلیت را دارند که اشتها را کنترل کنند و سلول‌های چربی جدید بدن را از بین ببرند.

    بهترین دم‌نوش‌های گیاهی برای کاهش وزن، چای سبز، چای اولانگ، چای گل بامیه، چای بابونه، چای قاصدک و چای گل سرخ هستند.

    چرا چای سبز؟
    چای سبز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست که به فرایند چربی‌سوزی بدن کمک می‌کنند. چای سبز می‌تواند بدن را مجبور کند از تمام انرژی خود استفاده کرده و لیپیدهای جذب شده در روده‌ها را کاهش دهد. چربی‌سوزی آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز به عهدهٔ آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام کاتچین و اپی‌گالوکاتچین گالات می‌باشد. چای سبز را با دارچین دم کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

    چرا چای اولانگ؟
    اولانگ گیاهی چینی است که طعم ملایم گُل مانندی دارد. چای اولانگ به دلیل قدرتی که در افزایش متابولیسم بدن دارد معروف است و می‌تواند چربی‌های نواحی مختلف بدن مانند بازو و شکم را آب کند. اولانگ هم کافئین دارد و هم اپی‌گالوکاتچین که اکسیداسیون چربی را افزایش می‌دهند. این چای به تنظیم سیستم گوارش نیز کمک می‌کند و یک گوارش سالم نیز برای کاهش وزن لازم است. چای اولانگ هیچ کالری‌ای ندارد و ازاین‌جهت نیز برای لاغری خوب است.

    چرا چای گل بامیه؟
    چای گل بامیه برای رفع چاقی مفید است؛ زیرا فلاوونوئید، ترکیبات فنولیک و آنتوسیانین دارد. این ترکیبات می‌توانند باعث افزایش متابولیسم لیپید شوند و جلوی افزایش انباشت چربی را بگیرند و سایز سلول‌های چربی را کاهش دهند. از دیگر فواید چای گل بامیه می‌توان به این اشاره کرد که ضدسرطان است، فشارخون را کاهش می‌دهد و برای سلامت کبد مفید است.

    چرا چای بابونه؟
    بابونه نیز یک گل است. این چای گیاهی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست که خواص ضد چاقی دارند. دیگر فواید گل بابونه شامل ضدالتهاب بودن آن، مبارزه با افسردگی، رفع بی‌خوابی و ضداضطراب بودن آن می‌شود. همهٔ این فواید کمک می‌کنند فرد به دلیل استرس و اضطراب و خستگی به دام پُرخوری نیفتد.

    چرا چای قاصدک؟
    چای قاصدک (شیردندان) به‌عنوان یک ادرارآور طبیعی عمل می‌کند، یعنی تولید ادرار را افزایش می‌دهد. ازاین‌رو وزن آب اضافی بدن را از بین می‌برد و نفخ را کاهش می‌دهد. قاصدک به کبدتان کمک می‌کند تا چند ساعت سریع‌تر کار کند و سرعت متابولیسمتان را افزایش می‌دهد که مسئول تخریب و جذب چربی، قند و کربوهیدرات‌هاست.

    چرا چای گل سرخ؟
    چای گل سرخ یکی از آب‌رسان‌ترین دم‌نوش‌هاست. چای گل سرخ در رفع کم‌آبی بدن عالی است. خیلی مهم است که در تلاش برای کاهش وزن و لاغری، بدنتان دچار کم‌آبی نشود و همیشه هیدراته باشد زیرا متابولیسم را با سرعت خوبی نگه می‌دارد و این مسئله از جهت چربی‌سوزی نیز اهمیت دارد. ثابت شده که ۵۰۰ میلی‌لیتر آب می‌تواند متابولیسم را تا ۳۰ درصد افزایش دهد. توصیه شده است پیش از غذا یک فنجان چای گل سرخ بنوشید تا احساس سیری کرده و اشتهایتان کنترل شود. از دیگر فواید چای گل سرخ می‌توان کاهش خواب‌آلودگی، افزایش تمرکز و انرژی را نام برد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    معجزه سیب زمینی برای استخوان درد

    پست بعدی

    واردات ۱۰۰ هزار تن سیب زمینی تا پایان سال

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا سیب زمینی گران شد؟

    واردات ۱۰۰ هزار تن سیب زمینی تا پایان سال

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.