دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    پیشنهادهایی برای مهار مقاومت میکروبی

    رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی از سال‌ها قبل طرح‌هایی را برای مهار مقاومت میکروبی پیشنهاد کرده گفت: تخمین زده شده که دست کم هر باکتری مقاوم به یک آنتی بیوتیک، قادر است که ۲ میلیون نفر را آلوده کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۷, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پیشنهادهایی برای مهار مقاومت میکروبی

    علیرضا رفیعی پور – معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور – در پیامی به وبینار هفته ملی مقابله با مقاومت میکروبی، گفت: پدیده مقاومت میکروبی که توانایی میکروب ها برای مقابله با اثر آنتی بیوتیک ها بوده و باعث زنده ماندن و متوقف نشدن رشدشان می شود، از سوی سازمان های جهانی متولی بهداشت انسان و دام به عنوان یکی از بزرگ ترین تهدیدهای بهداشتی و نگرانی‌های عمده در موضوع سلامت واحد مطرح شده است.

    وی افزود: در سال‌های اخیر سازمان جهانی بهداشت، سازمان جهانی بهداشت حیوانات و سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد توجه ویژه‌ای به موضوع مهم مقاومت میکروبی و راه‌های مقابله با آن داشته‌اند.

    رفیعی پور در ادامه خاطر نشان کرد: به زبان ساده مقاومت میکروبی درمان عفونت‌های ناشی از باکتری‌های مقاوم را دشوار ساخته و هزینه‌های درمانی بیماری‌های عفونی را افزایش داده است. به گفته یکی از صاحبنظران تخمین زده شده است که دست کم هر باکتری مقاوم به یک آنتی بیوتیک، قادر است که ۲ میلیون نفر را آلوده کند.

    وی ادامه داد: چنانچه روند نگران کننده مقاومت میکروبی کنترل نشود، تا اواسط قرن میلادی کنونی ده ها میلیون نفر جانشان را بر اثر مقاومت میکروبی از دست خواهند داد. بر اساس گزارش بانک جهانی تخمین زده شده است که در همین بازه زمانی کاهش سالانه تولیدات دامی بین ۱.۱ تا ۳.۸ درصد به واسطه بروز مقاومت میکروبی در کشورها به وقوع خواهد پیوست.

    رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه این پیام تصریح کرد: در سال های اخیر وفور گسترش‌یابنده فنوتیپ های جدید مقاوم در بین عامل های بیماری زا در دامپزشکی و پزشکی به طور حیرت آوری مساله ساز شده است. بروز برخی باکتری ها که به تمامی آنتی بیوتیک های موجود مقاوم بوده، هشدار نگران کننده‌ای برای اقدامات درمانی از جمله برخی جراحی‌های متداول و شیمی درمانی های بیماران سرطانی است که در فقدان این آنتی بیوتیک‌ها امکان حفاظت در برابر عفونت‌های دیگر در این بیماران وجود نخواهد داشت.

    وی گفت: در این راستا سازمان دامپزشکی از سال‌ها قبل طرح‌هایی را برای مهار مقاومت میکروبی پیشنهاد کرده است که برخی از این طرح ها در قالب دستورالعمل‌ها به ادارات کل دامپزشکی ابلاغ شده است، از جمله، دستورالعمل نسخه نویسی به منظور نظارت بر مصرف بهینه آنتی بیوتیک‌ها، عدم استفاده از مکمل های آنتی بیوتیکی برای ارتقای رشد دام ها، ثبت آنتی بیوتیک‌های جدید برای جایگزین کردن تدریجی آنتی بیوتیک‌های قدیمی که مقاومت میکروبی در این آنتی بیوتیک ها شدید است و ثبت ترکیباتی مانند پروبیوتیک ها به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت ها.

    وی گفت: افزون بر موارد بیان شده، ابلاغ دستورالعمل های بهداشتی به منظور کاهش روند بروز مقاومت میکروبی مانند، اطمینان از اجرای اقدامات بهداشتی و واکسیناسیون به منظور کاهش گسترش بیماری های عفونی دام طیور و آبزیان کمک به تولید کننده ها در توسعه برنامه‌های جامع بهداشت گله مانند استقرار امنیت زیستی به منظور پیشگیری از عفونت‌ها که به طور قطع نیاز به مصرف آنتی بیوتیک را کاهش می دهد، در اختیار قرار دادن واکسن های موثر ثبت شده که به مثابه ابزار کارآمدی برای پیشگیری از عفونت هاست و تهیه و تدوین پیش نویس طرح اقدام ملی مقابله با مقاومت میکروبی که از سال های ۱۳۹۰ آغاز شده بود و در حال نهایی شدن است.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: آنتی بیوتیکدامپزشکیمقاومت میکروبی
    پست قبلی

    واریز ۳۳ میلیارد تومان از مطالبات به حساب چایکاران

    پست بعدی

    فرمولاسیون جدید خوراک دام تغییرات اقلیمی را کاهش می‌دهد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت
    اخبار دام طیور و آبزیان

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    حمزه رستم‌پور در نشست شورای معاونان سازمان شیلات ایران درباره اینکه نقش کلیدی فرهنگ مصرف آبزیان در شرایط بحرانی مورد...

    بیشتر بخوانید
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تامین نهاده با قیمت سال قبل/ نظارت واحدهای‌ مرغ مادر بر قیمت جوجه

    فرمولاسیون جدید خوراک دام تغییرات اقلیمی را کاهش می‌دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.