یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    پرتقال؛ میوه‌ای که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد

    مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف پرتقال می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به افسردگی کمک کند. تحقیقات بر ارتباط مثبت بین خوردن مرکبات و سلامت روان تأکید دارند و نشان می‌دهند که این میوه می‌تواند با تأثیر بر میکروبیوم روده، به بهبود خلق و خو کمک کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: پرتقال و نارنگی مورد نیاز شب عید تامین است

    پرتقال به‌عنوان یکی از میوه‌هایی که ممکن است خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهد، در یک مطالعه جدید مورد توجه قرار گرفته است. تحقیقات پیشین نشان می‌دهند که تغییرات در سبک زندگی، به ویژه رژیم غذایی سالم، می‌توانند به کاهش احتمال ابتلا به اختلال افسردگی کمک کنند. در این میان، مصرف غذاهایی مانند روغن زیتون، آجیل و حالا پرتقال به‌عنوان عواملی موثر بر سلامت روان معرفی شده‌اند.

    افسردگی، یک اختلال روانی شایع است که بر خلق و خوی فرد تأثیر می‌گذارد و بر اساس آمارها، حدود ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از این بیماری رنج می‌برند. عوامل مختلفی مانند سابقه خانوادگی، تغییرات هورمونی، استرس و بیماری‌های مزمن می‌توانند موجب ایجاد افسردگی شوند.

    تحقیقات اخیر نشان می‌دهند که تغذیه سالم و رعایت سبک زندگی مناسب، به‌ویژه رژیم غذایی غنی از مواد مغذی، می‌تواند به پیشگیری از افسردگی کمک کند. این بار، محققان پرتقال را به‌عنوان یک عامل جدید در این زمینه معرفی کرده‌اند.

    برای انجام این تحقیق، داده‌های بیش از ۳۲۰۰۰ زن میانسال بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۷ بررسی شد. در این مطالعه، به‌طور دوره‌ای از شرکت‌کنندگان پرسش‌نامه‌هایی در مورد رژیم غذایی و وضعیت افسردگی آنان ارسال می‌شد. نتایج نشان داد که مصرف مرکبات، به‌ویژه پرتقال، با افزایش فراوانی نوعی باکتری مفید در روده به نام Faecalibacterium prausnitzii مرتبط است.

    این باکتری به‌دلیل خواص ضد التهابی و حمایت از سیستم ایمنی بدن شناخته شده است و در مطالعات حیوانی اثرات مثبتی بر بیماری‌های گوارشی، چاقی و حتی دیابت نوع ۲ داشته است. جالب اینکه محققان دریافتند که در افراد مبتلا به افسردگی، مقدار این باکتری در میکروبیوم روده کمتر بود.

    راج مهتا، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه هاروارد، در این‌باره می‌گوید: «ما دریافتیم که خوردن یک پرتقال متوسط در روز می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا حدود ۲۰ درصد کاهش دهد.» این محقق افزود که اثر مثبت مربوط به مصرف مرکبات بوده و هیچ ارتباطی میان مصرف میوه‌های دیگر مانند سیب یا موز با کاهش خطر افسردگی مشاهده نشده است.

    دانشمندان بر این باورند که باکتری Faecalibacterium prausnitzii از طریق تأثیر بر مسیرهای متابولیکی که به تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین کمک می‌کنند، در بهبود خلق و خو و کاهش افسردگی نقش دارد. این انتقال‌دهنده‌های عصبی نه تنها بر نحوه عملکرد دستگاه گوارش تأثیر می‌گذارند، بلکه می‌توانند به مغز برسند و در نهایت بر خلق و خو و سلامت روان افراد تأثیر بگذارند.

    این مطالعه نشان می‌دهد که ساده‌ترین تغییرات در رژیم غذایی، مانند افزودن پرتقال به وعده‌های روزانه، می‌تواند به‌طور مؤثری در کاهش خطر افسردگی نقش ایفا کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: افسردگیپرتقالتغذیه
    پست قبلی

    استان‌های رکورددار مصرف نوشابه؛ قاتل محبوب در کدام مناطق بیشتر مصرف می‌شود؟

    پست بعدی

    وضعیت بازار آجیل و خشکبار در روزهای پایانی سال/ کمبود آجیل نداریم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    وضعیت بازار آجیل و خشکبار در روزهای پایانی سال/ کمبود آجیل نداریم

    وضعیت بازار آجیل و خشکبار در روزهای پایانی سال/ کمبود آجیل نداریم

    پر بازدیدها

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    پتانسیل تولید حداقل هزارتن زعفران وجود دارد

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۴
    راهکارهای برنامه هفتم برای مقابله با بحران کم‌آبی

    نجات گندمزارهای گرمسار از خشکسالی با رهاسازی آب سرریز سد نمرود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    نرخ جدید شکر ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.