دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ویتامین‌های گروه B برای داشتن مغزی جوان

    بدون شک همیشه شنیده‌اید که ویتامین‌ها برای سلامتی بدن مفید هستند و حتماً می‌دانید که تغذیه سالم و متنوع که شامل انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است نیازهای بدن را برای عملکرد درست ارگان‌ها تأمین می‌کند. در این بین بهتر است بدانید که ویتامین‌های گروه B جزو مهم‌ترین مواد مغذی برای فرمانده بدن هستند. به‌ویژه اینکه این ویتامین‌ها مغز را جوان‌تر و هشیارتر نگه می‌دارند.

    توسط فاطمه خداویردی
    شهریور ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اختلال در عملکرد سلول ها و سیستم ایمنی بدن با کمبود ویتامین ب

    به نقل از سایت تبیان، مغز حاکم بلامنازع بدن است. هر اختلالی در این ارگان مهم، بدن را به طور ویژه‌ای به دردسر می‌اندازد و حتی باعث مرگ می‌شود. بدون شک همیشه شنیده‌اید که ویتامین‌ها برای سلامتی بدن مفید هستند و حتماً می‌دانید که تغذیه سالم و متنوع که شامل انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است نیازهای بدن را برای عملکرد درست ارگان‌ها تأمین می‌کند. در این بین بهتر است بدانید که ویتامین‌های گروه B جزو مهم‌ترین مواد مغذی برای فرمانده بدن هستند. به‌ویژه اینکه این ویتامین‌ها مغز را جوان‌تر و هشیارتر نگه می‌دارند. این مواد مغذی مانند کاتالیزور واکنش‌های فیزیولوژیکی که در بدن رخ می‌دهند عمل می‌کنند. بنابراین تأثیر آن‌ها صرفاً به مغز ختم نمی‌شود و برای اکثر اعضای بدن مفید هستند.
    نتایج بررسی‌های متعدد حاکی از آن است که کمبود ویتامین‌های 6B، 9B و 12B در سنین رشد و هم در سنین بزرگسالی باعث بروز آسیب‌های مغزی می‌شود. بنابراین این ترکیبات مفید برای سلامت مغز که سکان‌دار کنترل تمام ارگان‌های بدن است لازم و ضروری هستند.
    در ادامه‌ی مطلب بیشتر در خصوص تأثیر ویتامین‌های خانواده B در سلامت و جوانی و شادابی مغز صحبت می‌کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

    ویتامین‌های خانواده B و نقش آن‌ها در کنترل هموسیستئین
    یکی از عملکردهای ویژه ویتامین‌های گروه B پیشگیری از تجمع و افزایش «هموسیستئین» است. هموسیستئین یک اسیدآمینه غیرپروتئینی حاوی گوگرد و یک ماده سمی است که در طول سوخت و ساز بدن تولید می‌شود و اگر به درستی دفع نشود می‌تواند مغز را بیمار کند. از طرف دیگر هموسیستئین از بقایای متابولیسم یا همان سوخت و ساز است که در بدن تولید می‌شود. این ماده در حالت کلی نمی‌تواند باعث آسیب شود چون بدن ما سیستمی دارد که آن را دفع می‌کند. با این حال زمانی که دفع این ماده به درستی انجام نمی‌شود می‌تواند باعث ایجاد انسداد در جداره عروق خونی شود. این مسئله نیز جریان خون را در تمام بدن دچار مشکل و اختلال می‌کند که مغز نیز از آن مستثنا نیست.
    به عبارت دیگر تجمع و افزایش میزان هموسیستئین می‌تواند به نرون ها یا همان سلول‌های عصبی ما آسیب بزند. برای دفع این ماده زائد عملکرد ویتامین‌های 6B، 9B و 12B از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. نتایج مطالعاتی که در مجله Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد تأثیر این ویتامین‌ها به قدری حائز اهمیت است که کمبود آن باعث افزایش خطر بروز بیماری‌های نرودژنراتیو مانند آلزایمر و زوال عقل می‌شود.

    پیشگیری از کمبود ویتامین‌های گروه B برای پیشگیری از خطر آسیب‌های مغزی
    در طول سال‌های اخیر، مطالعات زیادی نشان داده است که میزان ویتامین‌های گروه B در افرادی که به بیماری‌های نرودژنراتیو مبتلا هستند کمتر است. البته این کمبود به افزایش سن نیز ارتباط پیدا می‌کند. نتایج بررسی‌های جهانی نشان می‌دهد میزان بالای هموسیستئین در خون یعنی بین 5 تا 30 درصد بیشتر از حد نرمال می‌تواند خطر بروز اختلال شناختی و زوال عقل را در افراد سالمند بالا برد. خوشبختانه جبران کمبود ویتامین‌های گروه B بسیار ساده است. شما می‌توانید با مصرف منظم مواد غذایی سرشار از این ویتامین‌ها نیازهای بدنتان را تأمین کرده و خودتان را در برابر آسیب‌های ناشی از کمبود آن بیمه کنید. با توجه که می‌توان با مصرف مواد غذایی مختلفی از جمله گوشت قرمز، ماهی و سبزیجات برگ سبزدار ویتامین B مورد نیاز بدنتان را تأمین کنید همچنین می‌توانید با مصرف مکمل ویتامین‌های این گروه از کمبود آن جلوگیری کرده و کمبودهای احتمالی را جبران کنید.

    منابع طبیعی ویتامین‌های 6B، 9B و 12B
    یادتان باشد که جذب این ویتامین‌ها با کمک داشتن یک تغذیه سالم و متنوع برای حفظ جوانی، سلامت و شادابی مغز کافی است بنابراین بهتر است منابع طبیعی این ویتامین‌ها را به خوبی بشناسید و به طور منظم آن‌ها را در برنامه غذایی روزانه‌تان بگنجانید.

    ویتامین 6B
    ویتامین 6B به میزان قابل توجهی در گوشت ماکیان از جمله گوشت مرغ، بوقلمون، اردک، بلدرچین و قرقاول وجود دارد. علاوه براین نخود، ماهی تن، غلات و سیب‌زمینی نیز از دیگر منابع غنی ویتامین 6B محسوب می‌شوند. باید بدانید که کمبود این ویتامین شما را در معرض خطر افسردگی، سرگیجه و ضعف سیستم ایمنی بدن قرار می‌دهد.

    ویتامین 9B
    ویتامین 9B در سبزیجات برگ سبزدار مانند بروکلی، اسفناج، کاهو، جعفری، شاهی و غیره وجود دارد. علاوه براین می‌توانید به میوه‌هایی مانند آووکادو، پاپایا، پرتقال و حبوبات و میوه‌های خشک نیز اعتماد کنید. باید بدانید که کمبود این ویتامین شما را در معرض سردرد، تحریک‌پذیری، بدخلقی، ضعف و همچنین کمبود تمرکز قرار می‌دهد.

    ویتامین 12B
    ویتامین 12B به میزان زیادی در گوشت‌های قرمز، ماهی، غذاهای دریایی، تخم‌مرغ و محصولات لبنی وجود دارد. به همین دلیل معمولاً افراد گیاهخوار از کمبود ویتامین 12B رنج می‌برند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که کمبود این ویتامین می‌تواند باعث بروز اختلالات حافظه، افسردگی و از بین رفتن عملکردهای شناختی شود. علاوه براین کمبود ویتامین 12B می‌تواند باعث بروز کم‌خونی شود.

    جذب کافی ویتامین‌های گروه B برای حفظ عملکردهای شناختی
    رژیم مدیترانه‌ای یکی از ایده‌آل ترین برنامه‌های غذایی برای جذب میزان خوب ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود. بنابراین انتخابی عالی برای حفظ سلامت و جوانی مغز است. در نهایت اینکه اگر در رژیم غذایی‌تان محدودیتی وجود ندارد و همه‌چیزخوار هستید و مواد مغذی مختلف را به میزان کافی دریافت می‌کنید به احتمال زیاد میزان هموسیستئین خونتان در سطح نرمال خواهد بود. اما اگر با وجود داشتن تغذیه‌ای خوب و متنوع میزان این ماده در خونتان بالاست بهتر است به پزشک مراجعه کرده و کمک‌های لازم را دریافت کنید. چون ممکن است این مسئله به اختلال متابولیکی ربط داشته باشد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: درمان کم خونیصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینکم خونیهموسیستئینویتامین B
    پست قبلی

    یک مقام مسئول: اولین محموله تخم مرغ نطفه دار پایان هفته جاری وارد کشور می شود

    پست بعدی

    هشدارهای هواشناسی به کشاورزان و کلزاکاران/ ذرت کاران نگران سرمای پاییزه نباشند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: ضرورت سمپاشی مزارع کلزا علیه آفت سِِنک

    هشدارهای هواشناسی به کشاورزان و کلزاکاران/ ذرت کاران نگران سرمای پاییزه نباشند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.