سه شنبه, اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    استاد دانشگاه آزاد اسلامی به بررسی کاربردهای نوین پرندگان مولتی‌روتر در کشاورزی پرداخت و گفت: این پرندگان می‌توانند با استفاده از کمترین آب، سمپاشی یکنواخت و کاهش ۳۰ درصدی مصرف سم و هزینه‌ها را به همراه داشته باشند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    مهدی اعتمادی، مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان و استاد دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو، به بررسی کاربردهای نوین پرندگان مولتی‌روتر در صنایع مختلف، به ویژه کشاورزی، پرداخت.

    وی با اشاره به اینکه این پرنده‌ها از حدود ۱۰ سال پیش به آرامی وارد عرصه‌های مختلفی مانند حمل بسته‌های پستی، ارسال داروهای اورژانسی و کمک به صنعت ورزشی و امداد و نجات شده‌اند، افزود: یکی از کاربردهای پررونق و با ارزش افزوده بالای این پرنده‌ها، استفاده در صنعت کشاورزی است که شامل سمپاشی هوایی و ارزیابی کیفیت خاک و گیاه می‌شود.

    سمپاشی هوایی و کاهش مصرف منابع

    وی در ادامه توضیح داد که در روش‌های سنتی، یک کشاورز معمولی می‌تواند روزانه تنها سه هکتار زمین را با سمپاشی دستی تحت پوشش قرار دهد؛ این در حالی است که استفاده از پرندگان مولتی‌روتر به کشاورزی کمک می‌کند تا با مصرف حدود ۲۰ لیتر آب، سمپاشی یکنواخت و یکپارچه‌ای روی یک هکتار زمین انجام شود؛ در حالی که در روش سنتی، برای همین مساحت حدود ۴۰۰ لیتر آب نیاز است.

    به گفته اعتمادی، این تفاوت باعث کاهش ۳۰ درصدی مصرف سم و همچنین کاهش هزینه‌ها و اثرات منفی زیست‌محیطی می‌شود. با استفاده از این سیستم، زمان سمپاشی نیز کاهش می‌یابد و فقط در ۱۰ دقیقه می‌توان یک هکتار زمین را سمپاشی کرد.

    نظارت و پایش کیفیت خاک و گیاهان

    این مقام مسئول همچنین به اهمیت نظارت بر کیفیت خاک و گیاهان در کشاورزی اشاره کرد و افزود: تصویربرداری هوایی به کشاورزان کمک می‌کند تا پیش از زمان برداشت، مشکلات تراز زمین و توزیع نامناسب آب و کود را شناسایی و اصلاح کنند. به این ترتیب، کیفیت و راندمان محصول به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

    چالش‌ها و نیاز به تولید داخلی

    وی در ادامه به چالش‌های موجود در استفاده از این تکنولوژی در کشور اشاره کرد و گفت: محصولات مولتی‌روتر که در حال حاضر در کشاورزی استفاده می‌شوند، اغلب وارداتی هستند و از آنجا که برخی محدودیت‌های قانونی در استفاده از این محصولات وجود دارد، محصولات خارجی نمی‌توانند تمامی نیازهای کشور را پاسخ دهند؛ بنابراین، شرکت‌های داخلی در حال توسعه محصولات مشابه هستند، هرچند این محصولات بیشتر شبیه به مونتاژ محصولات خارجی هستند.

    اعتمادی در پایان بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های مناسب برای تولید ملی در این حوزه تأکید کرد و گفت: این تکنولوژی نیاز به زیرساخت‌های مختلفی مانند مدارهای الکترونیکی، مخابراتی و برنامه‌نویسی دارد که در حال حاضر در حال توسعه هستیم. این سیستم‌ها قادرند پروفایل‌های مختلف محصولات کشاورزی مانند برنج، گندم و خرما را پشتیبانی کنند و متناسب با شرایط اقلیمی، میزان آب و کود مورد نیاز را به زمین زراعی تحویل دهند.

    این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه کشاورزی هوشمند و استفاده از تکنولوژی‌های نوین، آینده کشاورزی را به شکل قابل توجهی بهبود خواهد بخشید، از تلاش‌های علمی در این زمینه ابراز امیدواری کرد.

    رونمایی از سیستم نوین کشاورزی ایرانی با ویژگی‌های منحصر به فرد

    مهدی اعتمادی، استاد دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص یک محصول جدید ایرانی در حوزه کشاورزی اظهار داشت: مقایسه‌ای که من از این محصول لذت می‌برم این است که در ابتدا، ما با یک محصول ایرانی روبرو هستیم که در داخل کشور تولید می‌شود و این خود یک مزیت مهم است. همچنین، سیستم پروفایل‌های کشاورزی این دستگاه با توجه به شرایط اقلیمی و خاکی مناطق مختلف کشاورزی ایران طراحی شده است. به این ترتیب، میزان پاشش، ارتفاع سمپاشی، میزان رطوبت و آب‌دهی با توجه به شرایط جغرافیایی مناطق مختلف تنظیم می‌شود.

    ویژگی‌های فنی و کاربردی سیستم کشاورزی جدید

    این استاد دانشگاه در ادامه افزود: این سیستم از نظر خدمات فنی و امکاناتی که در نظر گرفته‌ایم، با نمونه‌های خارجی قابل مقایسه نیست. یکی از ویژگی‌های برجسته این دستگاه، برنامه هوشمند آموزشی آن است که به فرد آموزش‌دیده کمک می‌کند تا بدون نیاز به آموزش تخصصی، به راحتی با دستگاه کار کند. در واقع، این سیستم به گونه‌ای طراحی شده است که یک فرد ناآشنا با محصول هم بتواند از آن استفاده کند. این موضوع باعث کاهش هزینه‌های آموزشی و افزایش عمر مفید دستگاه می‌شود.

    سیستم نظارت و کنترل مرکزی

    اعتمادی با اشاره به مزیت دیگر این سیستم افزود: این دستگاه با توجه به اینکه برنامه‌نویسی و تولید آن داخلی است، به راحتی می‌تواند تحت سیستم‌های نظارت و پایش مرکزی قرار گیرد. به این صورت، امکان کنترل و پیگیری دستگاه‌ها از یک مرکز واحد وجود دارد. این قابلیت از طریق شبکه‌سازی دستگاه‌ها فراهم شده است، به طوری که همه دستگاه‌ها می‌توانند تحت یک سیستم نظارت یکپارچه قرار گیرند.

    وی در ادامه توضیح داد: در صورت استفاده از این دستگاه در یک منطقه مانند شهر رشت، دستگاه بلافاصله به مرکز کنترل متصل می‌شود و موقعیت خود را اعلام می‌کند. سپس، مجوزهای لازم برای انجام عملیات کشاورزی به آن داده می‌شود. این ویژگی منحصر به فرد است و در هیچ یک از محصولات مشابه در دنیا وجود ندارد.

    آینده و تجاری‌سازی محصول

    اعتمادی در خصوص آینده این محصول گفت: این محصول در حال حاضر مراحل پایانی ساخت را می‌گذراند و به زودی وارد چرخه تولید و تجاری‌سازی خواهد شد. برای تولید انبوه این محصول در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های مختلف هستیم. البته این پروژه به صورت انحصاری در نظر گرفته نمی‌شود و می‌توانیم با چندین شرکت به صورت مشترک در این طرح همکاری کنیم.

    وی در پایان تاکید کرد: تمام این مراحل باید از مراجع ذی‌ربط مجوزهای لازم را دریافت کند تا این دستگاه بتواند به طور قانونی در داخل کشور تولید و مورد استفاده قرار گیرد.

    تولید داخلی پرندگان سمپاش، پنج برابر ارزان‌تر از نمونه‌های خارجی

    اعتمادی، با اشاره به موفقیت‌های اخیر در تولید داخلی پرندگان سمپاش، از تفاوت چشمگیر قیمت‌ها میان نمونه‌های داخلی و خارجی سخن گفت.

    وی افزود: تولید داخلی این محصولات در مقایسه با نمونه‌های مشابه خارجی، به‌طور متوسط پنج برابر ارزان‌تر است؛ در حالی که قیمت نمونه‌های وارداتی با قیمت فعلی دلار بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است، هزینه تولید داخلی آن‌ها کمتر از ۲۰ میلیون تومان است.

    صرفه‌جویی در هزینه‌ها و مزایای اقتصادی تولید داخلی

    اعتمادی توضیح داد که این تفاوت قیمت به دلیل داخلی‌سازی بخش‌های مختلف این دستگاه‌ها است؛ اگرچه در تولید این محصولات، به‌ویژه در بخش‌های الکتریکی و موتورهای پرنده، برخی از اجزا همچنان وارداتی هستند، اما عمده فرآیندها در داخل کشور انجام می‌شود که باعث کاهش چشمگیر هزینه‌ها می‌شود.

    این استاد دانشگاه تصریح کرد: در حال حاضر، برخی از شرکت‌ها در حال داخلی‌سازی بخش‌هایی مانند بدنه و سیستم کنترل پرنده‌ها هستند که این امر می‌تواند به بهبود کیفیت و کاهش هزینه‌ها کمک کند.

    کاربردهای گسترده غیرنظامی و تجاری پرندگان سمپاش

    اعتمادی در ادامه بر کاربردهای مختلف غیرنظامی و تجاری این محصولات تأکید کرد و گفت: این پرندگان سمپاش تنها به بخش‌های نظامی محدود نمی‌شوند. آن‌ها می‌توانند در حوزه‌هایی چون امداد و نجات، کشاورزی، و حمل و نقل هوایی نیز کاربرد داشته باشند.

    وی به استفاده ویژه از این پرندگان در شرایط بحرانی همچون زلزله‌ها و سیلاب‌ها اشاره کرد و گفت: در مواقع بحران، این پرندگان می‌توانند ارتباطات اولیه را برقرار کنند؛ در حالی که هلیکوپترها یا هواپیماهای سرنشین‌دار قادر به انجام این کار نیستند.

    تأثیر قوانین سختگیرانه بر صنعت و ضرورت تغییر نگرش

    استاد دانشگاه آزاد به چالش‌های پیش‌روی این صنعت اشاره کرد و افزود: با وجود پتانسیل بالای این محصولات در حوزه‌های مختلف، محدودیت‌های قانونی و سختگیری‌های بیش از حد در زمینه صدور مجوزها، رشد و توسعه این صنعت را به‌شدت کند کرده است.

    وی ادامه داد: این صنعت باید به‌عنوان یک فرصت مهم اقتصادی و علمی در نظر گرفته شود و نباید آن را به‌عنوان یک تهدید تلقی کرد. سایر کشورها با سرعت بسیار زیادی در حال پیشرفت در این زمینه هستند و ما باید توجه بیشتری به این حوزه داشته باشیم.

    اعتمادی خواستار نگاهی روشن‌تر به این صنعت و حمایت‌های لازم از آن شد تا ایران بتواند در عرصه تولید و استفاده از پرندگان سمپاش در مقیاس جهانی رقابت کند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: دانشگاه آزاد اسلامیشرکت دانش بنیانکشاورزی
    پست قبلی

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    پست بعدی

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    روز جهانی زنبور عسل، که هر ساله در تاریخ ۲۰ مه(۳۰ اردیبهشت) برگزار می‌شود، فرصتی است برای گرامیداشت نقش حیاتی...

    بیشتر بخوانید
    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    خرید یک میلیون و ۳۵۵ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۵ همت از مطالبات

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    پر بازدیدها

    نان، شیر و کره در انگلیس ارزان شد

    چرخ تولید روسیه جان گرفت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    نماینده شیراز: وزیر جهاد کشاورزی تامین نهاده‌های دامی را تعیین تکلیف کند

    موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.