چهارشنبه, اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی از طریق برگزاری نمایشگاه

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید تضمینی گندم از مرز ۲ میلیون تن عبور کرد

    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    تولید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    جای نگرانی درباره واردات نهاده‌های دامی وجود ندارد

    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت

    شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع‌های سردآبی و خاویاری را دارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ورود موقت میگوی ریز؛ تهدید یا فرصت

    موضوع ورود موقت میگوی ریز برای تکمیل سبد صادرکنندگان به تازگی در مجامع مرتبط مطرح شده است، اما باید دید آیا این امر می تواند به بهبود وضعیت صادرات میگو منجر شود؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    دی ۵, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    «مهدی شکوری» معاون توسعه آبزی پروری این سازمان درباره ورود موقت میگوی ریز افزود: در صورت واقعی بودن تقاضای واردات لازم است تا الزاماتی را برای قبل و بعد از ورود مورد توجه قرار داد که از جمله آن تضمین سلامت کالا و عدم انتقال آفات از کشور مبدا و یا در حین حمل به کشور مقصد است.

    وی اضافه کرد: این یکی از الزامات قبل از ورود برای هر کالای وارداتی است و پس از ورود نیز باید عدم آسیب های اقتصادی به تولیدکنندگان داخلی همان محصول یا محصولات مشابه در کشور مقصد تضمین شود.

    وی با اعلام آنکه انتقال برخی آفات کشاورزی به ایران از طریق کالاهای کشاورزی یا وسایل حمل و نقل اتفاق می افتد و آسیب هایی هم از نظر اقتصادی و بهداشتی در پی دارد، تصریح کرد: علاوه بر رعایت الزامات بهداشتی، تاثیر منفی احتمالی بر قیمت میگوی پرورشی باید مد نظر قرار گیرد.

    معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: شواهد نشان می دهد که انتقال بسیاری از بیماری های میگوی پرورشی حتی بین دو قاره، در اثر نقل و انتقال آبزیان اتفاق افتاده است؛ به عنوان مثال بیماری «سر زرد» (YHD ) که در سال ۱۹۹۱ در تایلند شیوع پیدا کرد، از طریق میگوی منجمد به آمریکا و استرالیا رسید، همچنین انتقال لکه سفید به استرالیا نیز از با واردات سخت پوستان منجمد رخ داده است.

    وی با اشاره به آخرین پژوهش های انجام شده درباره انتقال بیماری، اضافه کرد: باکتری عامل بیماری AHPND حتی پس از انجماد در دمای منفی ۸۰ درجه سانتیگراد همچنان امکان بیماریزایی دارد و از آنجا که هر از چندگاهی ما با بیماری های نوپدید و ناشناخته مواجه می شویم که نسبت به آنها شناختی نداریم، به همین دلیل امکان تشخیص و کنترل کردن آنها نیز مهیا نیست. بنابراین به نظر می رسد که هیچ مرجعی نمی تواند تضمین دهنده عدم بروز چنین پیامدهایی باشد.

    شکوری با اعلام آنکه صادرات میگوی ایران به برخی کشورها که خودشان آلوده به انواع بیماری های مهلک هستند با ملاحظاتی صورت می گیرد، افزود: برخی از کشورها برای واردات میگو از مبدا کشورهایی که بیماری در آنها گزارش شده است، حتی پروتکل های خاصی دارند یا آن را محدود به واردات میگوی پخته شده کرده اند.

    وی ادامه داد: با فرض تضمین منافع صادرکنندگان و تولیدکنندگان میگوی پرورشی از نظر فنی و کارشناسی، باید دقت نظر بیشتری در این مورد به خرج داد و جوانب کار را بیشتر سنجید تا مخاطرات جدیدی برای تولید کنندگان ایجاد نشود.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

     

    منبع : ایرنا

    برچسب ها: آبزیاناقتصاد و بازاربازارشیلاتصنایع تبدیلی و تکمیلیمیگوواردات میگو
    پست قبلی

    کمبودی در بازار سیب زمینی نداریم/ تحمیل هزینه‌های انبارداری به قیمت تمام شده

    پست بعدی

    ۳۰ درصد اعتبارات کود شیمیایی باید صرف تولید مواد آلی زیستی شود

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان
    اخبار اقتصاد و بازار

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    عرضه گوشت های تنظیم بازاری در هفته های اخیر تقریبا به صفر نزدیک شده است و گوشت مخلوط گوسفندی ۳۱۵...

    بیشتر بخوانید
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید تضمینی گندم از مرز ۲ میلیون تن عبور کرد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    ۳۰ درصد اعتبارات کود شیمیایی باید صرف تولید مواد آلی زیستی شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    خرید دانه‌های روغنی به ۱۳۹ هزار تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.