شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ورشکستگی ۴۲۰ قنادی در کرج؛ کام تلخ شیرینی فروشان در روزهای کرونایی

    طی یک سال و اندی که از شیوع کرونا می‌گذرد، اغلب صنوف به واسطه اعمال محدودیت‌ها و تعطیلی گاه و بیگاه، آسیب دیده و سرمایه سال‌ها کارشان را از دست داده‌اند. چک‌های برگشتی، مالیات سنگین، حق بیمه پرداخت نشده و اجاره‌های عقب افتاده تنها بخشی از دغدغه صاحبان صنوف در این مدت بوده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاهش ۷۰ درصدی فروش شیرینی

    در این شرایط، گرانی مواد اولیه هم مزید بر علت شده و بازار بی رونق بسیاری از صنوف را کسادتر کرده است.  واحدهای قنادی و شیرینی فروشی نمونه بارز صنوفی هستند که در این ماه‌ها بیشترین خسارت را دیده و بسیاری از آنها به مرز ورشکستگی و تعطیلی دائمی رسیده اند. در این اوضاع نابسامان، مردم هم به خاطر ترس از ابتلا به ویروس کرونا کمتر سمت قنادی‌ها می‌روند و تازه اگر هم دلی به دریا زده وارد مغازه شوند، با دیدن قیمت‌های عجیب و غریب شیرینی‌ها پشیمان شده و از راه آمده باز می‌گردند….

    کسادی بازار شیرینی فروشان در بازار شب عید

    محمد جمالی یکی از شیرینی فروشان منطقه عظیمیه کرج با اشاره به وضعیت کاسبی صنف قنادان در پی شیوع کرونا اظهار کرد: اغلب قنادان چندماه فروش کم خود را نادیده می‌گیرند تا به اصطلاح با بازار شب عید بتوانند سود مناسبی به جیب بزنند و با درآمد اسفند و فروردین ماه، مابقی سال را دوام بیاورند.

    وی با بیان اینکه شیرینی فروشان اغلب از یک ماه و نیم قبل از سال جدید پخت شیرینی‌های خشک مخصوص عید را آغاز می‌کنند، گفت: شیوع کرونا از اواخر اسفند سال ۹۹، افت شدید تقاضای خرید شیرینی و آجیل را در پی داشت و این امر باعث شد قنادان بسیاری از تولیدات خود را دور بریزند.

    وی اظهار کرد: عید امسال هم کرونا تاثیر خود را بر بازار این صنف گذاشت و اغلب همکاران به خاطر ترس از تکرار تجربه تلخ عید ۹۹، میزان تولید خود را به حداقل رساندند ولی فروش این حداقلی هم تعریفی نبود.

    بسیاری از قنادان خانه نشین شده‌اند

    به گفته جمالی صنف قنادان طی این مدت آسیب زیادی دیده و بسیاری از شیرینی فروشان به دلیل اینکه دخلشان با خرجشان یکی نبود، عطای ادامه کار را به لقایش بخشیده و خانه نشین شده‌اند.

    وی اضافه کرد: در سه پیک قبلی کرونا قنادان و شیرینی فروشان بنا به مصوبه ستاد ملی کرونا تعطیل بودند و در این دوره هم که اجازه فعالیت دارند بازار کسادی را تجربه می کنند.

    مردم تمایل چندانی به خرید شیرینی ندارند

    این شیرینی فروش کرجی توضیح داد: علی رغم اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده‌، مواد غذایی که در حرارت پخته شوند خطر انتقال ویروس را ندارد، اما مردم به خاطر نگرانی بابت غیر بهداشتی بودن مواد خوراکی، تمایلی به خرید شیرینی ندارند.

    جمالی گفت: واحدهای صنفی در شرایط موجود ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند و نظارت سختگیرانه‌ای هم بر آنها اعمال می‌شود ولی باز هم  حال بازار خوب نیست و فروش اغلب ما به یک دهم دوران قبل از کرونا رسیده است.

    بدعهدی دولت در حمایت از واحدهای صنفی

    رضا سعادتمند از دیگر فعالان صنف قنادان کرج هم با اشاره به اینکه تعطیلی واحدهای شیرینی فروشی در ماه‌های قبل قابل جبران نیست، گفت: از زمان شیوع کرونا تا کنون بسیاری از واحدهای شیرینی فروشی به دلیل نداشتن پشتوانه مالی ناچار به تعدیل نیرو و تعطیلی شده‌اند که این امر بیکاری کارگران زیادی را به دنبال داشته است.

    وی توضیح داد: کار اغلب هم صنفی‌ها به جایی رسیده که از پس پرداخت حق بیمه کارگران خود برنمی‌آیند و در این شرایط دولت هم حمایت خاصی از ما نمی‌کند و شرایط پرداخت مالیات، پاس کردن چک‌ها و پرداخت اقساط تسهیلات مالی هم تغییری نکرده و متاسفانه وعده وعیدهای مسئولان در این خصوص محقق نشده است.

    سعادتمند ادامه داد: وقتی قنادان بنا به دستور ستاد کرونا مدام در حال باز کردن و بسته کردن مغازه هستند، چطور می‌توان به پاس شدن چک‌ها، پرداخت به موقع کارگران و عقب نیفتادن اجاره‌ها امیدوار بود؟

    این فعال صنفی کرجی توضیح داد: دولت قول داده بود از اصناف حمایت کند اما چه حمایتی؟ ۱۶ میلیون تومان وام آن هم با دو ضامن چه تاثیری در حال و روز کاسبی دارد که ویترین مغازه‌اش بیش از ۵۰ میلیون تومان می ارزد؟ با ۱۶ میلیون تومان چه گرهی می‌توان باز کرد؟

    تعطیلی ۴۲۰ واحد قنادی در کرج

    رئیس اتحادیه قنادان کرج هم با اشاره به کسادی بی سابقه بازار شیرینی فروشان اظهار کرد: صنف تالارداران، قنادان و رستوران داران از زمان شیوع کرونا تا کنون بیشترین آسیب را دیده و برخی از آنها دیگر امیدی به کمر راست کردن ندارند.

    سید رضا امامی ادامه داد: از زمان شیوع کرونا تا کنون از مجموع ۱۲۰۰ واحد قنادی فعال در کرج، بیش از ۴۲۰ واحد تعطیل شده‌اند.

    این مسئول با بیان اینکه تعطیلی هر شیرینی فروشی خسارت زیادی به بار می آورد، گفت: برای اخذ مجوز شیرینی فروشی شرایط خاصی لازم است. به عنوان مثال دیوارهای مغازه باید سرامیک باشد، در نصب دکور لوازم خاصی به کار برده شود و … که رعایت این موارد بدون هزینه کردن ممکن نیست.

    امامی اضافه کرد: در هر واحد قنادی به طور متوسط ۲۰ تا ۲۵ نفر مشغول کار هستند و وضعیت کساد بازار باعث شده بسیاری از واحدها عذر کارگران خود را بخواهند.

    وی افزود: در این کشور برخی چندین میلیارد تومان وام بدون سند و ضامن دریافت می‌کنند ولی یک شیرینی فروش بخواهد کمتر از ۲۰ میلیون تومان تسهیلات آن هم با بهره ۱۲ درصد بگیرد باید سند گرو بگذارد و ضامن معتبر معرفی کند.

    گرانی و کمبود مواد اولیه  معضل جدی قنادان

    رئیس اتحادیه قنادان کرج با اشاره به اینکه در شرایط فعلی گران شدن مواد اولیه و افزایش قیمت انواع شیرینی هم به کسادی بازار دامن زده، توضیح داد: گرانی مواد اولیه یک درد است و کمیاب شدن آنها هم درد دیگر. در حال حاضر اغلب هم صنفی‌ها  در تامین شکر و روغن با مشکل مواجه هستند.

    وی ادامه داد: در حال حاضر روغن مصرفی خانوار را به قنادی‌ها می‌دهند که اصلا برای شیرینی پزی مناسب نیست و همین باعث افت کیفیت تولید می‌شود. روغن گیاهی و روغن صاف کره‌ای مناسب شیرینی پزی است ولی تهیه آن به سادگی امکان پذیر نیست.

    خرید شیرینی اولویت مردم نیست

    امامی تاکید کرد: به دلیل کمبود و گرانی مواد اولیه شیرینی فروشان ناچار شده‌اند برخی از تولیدات خود را صد درصد گران کنند که این امر باز هم به ضرر آنها است چون با افزایش قیمت، توان خرید مردم پایین آمده و شیرینی‌ها فروش نمی‌رود.

    وی ادامه داد: سال گذشته هر کیلو شکر را ۴۰۰۰ تومان می‌خریدیم ولی امسال قیمت شکر به بیش از ۱۲ هزار تومان رسیده و وضعیت سایر مواد اولیه هم بهتر از شکر نیست.

    وی گفت: وقتی فشار اقتصادی خانوار افزایش پیدا می‌کند، مردم بر روی تامین کالاهای اساسی خود متمرکز می‌شوند و رغبت چندانی برای خرید شیرینی ندارند.

    به گفته رئیس اتحادیه قنادان کرج افزایش قیمت مواد اولیه، شیوع کرونا، افزایش دستمزد کارگران و بالا رفتن سهم کارفرما در پرداخت حق بیمه، باعث شده قیمت شیرینی افزایش پیدا کند که نتیجه آن چیزی جز پایین آمدن قدرت خرید مردم و کاهش میزان فروش انواع شیرینی  نبوده است.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    توضیح سازمان دامپزشکی درباره واکسن لمپی اسکین: دامداران خسارت دیده غرامت می گیرند

    پست بعدی

    تامین ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از بازار آزاد طی ۵۰ روز اخیر

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد
    اخبار اقتصاد و بازار

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت لبنیات گفت: تاکنون تصمیمی در این...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مرغداران تخلف نمی‌کنند / همه فرایندها در سامانه ثبت می‌شود

    تامین ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از بازار آزاد طی ۵۰ روز اخیر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    ساخت دستگاه مکانیزه برداشت گل محمدی در کشور

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.