شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    همکاری باکتری‌ها برای بهبود محصولات کشاورزی!

    پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که شاید همکاری میان گروه‌های باکتری بتواند به بهبود محصولات کشاورزی کمک کند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    دی ۱۰, ۱۳۹۹
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همکاری باکتری‌ها برای بهبود محصولات کشاورزی!

    Using computer-based models, a USC research team studied how harmful bacteria survives and determined how to kill it. (Image/iStock)

    به نقل از فیز، باکتری‌های ویژه‌ای موسوم به “باکتری تقویت‌کننده رشد گیاه”(PGPB) که می‌توانند سلامتی گیاه را بهبود ببخشند و از آن در برابر عوامل بیماری‌زا محافظت کنند، برای کمک به محصولات کشاورزی، مورد استفاده تجاری قرار می‌گیرند. برای بهبود بیشتر کشاورزی، شناسایی عواملی که می‌توانند رفتار باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه را بهبود ببخشند، سودمند است.

    بسیاری از باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه، از جمعیت چسبنده‌ای از سلول‌ها تشکیل می‌شوند که “زیست‌لایه”(Biofilm) نام دارد و به باکتری‌ها کمک می‌کند تا به ریشه گیاه بچسبند. گروهی از دانشمندان کارولینای شمالی و ماساچوست در پژوهش جدیدی تلاش کردند تا سایر باکتری‌های مرتبط با گیاهان را بیابند که می‌توانند به باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه در بهتر چسبیدن به ریشه کمک کنند. آنها امیدوارند که افزایش تعداد سلول‌های باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه که به ریشه متصل هستند، فعالیت‌های مفید آنها را افزایش دهد.

    دانشمندان با استفاده از روشی مبتنی بر رشد، چندین رشته باکتری را شناسایی کردند که چسبندگی باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه را به ریشه گیاهان افزایش می‌دهند. این نتایج نشان می‌دهند که تعاملات فیزیکی و شیمیایی بین این گونه‌های متفاوت باکتریایی، به حفظ بهتر باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه در ریشه می‌انجامد.

    “الیزابت شانک”(Elizabeth Shank)، از پژوهشگران این پروژه گفت: نتایج پژوهش ما نشان می‌دهند که چگونه باکتری‌ها می‌توانند از یکدیگر استفاده کنند تا گروه‌هایی از باکتری‌ها را به وجود بیاورند که می‌توانند برای محافظت بهتر از گیاهان و بهبود رشد آنها، با یکدیگر کار کنند. ممکن است که بتوان از نتایج این پژوهش برای درک و طراحی بهتر درمان‌های میکروبی استفاده کرد که می‌توانند به بهبود محصولات کشاورزی کمک کنند.

    شانک و گروهش برای انجام دادن این پژوهش، به بررسی باکتری‌هایی پرداختند که در اصل در ریشه گیاهان وحشی رشد کرده بودند. آنها در این بررسی‌ها اطمینان یافتند که باکتری‌های شناسایی‌شده، به طور طبیعی با ریشه گیاهان در محیط‌های بومی تماس پیدا می‌کنند. همچنین، دانشمندان به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه ممکن است میکروب‌های بومی دیگر، رفتار هر رشته از باکتری‌های تقویت‌کننده رشد گیاه را تغییر دهند. آنها بر اهمیت درک تاثیر میکروب‌های مرتبط با گیاه بر رفتار گیاه تاکید کردند.

    این پژوهش به صورت ویژه بر یکی از رشته‌های باکتری تقویت‌کننده رشد گیاه تمرکز دارد که در حوزه کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین نتایج این پژوهش به مداخلات تجاری مرتبط است. شانک گفت: ممکن است که یکی از تاثیرات مهم پژوهش ما، تشویق بیشتر شرکت‌های زیست‌فناوری کشاورزی باشد تا در ارائه روش‌های بیولوژیکی بهتر و بادوام برای بهبود عملکرد محصول و کمک به افزایش تولید مواد غذایی، گروه‌هایی از چندین باکتری را به کار ببرند.

    این پژوهش، در مجله “Phytobiomes Journal” به چاپ رسید.

    سرویس خبری : صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: امنیت غذاییبخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذامحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    گاومیش‌ها در گِل نمی‌مانند

    پست بعدی

    پیشنهاد سازنده اولین تولیدکننده نان حجیم بلوط در خاورمیانه

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    0

    کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری ۶۲۷ طرح و پروژه با سرمایه‌گذاری...

    بیشتر بخوانید
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی با کشاورزی قراردادی توسعه می‌یابد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    محبوبیت نان حجیم در بین مردم

    پیشنهاد سازنده اولین تولیدکننده نان حجیم بلوط در خاورمیانه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.