دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هسته سفید انار را دور نریزید

    وقتی انار می‌خورید دانه‌های آن را می‌خورید و قسمت سفید آن معمولاً مزه تلخی دارد؛ اما منعی برای خوردن ندارد و اگر دوست دارید می‌توانید دانه‌ها را با بخش سفید اطراف آن هم بخورید. واردکردن انار در رژیم غذایی روزانه کار راحتی است و انتخاب‌های زیادی دارید. ساده‌ترین راه این است که خود انار را به‌عنوان میوه‌ای در میان‌وعده‌هایتان مصرف کنید. در فصل انار تا می‌توانید از شکل تازه این میوه استفاده کنید.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۸, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مصرف انار استقامت بدن سالمندان را افزایش می‌دهد

    انار خواص ارزشمند زیادی دارد؛ اما این میوه بیشتر به‌خاطر آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر بالایی که دارد معروف است. همین مسئله باعث شده انار برای سلامت گوارش و حفاظت از شما در برابر بیماری‌های قلبی و حتی برخی از سرطان‌ها بسیار مفید باشد.

    شناخت خواص انار پیشینه‌ای هزارساله دارد. دانه‌های خوردنی انار، ترد و قرمز و آبدار و کمی ترش‌مزه و قطعاً خوشمزه‌اند و به‌راحتی می‌توانید از آنها در انواع سالاد، غلات صبحانه و ماست‌های میوه‌ای استفاده کنید.

     

    ارزش غذایی انار

    انار منبع عالی مواد مغذی است، خصوصاً فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌های B و املاح. یک فنجان انار دارای ارزش غذایی زیر است:
    از سراسر وب
    تو دو هفته 8 کیلو وزن کم کن! (تضمینی | از شب تا صبح)

    . کالری: 145
    . چربی کلی: 2.05 گرم
    . پروتئین: 2.92 گرم
    . کربوهیدرات‌ها: 32.7 گرم
    . فیبر: 7 گرم
    . قند: 23.9 گرم
    . ویتامین ث: 17.8 میلی‌گرم
    . ویتامین کا: 28.7 میکروگرم
    . فولیک‌اسید: 66.5 میکروگرم
    . پتاسیم: 413 میلی‌گرم
    . مس: 0.28 میلی‌گرم

    انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها

    میوه‌ها به‌طورکلی منابع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و انار نیز یک نمونه خوب از این نظر است. انار آنتی‌اکسیدان‌های گوناگونی دارد. بعضی از ریز مغذی‌های انار مثل ویتامین C، به‌عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند و آنتوسیانین‌ها نیز که ترکیبات گیاهی‌اند آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که عامل رنگ سرخ انارند.

    کسانی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند باید از پزشک خود سؤال کنند تا خوردن انار تداخلی با داروهایشان ایجاد نکند. انار ممکن است با بعضی از داروها مثلاً داروهای رقیق‌کننده خون تداخل داشته باشد

    تحقیقات نشان می‌دهد آب انار آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری نسبت به چای سبز یا آب انگور دارد.

    مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامتی بسیار اهمیت دارد؛ زیرا این ترکیبات به مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند، آسیب‌های سلولی را کاهش می‌دهند و از بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند. انار می‌تواند از ابتلا به برخی از سرطان‌ها و

    بیماری‌های قلبی پیشگیری کند و برای سلامت پوست و مغز و چشم‌ها مفید است.

     

    انار منبع خوبی از فیبرها و پلی‌فنول‌ها

    فیبر غذایی یکی از مهم‌ترین مواد مغذی موجود در انار است و به‌خوبی می‌تواند بخشی از نیاز روزانه شما به فیبر را تأمین کند.

    محتوای فیبر انار نه‌تنها برای روده‌ها بسیار مفید است؛ بلکه منبع خوبی از پلی‌فنول‌ها نیز محسوب می‌شود که می‌توانند به‌عنوان پری‌بیوتیک‌های تغذیه‌کننده میکروبیوم خوب روده عمل کنند. میکروب‌های مفید روده به‌خوبی از پلی‌فنول‌های انار تغذیه می‌کنند و در نتیجه مخاط روده قوی‌تر شده و احتمال بیماری‌های التهابی کمتر می‌شود.

     

    انار حامی سلامت قلب

    بعضی از افراد عقیده دارند یک سری از مواد غذایی شبیه اندام‌هایی از بدن ما هستند که برایشان مفیدند. مثلاً گردو که برای سلامت مغز بی‌نهایت مفید است شکلی شبیه مغز انسان دارد. همین‌طور انار که شبیه قلب ماست، پشتیبان سلامت آن است.

    انار از چند طریق به سلامت قلب کمک می‌کند و به همین دلیل یکی از میوه‌های مفید برای قلب معرفی شده است. انار کلسترول خوب خون را افزایش و کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد، فشارخون را پایین می‌آورد و بهبوددهنده گردش خون در بدن است. مصرف انار باعث کاهش ریسک آنژین صدری می‌شود.

    گفته می‌شود انار با پیشگیری از تجمع پلاک در عروق به سلامت آنها کمک می‌کند. انار از تصلب شرایین پیشگیری می‌کند. ضمناً انار با التهاب در بدن می‌جنگد و ازاین‌جهت نیز ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی را کمتر می‌کند.

     

    انار تقویت‌کننده عملکرد ورزشی

    آب انار به عملکرد ورزشی نیز کمک کرده و باعث می‌شود زودتر بعد از ورزش ریکاوری شوید. انار کمک می‌کند دسترسی زیستی نیتریک اکسید در بدن بیشتر شود و بدنتان بتواند مواد مغذی لازم برای ورزش را به دست بیاورد.

     

    انار مفید برای کنترل قند خون

    انار به طور طبیعی قند دارد؛ اما در لیست میوه‌های کم قند است؛ بنابراین افرادی که دیابت دارند می‌توانند انار بخورند؛ اما همیشه بهتر است ابتدا از پزشکتان سؤال کنید.

    مطالعات نشان داده‌اند انار می‌تواند قند خون ناشتا را در افرادی که دچار دیابت هستند بهبود بخشد.

     

    آیا مصرف انار عارضه جانبی هم دارد؟

    مصرف انار هیچ عارضه جانبی ندارد و به‌راحتی می‌توانید از خوردن این میوه پرخاصیت لذت ببرید. اما برخی از افراد ممکن است نسبت به این میوه آلرژی داشته باشند یا دچار ناراحتی گوارشی شوند.

    اگر نسبت به فروکتان حساسیت داشته باشید احتمال دارد با خوردن انار دچار عوارض گوارشی مثل نفخ و اسهال شوید. اما این اتفاق معمولاً زمانی می‌افتد که مقدار زیادی انار بخورید.

    کسانی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند باید از پزشک خود سؤال کنند تا خوردن انار تداخلی با داروهایشان ایجاد نکند. انار ممکن است با بعضی از داروها مثلاً داروهای رقیق‌کننده خون تداخل داشته باشد.

     

    بهترین راه خوردن انار

    وقتی انار می‌خورید دانه‌های آن را می‌خورید و قسمت سفید آن معمولاً مزه تلخی دارد؛ اما منعی برای خوردن ندارد و اگر دوست دارید می‌توانید دانه‌ها را با بخش سفید اطراف آن هم بخورید. واردکردن انار در رژیم غذایی روزانه کار راحتی است و انتخاب‌های زیادی دارید. ساده‌ترین راه این است که خود انار را به‌عنوان میوه‌ای در میان‌وعده‌هایتان مصرف کنید. در فصل انار تا می‌توانید از شکل تازه این میوه استفاده کنید.

    پیش از اینکه فصل انار تمام شود می‌توانید دانه‌های آن را فریز کنید و بعداً در اسموتی‌ها از آن استفاده کنید.

    یادتان باشد که گرفتن آب انار باعث می‌شود بخش عمده فیبر آن را از دست بدهید؛ اما باز هم می‌توانید با نوشیدن آب انار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها و املاح آن بهره ببرید.

    دانه‌های انار را در سالادتان بریزید یا آنها را همراه با سبزیجات سرو کنید. در ماست، غلات صبحانه یا پوره چیا هم می‌توانید از دانه‌های انار استفاده کنید.

     

    آیا خوردن خود انار پرخاصیت‌تر است یا آب انار؟

    به‌طورکلی خوردن خود میوه معمولاً پرخاصیت‌تر است تا نوشیدن آبمیوه. زیرا فرایند آب‌گیری میوه‌ها، فیبر آن را حذف می‌کند که یک ماده غذایی ارزشمند است.
    اگر دانه‌های انار را بجوید و هسته آن را دور بیندازید آیا باز هم از فواید انار بهره خواهید برد؟
    حتی بخش سفید انار و پوست آن نیز خواصی دارد و هسته انار هم از این قاعده مستثنی نیست. هسته‌های ترد انار دارای بیشترین فیبر این میوه‌اند و شما می‌توانید هسته‌ها را نیز بجوید و قورت بدهید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: انارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتهسته انار
    پست قبلی

    سهم 58 درصدی کالای اساسی در واردات زنگ‌ خطری برای امنیت غذایی

    پست بعدی

    اوضاع آبخوان‌ها و منابع آب زیرزمینی خوب نیست

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    اوضاع آبخوان‌ها و منابع آب زیرزمینی خوب نیست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.