یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    هدف‌گذاری برای تولید ۱.۸ میلیون تنی آبزیان در برنامه هفتم توسعه

    رئیس سازمان شیلات ایران گفت: تولید ۱.۸ میلیون تنی آبزیان در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شده است که در صورت تحقق این مهم، پروتئین تولیدی از ۷ به ۹ گرم و سرانه مصرف به ۱۷ کیلوگرم خواهد رسید.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۶, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شیلات مازندران از افزایش آب‌بهای پرورش ماهی در استان انتقاد کرد

    سیدحسین حسینی در یک گفتگوی تلویزیونی با موضوع نقش سازمان شیلات ایران در توسعه دریامحور گفت: سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) پیش‌بینی کرده است که تا سال ۲۰۵۰ میلادی، جمعیت جهان به ۹.۸ میلیارد نفر برسد و لازم است پروتئین مصرفی بیش از ۷ میلیارد نفر از آبزیان تامین شود.

    وی افزود: از آنجا که حیات از آبزیان است، بقا نیز به آبزیان متصل است و به دلایلی چون کم‌آب‌بر بودن پروتئین آبزیان، امکان تولید در تمام شرایط از جمله آب‌های شیرین، لب شور، شور، بسیار شور و حتی زمین‌های لم یزرع وجود دارد.

    این مقام مسوول ادامه داد: توجه به مباحث زیست‌محیطی و گازهای گلخانه‌ای مساله‌ای است که آبزیان را از سایر بخش‌ها متمایز کرده است به گونه‌ای که این گازها در تولید آبزیان کمترین مقدار و نزدیک به صفر تخمین زده شده است و این موضوع اهمیت آبزیان در حوزه امنیت غذایی را پررنگ‌تر کرده است.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام آن که سازمان شیلات ایران متولی تولید آبزیان است، خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی میزان تولید آبزیان از ۳۶ هزار تن که بیشتر درحوزه صید و صیادی بوده به یک میلیون و ۴۱۸ هزار تن تولید رسیده است و از این مقدار ۷۷۸ هزار تن آن در حوزه صید و صیادی و ۶۴۰ هزار تن در حوزه آبزی‌پروری است.

    وی ادامه داد: در دنیا ۲۲۳ میلیون تن آبزی تولید می‌شود که نسبت آبزی‌پروری به صید در مقایسه با ایران معکوس بوده، یعنی ۹۲ میلیون تن از صید است و بقیه آبزی‌پروری است، حتی صید تا ۱۱۵ میلیون هم در دنیا رکورد داشته است .

    حسینی با اشاره به حفظ ضریب ۶.۵ درصد رشد در حوزه شیلات ادامه داد: ۱۴۴ هزار نفر صیاد با بیش از ۱۵ هزار شناور در حوزه صید و صیادی مشغول فعالیت هستند و با دارا بودن ۱۰ درصد صید اقیانوس هند از بین ۳۲ کشور و تولید ۱۹۴ هزار تن محصول با کیفیت آبزی در غرب اقیانوس هند رتبه دوم را داریم.

    وی افزود: ترکیب گونه‌ای تولیدی ما بیشتر در حوزه‌های مختلف به ویژه صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد یعنی ۳۶۴ هزار تن از این تولید تبدیل به کنسرو، نزدیک ۲۰۰ هزار تن تبدیل به پودرماهی و نزدیک به ۱۰۰ هزار تن صید غیرماکول است که صادر می‌شود.

    رییس سازمان شیلات ایران با اشاره به افزایش سهم آبزیان در سفره مردم گفت: ضروری است که برای تولید آبزیان ارزان‌قیمت، فراهمی محصول و امکان عرضه ماهیانی چون قزل‌آلا، برخی از کپورماهیان و ماهی سیبس، فرهنگ‌سازی شود.

    وی ادامه داد: پرورش ماهی سیبس در قفس در جنوب کشور با سازه‌های کاملاً ایرانی اتفاق افتاده و باعث شد امسال ۱۴ هزار تن، پرورش ماهی در قفس در شمال و جنوب کشور داشته باشیم.

    حسینی سرانه مصرف در کشورمان را ۱۴.۲ کیلوگرم برشمرد و گفت: سرانه مصرف دنیا ۲۰ کیلوگرم است و در راستای افزایش تولید در برنامه هفتم توسعه، تولید ۱.۸ میلیون تن را هدفگذاری کرده‌ایم که در صورت تحقق این مهم، گرم پروتئین تولیدی از ۷ به ۹ گرم و سرانه مصرف به ۱۷ کیلوگرم خواهد رسید.

    افزایش عرضه فرآورده‌های تجاری، باعث آشتی با پروتئین آبزیان می‌شود

    معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: افزایش عرضه فرآورده های تجاری شده آبزیان، آشتی با این پروتئین ارزشمند را به همراه دارد و تاکنون ۲۰ محصول به بازار عرضه شده است .

    وی درباره روش‌های صید انتخابی برای جلوگیری از آسیب به بستر دریا گفت: ترال، همیشه مخرب نیست، روش ترالی که انتخابی صید کند و به بستر آسیب نزند، مناسب است، در مورد آب‌های عمیق، ۲۵ درصد صید جهان که معادل ۱۹ میلیون تن است به وسیله ترال انجام می‌شود.

    حسینی با اشاره به تاکید وزیر جهادکشاورزی برای حرکت به سمت توسعه صنعتی افزود: برای برداشت فانوس‌ماهیان، ۲.۳ میلیون تن ظرفیت وجود دارد و بیشتربرای تهیه پودر ماهی و توسعه آبزی‌پروری بسیار حائز اهمیت است .

    وی گفت: در راستای ذائقه‌پسندی آبزیان در حوزه فرهنگ‌سازی و ارزان‌سازی، باید با مشارکت رسانه‌ها اقدامات فرهنگی در سطح کلان انجام شود و در حال حاضر نیز جشنواره‌های طبخ آبزیان به همین منظور در استان‌ها برگزار می‌شود و در حوزه صنعت فرآوری، ۳۷ فرآورده آبزیان (تهیه شده از خمیر گوشت آبزیان) که ۲۰ فرآورده از میان آنها، تجاری شده و به بازار رسیده است، کمک می‌کند که با این پروتئین ارزشمند آشتی کنیم .

    رییس سازمان شیلات ایران درباره قیمت آبزیان ادامه داد: گونه‌های تجاری صید، مثل این است که گوشت قرمز را با گوشت شکار مقایسه کنیم و در حوزه فراهمی، بیش از ۷۰ درصد محصولات آبزی رقمی کمتر از ۲۰۰ هزار تومان دارند.

    وی تاکید کرد: گردش مالی تجارت آبزیان دنیا نشان می‌دهد که دنیا به سمت ارزآوری محصولات شیلاتی در حرکت است، در کشور ما نیز در حوزه جذب سرمایه‌گذاری ۳۲.۸ همت جذب سرمایه‌گذاری طی دو سال انجام شد که رکورد ۲.۲ همتی شکسته شد و در این بین ۸۵ درصد از آورده بخش خصوصی در حوزه آبزی‌پروری بوده است.

    شیلات یکی از بازوهای اصلی توسعه دریا محور است

    معاون وزیر جهاد کشاورزی به وجود پنج راهبرد اساسی برای توسعه دریامحور در حوزه شیلات و آبزی‌پروری گفت: ماهیگیری مسئولانه و پایدار از منابع آبی، مساله مهمی است که در این راستا علاوه بر بازسازی ذخایر، تکثیر و رهاسازی برخی از گونه‌ها انجام و در سال جاری ۵۰۹ میلیون قطعه بچه ماهی رهاسازی شد، که این تعداد، یک رکورد محسوب می‌شود.

    وی افزود: زیستگاه‌های مصنوعی، بسیار حائز اهمیت است و تاکنون ۱۵ هزار زیستگاه، در دریا مستقر شده است.

    حسینی مدیریت تلاش صیادی، به لحاظ زمان و تعداد دریاروی و قدرت شناورها را برای پایداری و راهبرد اول موثر خواند و افزود: دریا به عنوان پایه زیستی و کرانه، پس‌کرانه، فراپس‌کرانه برای ایجاد زنجیره‌های تولید و تامین در حوزه آبزیان در دستور کار است.

    وی ادامه داد: پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو در سطح ۲۶ هزار هکتار، استفاده از زیرساخت‌های مهم که نزدیک به ۷۲ بندر، ۱۲۰ اسکله و ۳۸ موج‌شکن نقطه تلاقی خشکی به دریا است، نشان می‌دهد که شیلات فی‌نفسه اقتصاد دریامحور بوده و یکی از بازوهای اصلی توسعه دریامحور است.

    رییس سازمان شیلات ایران همچنین گفت: برای افزایش بهره‌وری، حدود ۳۰ درصد افزایش تولید در واحد سطح مربوط به رسوخ دانش، استفاده از فن‌آوری‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه، مکانیزاسیون و استفاده از نانوحباب به عنوان یکی از دستاوردهای جدید برای حوزه آبزی‌پروری، مطرح است.

    وی تصریح کرد: فرهنگ‌سازی، ایجاد ذائقه‌پسندی و ارزان‌سازی محصولات شیلاتی، نیاز به بازارهای تخصصی دارد، اما در کل کشور بسیار پایین است و با دارا بودن حدود ۱۲۰۰ شهر، ۴۶۰۰ روستا، تنها ۱۵۸ بازار تخصصی وجود دارد.

    حسینی کمبود بازارهای الکترونیکی و مجازی را از دیگر نقاط ضعف این بخش برشمرد و خاطرنشان کرد: تعداد این بازارها به ۲۰۰ عدد هم نمی‌رسد، اگر می‌خواهیم شبکه توزیعی قابل دسترسی با تنوع محصول داشته باشیم باید تعداد بازارهای تخصصی را افزایش دهیم.

    وی افزود: زنجیره ارزش در بیش از ۱۱ استان وجود دارد و برای ایجاد بازار تخصصی از جمله عرضه آبزیان تهیه و توزیع غذاهای دریایی آماده و سریع حائز اهمیت است، رستوران‌های غذاهای دریایی قدرت شیلات محسوب می‌شود و از ارزان‌ترین غذا تا لوکس‌ترین غذاهای دریایی در آن سرو می‌شود.

    سرویس خبری: دام طیور وآبزیان

     

    منبع: ایرنا

    برچسب ها: آبزیانپرورش ماهیتولید آبزیاندام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیماهی
    پست قبلی

    خودکفایی در گندم؛ دستاوردی که نیاز به مراقبت و حمایت دارد

    پست بعدی

    توسعه تولید محصولات ارگانیک راهکار استمرار صادرات با روسیه

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب
    اخبار دام طیور و آبزیان

    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    دستگاه نانوحباب‌ساز تولید شده در یکی از شرکت‌های فعال در حوزه نانو پس از سه ماه استفاده در یک مزرعه...

    بیشتر بخوانید
    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران یازدهمین تولیدکننده مرغ در دنیا/ پتانسیل تامین ۵۰۰ هزارتن مرغ به بازار‌های منطقه فراهم شد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    آغاز طرح خرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    توسعه تولید محصولات ارگانیک راهکار استمرار صادرات با روسیه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ۳۵ درصد حبوبات از طریق واردات تامین می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    سطح زیرکشت زعفران ۱۲۷ هزارهکتار است

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    گندم ۳۰ درصد و ذرت ۲۰ درصد گران شدند؛ تهدید امنیت غذایی جهان با حمله روس‌ها به اوکراین

    تهدید امنیت ملی در غفلت از فناوری‌های نوین بازیافت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.