یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نوشیدنی دم دستی برای انرژی بیشتر و سرحالی فوری!

    چای سیاه با کافئین بالا و ترکیبات مغذی، گزینه‌ای عالی برای افزایش انرژی، تمرکز و بهبود خلق‌وخو است، بدون نگرانی از عوارض جانبی قهوه و نوشیدنی‌های انرژی‌زا.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    چای سیاه علاوه بر این که منبعی سرشار از کافئین است، حاوی ترکیبات مفیدی است که می‌توانند سطح انرژی شما را بالا برده، تمرکز ذهنی را بهبود بخشند و بر خلق و خو اثرگذار باشند.

    چای سیاه: همراهی مناسب برای افزایش انرژی
    چای سیاه از میان انواع مختلف چای، بیشترین میزان کافئین را دارد. با وجود اینکه مقدار کافئین ممکن است بسته به نوع و مدت دم کردن متفاوت باشد، اگر به دنبال نوشیدنی برای افزایش انرژی هستید، انتخاب چای سیاه گزینه‌ای هوشمندانه است. کارشناسان پیشنهاد می‌کنند چای سیاه را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دم کنید. این بازه زمانی، حداکثر فواید را برای شما فراهم می‌کند. هرچند دم کشیدن طولانی‌تر ممکن است کافئین را افزایش دهد، اما طعم چای را تلخ می‌کند.

    برخلاف قهوه و نوشیدنی‌های انرژی‌زا که اغلب باعث افزایش اضطراب می‌شوند، چای سیاه به دلیل وجود آمینواسید تیانین توانایی کاهش اثرات منفی کافئین را دارد. تیانین کمک می‌کند هوشیاری شما به شکلی ملایم‌تر و برای مدتی طولانی‌تر افزایش پیدا کند و همچنین بر تمرکز و عملکردهای شناختی نیز اثر مثبت می‌گذارد.

    خاصیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه
    چای سیاه دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی است که التهاب مزمن در بدن را کاهش می‌دهند و به طور غیر مستقیم از ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و حتی برخی سرطان‌ها پیشگیری می‌کند. این ترکیبات با مقابله با رادیکال‌های آزاد، احتمال ابتلا به این بیماری‌ها را کاهش داده و از سلول‌ها و بافت‌ها حفاظت می‌کنند. به طور خاص، پلی‌فنول‌هایی مانند تیروبیگن‌ها و فلاونوئیدهای کاتچین در چای سیاه حضور دارند که آثار ضد التهابی و محافظت از سلول‌ها را به همراه دارند.

    تأثیرات مثبت چای سیاه بر قلب
    سلامت قلب یکی از اولویت‌های کلیدی برای داشتن انرژی در طول روز است. چای سیاه به عنوان جایگزینی سالم برای نوشیدنی‌های شیرین، می‌تواند با داشتن آنتی‌اکسیدان‌های زیاد به سلامت قلب کمک کند. جایگزینی چای سیاه به جای نوشابه و دیگر نوشیدنی‌های قندی، اثرات مثبتی برای سلامت کلی شما دارد.

    چای سبز: دوست انرژی‌بخش با فواید فراوان
    چای سبز نیز از مقدار کافئین کمتری نسبت به چای سیاه بهره می‌برد، اما همچنان گزینه‌ای مفید برای تقویت هوشیاری به شمار می‌آید. این چای حاوی تیانین است که مانند چای سیاه، سطح انرژی شما را بدون افزایش ناگهانی تنظیم می‌کند. همچنین، چای سبز غنی از پلی‌فنول‌ها بوده و در بهبود عملکرد حافظه و توانایی‌های اجرایی نقش مؤثری ایفا می‌کند.

    ماچا: قدرت متمرکز طبیعت
    ماچا به دلیل روش کشت خاص خود، غنی‌ترین شکل چای سبز است و نسبت به چای سبز معمولی، سطح بالاتری از آنتی‌اکسیدان و کافئین را ارائه می‌دهد. به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد که تمامی مواد مغذی برگ چای را به صورت غلیظ دریافت کنند. دوز کافئین ماچا ممکن است بین ۳۸ تا ۱۷۶ میلی‌گرم متغیر باشد، بسته به مقدار استفاده و روش دم کردن.

    چای سفید: ترکیبی ملایم و مفید
    چای سفید از برگ‌های جوان و تازه تولید می‌شود و کمترین فرآوری را در بین انواع چای دارد، که این موضوع باعث حفظ مواد مغذی بیشتری در آن شده است. این چای کافئین کمتری نسبت به چای سیاه و سبز دارد، اما همچنان می‌تواند تمرکز و انرژی شما را افزایش دهد. هر فنجان چای سفید حاوی ۶ تا ۵۵ میلی‌گرم کافئین است و طعم ملایمی ارائه می‌دهد.

    هشدارهایی درباره مصرف چای سیاه
    اگرچه چای سیاه به طور کلی بی‌خطر است، افراد مبتلا به کم‌خونی باید در مصرف آن محتاط باشند. وجود تانن در چای سیاه ممکن است جذب آهن را در بدن مختل کند، بنابراین بهتر است بین وعده‌های غذایی مصرف شود. همچنین، مصرف بیش از حد کافئین در چای سیاه می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند بی‌خوابی، اضطراب یا تپش قلب شود. اگر چنین علائمی را تجربه کردید، ممکن است حساسیت شما به کافئین بالا باشد و نیاز به کاهش مصرف آن داشته باشید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: چایسلامتیکافئین
    پست قبلی

    ۱۴ آفت‌کش پرخطر از چرخه مصرف حذف شد

    پست بعدی

    ممنوعیت صادارت سه نوع خرما به مدت دو ماه

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    ممنوعیت صادارت سه نوع خرما به مدت دو ماه

    پر بازدیدها

    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.