سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار بین الملل

    نقش مهم کسب‌وکارها در دستیابی به امنیت‌غذایی جهانی

    با ادامه تشدید درگیری‌ها در اوکراین، تأثیرات آن بر توسعه پایدار آشکارتر می‌شود و آسیب پذیری‌ها در زنجیره‌های تأمین غذای جهانی افزایش می‌یابد. تقریبا نیمی از کالری دریافتی جهان از محصولات ضروری مانند ذرت، برنج و گندم به دست می‌آید و بر اساس تحلیل بانک جهانی، اوکراین و روسیه ۲۹ درصد از صادرات جهانی گندم و ۱۷.۴ درصد از تجارت جهانی ذرت را به خود اختصاص داده‌اند. عرضه روغن‌های پخت‌وپز و کودهای ضروری نیز تحت‌تأثیر قرار گرفته است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۳۰, ۱۴۰۱
    در اخبار بین الملل
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استقبال مردم برای خرید میوه‌های دست‌دوم در بازار/ دور‌‌‌ریزهایی که لاکچری شدند

    بسیاری از شرکت‌ها تجارت و فعالیت خود را در روسیه به دلیل تحریم‌ها و فشار سهامداران متوقف کرده‌اند. در حالی که توافق دیپلماتیک به دست آمده برای رفع انسداد مسیرهای تجاری دریای سیاه از بنادر اوکراین باعث دلگرمی می‌شود، ابهامات همچنان وجود دارد.

    از مهمترین مشکلات جهانی امنیت غذایی این است که حقوق غذا در حال از بین رفتن است. هنگامی که مناطق کشاورزی ویران  و تاسیسات آب تخریب می‌شود، حق غذای مردم محلی نقض می‌شود. با این حال، تأثیر بحران اوکراین به خوبی فراتر از مرزهای آن گسترش می‌یابد. انتظار می‌رود که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان در معرض خطر گرسنگی قرار بگیرند زیرا در نتیجه کاهش عرضه و مقرون به صرفه بودن محصولات ضروری است و این علاوه بر مشکلات موجود است که با گذشت دو سال و نیم از گذشت همه‌گیری کووید- ۱۹تشدید شده است.

    همه مناطق جهان به یک شکل در معرض دید قرار نمی‌گیرند. در جایی که مردم در حال حاضر فقر شدید را تجربه می‌کنند، خطر گرسنگی و سوء تغذیه بسیار بیشتر است. همان‌طور که برنامه جهانی غذا هشدار داده است، کشورهای وابسته به صادرات موادغذایی از منطقه متاثر از درگیری بیشترین آسیب را می‌بینند. در همین حال، برای جلوگیری از کمبودهای محلی، شاهد محدودیت برخی کشورها در صادرات مواد غذایی هستیم که ممکن است بر عرضه جهانی تأثیر بگذارد.

    وقتی از منظر حقوق بشر نگریسته شود، حق غذا برای بسیاری اساساً به دلیل کمبود مقدار کافی نیست، بلکه عدم دسترسی است. با این حال، با تداوم کاهش صادرات مواد غذایی روسیه و اوکراین، ما شاهد افزایش نگرانی در مورد ناکافی بودن موادغذایی هستیم. محصولات کمتری که در سال ۲۰۲۲ برداشت و کاشته شد، احتمالاً در سال آینده نیز باعث بدتر شدن امنیت‌غذایی خواهد شد.

    استاندارد GRI کشاورزی، آبزی پروری و ماهیگیری  که در ژوئن راه‌اندازی شد، به سازمان‌ها کمک می‌کند تا اثرات پایداری خود را به شیوه‌ای جامع و قابل مقایسه با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و افشا کنند. این استاندارد گزارش‌دهی جدید، امنیت‌غذایی را به عنوان یکی از موضوعات مهمی که شرکت‌ها باید در نظر بگیرند، مشخص می‌کند و یک خط پایه جهانی جدید برای شفافیت در این موضوع ارائه می‌کند.

    افزایش هزینه‌های سوخت و حمل‌ونقل فشار دیگری بر درآمد کشاورزان است که آسیب‌پذیری تولیدکنندگان کوچک را بیشتر می‌کند.  بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی، در سراسر جهان ۱۳.۸ درصد از موادغذایی از برداشت تا خرده‌فروشی از بین می‌رود و البته، کاهش تلفات موادغذایی باعث صرفه‌جویی در هزینه و مزایای اقتصادی نیز می‌شود، در حالی که گزارش می‌تواند به ارزیابی تلاش‌ها برای به حداقل رساندن تلفات غذا کمک کند.

    سیاست‌های حاکمیت غذایی که بر انعطاف پذیری محلی تأکید دارد، به کشورهایی که تا حد زیادی به واردات مواد غذایی وابسته هستند کمک می‌کند تا تعادل را جبران کنند و آسیب‌پذیری در برابر بحران‌ها را در مناطق دیگر کاهش دهند. تولید محلی مواد غذایی نیز فاصله بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان را کاهش می‌دهد. با گزارش اقدامات برای تقویت امنیت‌غذایی در سطح محلی و منطقه‌ای، شرکت‌ها می‌توانند نحوه رسیدگی به امنیت‌غذایی را در سطح محلی یا منطقه‌ای برجسته کنند.

    اقدامات شرکت‌های تولید کننده مواد غذایی ضروری که بقای بشریت به آن بستگی دارد، می‌تواند عاملی چندبرابر در مورد اهداف توسعه پایدار سازمان ملل باشد.

    پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ جمعیت جهان به ۱۰ میلیارد نفر افزایش یابد، به این معنی که می‌توان انتظار داشت که موضوع امنیت غذایی همچنان در فهرست‌های اولویت – برای دولت‌ها، سیاست‌گذاران و مشاغل- افزایش یابد. این بدان معناست که گروه های جامعه مدنی، سرمایه گذاران مسئول و سایر ذینفعان شرکت ها را تحت فشار قرار خواهند داد تا شفاف باشند.

    سرویس خبری:بین الملل

    • بیشتر بخوانید:
    • کاهش قیمت موادغذایی در جهان!
    • برلین میزبان کنفرانس امنیت‌غذایی می‌شود
    برچسب ها: امنیت غذاییاوکراینبخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلی
    پست قبلی

    ارسال ۲.۷ میلیون تن گندم از بنادر کشور به مقاصد داخلی

    پست بعدی

    به رکورد پایداری خودکفایی گندم نان در سال زراعی آینده دست می‌یابیم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند
    اخبار بین الملل

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    به گفته تحلیلگران و بازیگران صنعت کشاورزی، تحریم‌های ثانویه احتمالی علیه خریداران محصولات صادراتی روسیه از جمله کودشیمیایی ضروری برای...

    بیشتر بخوانید
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    به رکورد پایداری خودکفایی گندم نان در سال زراعی آینده دست می‌یابیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.