شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    « نانینو» سامانه‌ای که مشکل ساز شد | زیرساخت‌های طرح فراهم نیست

    سامانه نانینو با هدف کاهش تخلفات نانوایی‌ها بیش از دو ماه است که در گلستان راه‌اندازی شده اما به دلیل ایراداتی از جمله هوشمند نبودن سامانه، نانوایان استان را با مشکل مواجه کرده است.

    توسط زهرا اکبری
    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده
     با حذف ارز دولتی از کالاهای اساسی در سال گذشته، قیمت اقلام خوراکی از جمله برنج افزایش یافت و به این ترتیب تقاضا برای تهیه نان بیشتر شد، پیامد چنین شرایطی تشکیل صف های طولانی در نانوایی ها بود که دولت برای کنترل آن کارتخوان های هوشمندی نصب کرد تا تخلف در این زمینه کاهش یابد اما این اقدام نه تنها برای مدیریت بحران، راهگشا نبود بلکه برای نانوایان مشکلاتی ایجاد کرده است.
    قرار بود با استفاده از سامانه نانینو تخلفاتی نظیر استفاده چندباره از یک کارت در روز شناسایی شود اما از آنجاییکه این سامانه امکان چنین تشخیصی ندارد، آن را به عنوان تخلف نانوایان محاسبه کرده و سهمیه آنها را به عنوان جریمه، کاهش می دهند.
    سامانه نانینو از اسفند ماه بدون در نظر گرفتن همه جوانب اجرایی شده و مشکلات بسیاری به همراه داشته است
    به باور کارشناسان، اگر چه این طرح می تواند شفافیت زیادی به همراه داشته باشد اما متاسفانه از آنجاییکه اجرای آن بدون در نظر گرفتن همه جوانب انجام شده باعث بروز مشکلاتی در نانوایی های گلستان شده است.
    اجرای سامانه مشکل ساز شد
    یک نانوانی گلستان در این باره به خبرنگار بازار گفت: این طرح از اسفند ماه بدون در نظر گرفتن همه جوانب اجرایی شده و مشکلات بسیاری به همراه داشته است.
    احمد مظفری اضافه کرد: در این طرح فقط از یک کارت یک بار در طول روز می توان برای خرید نان استفاده کرد و درصورتیکه کارتی دوبار استفاده شود برای نانوا تخلف محاسبه می شود.
    وی ادامه داد: یک نانوا از کجا باید تشخیص دهد که این کارت چند بار مورد استفاده قرار گرفته؟ همچنین محدودیت فروش نان از دیگر مواردی است که سبب شلوغی صف ها و کلافگی مردم شده است.
    این نانوای گلستانی اضافه کرد: از آنجایی که دولت به نانوا آرد یارانه ای می دهد، همیشه انگشت اتهام در خصوص تخلفات و کاهش کیفیت نان به سمت خبازان است درحالیکه مشکلات این قشر را می بیند.
    وی نسبت به عدم تغییر قیمت نان در سالهای گذشته انتقاد کرد و گفت: این اصرار به ثبات قیمت نان درحالیکه است که هرساله ما با افزایش تورم قابل توجهی مواجه هستیم.
    مظفری افزود: اجرای طرح های فاقد پشتوانه و با مشکلات زیاد نیز در ماه های اخیر باعث به وجود آمدن کاهش سهمیه نانوایی ها از روزانه شش کیسه آرد به سه کیسه شده است.
    وی عدم کیفیت آرد را از دیگر مشکلات این حوزه برشمرد و گفت: در خصوص کیفیت نان همیشه نانوا را متهم می کنند درحالیکه بسیاری مواقع کیفیت آرد بسیار پایین است و نانواها همیشه از این مساله گلایه مند هستند.
    زیرساخت‌ها فراهم نیست
    رئیس اتحادیه خبازان گرگان در گفتگو با خبرنگار بازار در خصوص مشکلات سامانه نانینو گفت: این سامانه تاکنون مزیتی نداشته و تنها مشکلات آن گریبان گیر نانواها شده است.
    حمید مقیمی افزود: طبق تعریفی که برای این سامانه انجام شده نانوا سهمیه ثابتی ندارد و براساس عملکرد دستگاه و برآورد میزان تخلف، سهمیه آرد کسر می شود.
    وی با اشاره به اینکه مشکلات دستگاه های کارتخوان را اطلاع رسانی کردیم اما پاسخی قانع کننده ای نگرفتیم، افزود: سامانه نانینو باید هوشمند سازی شود.
    نتیجه استفاده از طرح نانینو کاهش سهمیه آرد است که تبعاتی همچون افزایش صف های نان و همچنین بسته شدن بسیاری از واحدهای خبازی را به همراه خواهد داشت
    وی خاطرنشان کرد: هوشمند نبودن کارتخوان های نانوایی امکان تشخیص تخلف را از آن گرفته و نانوا هم نمی تواند چنین تخلفی را به راحتی شناسایی کند.
    او ازدیگر مشکلات این سامانه را تعریف نشدن خرید نان برای نذورات مردم، سوپر مارکت و کبابی ها برشمرد و گفت: بسیاری از مردم مانند اتباع بیگانه یا افراد مسنی که کارت بانکی ندارند، اگر از کارت دیگری استفاده می کنند که در این سامانه نامتعارف تلقی شده و از سهمیه آرد نانوا کم می شود .
    رئیس اتحادیه خبازان گرگان افزود: در حال حاضر این طرح به صورت آزمایشی انجام می شود و اشکالات آن گرفته نشده اما متاسفانه براساس این طرح سهمیه نانوایی ها برای اردیبهشت ماه کم شده است.
    رییس اتحادیه خبازان گرگان خاطر نشان کرد: نتیجه استفاده از طرح نانینو کاهش سهمیه آرد است؛ اگر دولت اقدامی در این زمینه انجام ندهد این مساله تبعاتی همچون افزایش صف های نان و همچنین بسته شدن بسیاری از واحدهای خبازی را به همراه خواهد داشت.
    با وجود انتقاداتی که نانوایان نسبت به کاستی ها در سامانه نانینو دارند اما معاون برنامه ریزی فرمانداری گرگان معتقد است که این طرح مانع بسیاری از تخلفات در این حوزه خواهد شد.
    تعیین سهمیه با تراکنش کارت‌ها
    معاون برنامه‌ریزی فرمانداری گرگان به خبرنگار بازار، گفت: سامانه نانینو می تواند بسیاری از مشکلات کم فروشی و تخلف در حوزه آرد و نان را کم کند و به مدیریت دقیقتر منجر می شود.
    محمدعلی طبرسا اضافه کرد: تا قبل از راه اندازی سیستم نانینو تخصیص سهمیه آرد نانوایی ها براساس عملکرد انجام می شد اما با راه اندازی سیستم نانینو تخصیص سهمیه تنها با توجه به تراکنش های مورد تایید در این سامانه انجام می شود.
    وی با بیان اینکه سامانه نانینو برای ایجاد شفافیت راه اندازی شده، افزود: با توجه به جدید بودن سامانه اختلال هایی نیز ایجادشده که به مرور مرتفع خواهد شد تا در آینده شاهد مصرف نان در حوزه خوراک دام و دیگر بخش ها نباشیم.
    آنچه مسلم است هر جا سوبسیدی برای کالایی انجام شود شاهد تخلفات نیز خواهیم بود، اجرای سامانه نانینو اگر چه برای شفاف سازی و جلوگیری از بروز تخلفات انجام می شود اما با در نظر نگرفتن همه ساختارها، خبازان گلستانی را با چالش مواجه کرده است بنابراین به نظر می رسد که این موضوع باید به صورت ویژه رسیدگی شود تا شاهد مشکلات جدیدی در این حوزه نباشیم.
    پیوست خبری : اخبار اقتصاد و بازار
    منبع: فودنا
    برچسب ها: بازار
    پست قبلی

    اتاق ایران برای آغاز روابط اقتصادی با عربستان پیش‌قدم شد

    پست بعدی

    سال گذشته چقدر برنج وارد کشور شد

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    سال گذشته چقدر برنج وارد کشور شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    پیشنهاد نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی برای کاهش قیمت حبوبات

    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    آغاز دوباره واردات انبه از ۱۰ خرداد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.