شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    میزان تاثیر افزایش قیمت شیر بر سرانه مصرف لبنیات چقدر است؟

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی‌های فراورده‌های لبنی با تاکید بر اینکه افزایش قیمت شیر به مردم، صادرات و قیمت سایر محصولات لبنی تاثیر می‌گذارد، اظهارکرد: مردم قدرت خرید ندارند و با این افزایش قیمت که به تبع آن قیمت سایر محصولات لبنی نیز افزایش می‌یابد، سرانه مصرف شیر و لبنیات بیش از پیش کاهش می‌یابد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۲۷, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    شیر از جمله محصولاتی است که نقش مهمی در تامین کلسیم و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن دارد و نقش آن در سبد غذایی مردم مهم است، اما بر اساس آمار موجود، سرانه مصرف شیر در ایران نسبت به سایر کشورها کمتر است و این موضوع هم از عدم فرهنگسازی مناسب و هم از قیمت بالای آن سرچشمه می‌گیرد.

     

    چند روز پیش اخباری مبنی بر افزایش قیمت شیر منتشر شد که موجب نگرانی‌هایی شده و انتقاداتی را نیز به همراه داشت چرا که منتقدان معتقد بودند که این افزایش قیمت شیر موجب می‌شود قیمت سایر مواد لبنی نیز افزایش یابد و این به معنای حذف لبنیات از سبد غذایی مردم که به تبع آغاز بسیاری از بیماری‌ها خواهد بود، آسیب به تولیدکنندگان و صنعت تولید لبنیات است.

     

    به دنبال این نگرانی‌ها و انتقادات وارد شده به افزایش قیمت شیر طی روز گذشته در جلسه ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلو شیر خام ۱۸ هزار تومان تصویب شد که به معنای افزایش ۲۰ درصدی قیمت است و در این مطلب گفت‌وگویی با رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی‌های فراورده‌های لبنی صورت گرفته و به تاثیرات افزایش قیمت شیر بر قیمت سایر محصولات لبنی و کاهش سرانه مصرف این محصول بیش از پیش پرداخته شده است.

    علی احسان ظفری -رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی‌های فراورده‌های لبنی- در گفت‌وگو درباره اخبار منتشر شده مبنی بر افزایش قیمت شیر اظهار کرد:  با افزایش قیمت شیر، به تبع آن قیمت سایر محصولات لبنی نیز افزایش می‌یابد و چون مردم قدرت خرید ندارند مصرف لبنیات با کاهش شدیدی مواجه می‌شود و در این صورت هم دامدار و هم کارخانه‌های لبنی آسیب می‌بینند.

     

    وی افزود: ما متاسفانه باید نهاده‌های دامی را با ارز دولتی وارد کشور کنیم و یارانه آن را به کشورهایی همچون پاکستان و عراق و … که شیر خشک ما را ارزان خریداری می‌کنند بدهیم و عملا ارز را از کشور خارج می‌کنیم و نهاده وارد می‌کنیم و به شیر خشک تبدیل می‌کنیم و سپس با قیمت پایین به کشورهای مذکور می‌دهیم و حتی ارز اولیه خود را نیز نمی‌توانیم به دست آوریم.

     

    به گفته ظفری کشور ما اصلا شرایط مناسبی برای افزایش قیمت ندارد چرا که مردم شرایط اقتصادی مناسبی ندارند و این افزایش قیمت شیر سرانه مصرف آن‌ها را کاهش می‌دهد و موجب آسیب به سلامتشان می‌شود.

     

    وی با تاکید بر اینکه قیمت نهاده‌ها نسبت به سال گذشته و حتی در ابتدای سال نیز بسیار پایین‌تر بوده و در حال حاضر نیز به مرز سال گذشته نرسیده است، مطرح کرد: این افزایش قیمت بر صادرات ما نیز تاثیرات منفی خواهد داشت. وقتی که قیمت‌ها افزایش می‌یابد، صادرات نیز دچار مشکل می‌شود. سهم بازار صادرات و سهم بازار داخلی کاملا جدا و مشخص است و در صورت زیان به هر کدام از این بخش‌ها دچار مشکل می‌شویم. هر چقدر قیمت محصولات لبنی افزایش یابد ما با کاهش مصرف شدیدی از سوی مصرف‌کنندگان مواجه می‌شویم و این مسئله در کنار کاهش صادرات موجب می‌شود که صنعت لبنیات متوقف شود.

     

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی‌های فراورده‌های لبنی تصریح کرد: این افزایش قیمت‌ها در میان مردم نارضایتی ایجاد می‌کند و برای همین از دولت درخواست داریم که با افرادی که بر دوش مردم و دولت بار مالی می‌گذارند برخورد جدی داشته باشند تا از این آسیب‌ها جلوگیری شود.

     

    ظفری در پایان ادامه داد: زمانی که در ابتدای سال، دامداران نهاده‌های دامی را ذخیره می‌کردند قیمت نهاده‌ها نه تنها از سال گذشته بلکه از همین حالا نیز ارزان‌تر بوده و اصلا دلیلی ندارد که شیرخام افزایش یابد. مسئله افزایش قیمت حتی به دامدار هم آسیب وارد می‌کند و اگر روزی دامدار بخواهد به دنبال افزایش قیمت باشد، باید ابتدای مسیر به دنبال دریافت نهاده‌ ارزان‌تر از دولت باشد و بار را به روی دوش مردم نگذارد. همین حالا هم سرانه مصرف شیر و لبنیات به دلیل قیمت کم است و از ۱۳۰ کیلو سرانه مصرف سال  ۱۳۸۹ به ۵۰ کیلو کاهش یافته و با افزایش قیمت صورت گرفته سرانه از این هم کمتر و به مرور از سبدغذایی مردم حذف می‌شود.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

     

     

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: شیرقیمتلبنیات
    پست قبلی

    ممنوعیت فصلی واردات ۳ محصول کشاورزی از سوی گمرک عراق

    پست بعدی

    معتمدی‌زاده: به کشاورزان خسارت دیده تسهیلات پرداخت شود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اروپا چگونه از بحران موادغذایی جان سالم به در برد؟

    معتمدی‌زاده: به کشاورزان خسارت دیده تسهیلات پرداخت شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.