. روش طبخ این غذای محبوب و مقوی بسیار راحت و ساده بوده و خیلی سریع آماده می شود. تنها لازم است که بعد از آماده کردن مواد اصلی غذا، آن ها را در یک ظرف مناسب به صورت لایه لایه قرار داده و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا آماده شود. در زمان سرو نیز می توانید سس مخصوص موساکا را تهیه کنید. برای آماده کردن این سس تنها به مواد شیر، آرد سفید و کره نیاز دارید و با مخلوط کردن این مواد، یک سس خوشمزه و دلپذیر را آماده کرده و طعم غذا را فوق العاده خواهید کرد.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- بادمجان: ۵ عدد
- سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
- فلفل دلمهای: ۲ عدد
- شیر: ۱ لیوان
- پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
- سس سفید: ۱ پیمانه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
- گام 1
ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را پوست کرده و حلقه ای برش بزنید.
- گام 2
سپس در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بادمجان و سیب زمینی ها را سرخ کنید و در بشقاب بگذارید.
- گام 3
سپس گوشت چرخ کرده را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.
- گام 4
فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد ماهی تابه اضافه و سرخ کنید.
- گام 5
در یک ظرف پیرکس، سس سفید ریخته و تمام ظرف را بپوشانید.
- گام 6
سیب زمینی های سرخ شده را در کف ظرف بچینید.
- گام 7
سپس کمی نمک بر روی سیب زمینی ها بریزید.
- گام 8
بعد بادمجان های سرخ شده را بر روی سیب زمینی ها بچینید.
- گام 9
سپس لایه بعدی مخلوط گوشت و فلفل دلمهای را ریخته و روی بادمجان ها را بپوشانید.
- گام 10
در آخر کمی سس سفید و پنیر پیتزا رنده شده را بر روی مواد بریزید.
- گام 11
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
- گام 12
ظرف پیرکس را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا غذا آماده شود.
- گام 13
برای آماده کردن سس موساکا نیز شیر را به همراه آرد در یک ظرف مخلوط کنید.
- گام 14
سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
- گام 15
بعد کره را اضافه و حرارت را خاموش کنید.
- گام 16
در زمان سرو، سس را بر روی موساکا بریزید.