در بهمنماه ١۴٠٢، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.۴ درصد، رشته آش با ١.٣ درصد و ماکارونی با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ١.٠- درصد است.
گوشت قرمز و سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام ماهی قزلآلا با ۳.۲ درصد، گوشت گوسفند با ٢.٩ درصد و کنسرو تن ماهی با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۵.۴- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۹.۳ درصد و کره پاستوریزه با ١.١ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ١.۵- درصد، روغن مایع با ٠.٧- درصد و پنیر پاستوریزه با ٠.١- درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با ۳۸.۸ درصد، انار با ۵.٧ درصد و کشمش پلو با ۵.٠ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پسته با ١.١- درصد و موز با ٠.۶- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خیار با ۴.۲ درصد، لوبیا قرمز با ٢.٠ درصد و عدس با ١.٨ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ٣۵.٩- درصد، کدو سبز با ۶.۴- درصد و بادمجان با ۵.٠- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ۲.۳ درصد و سس مایونز با ١.١ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به قند با ٠.٣- درصد است.
بهمن ماه ١۴٠٢، از ۵٣ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ٢٠ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای نقاط شهری کشور (۳۶.۲ درصد) داشتهاند.