یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    منابع گیاهی غنی از بیوتین (ویتامین B7)

    بیوتین (ویتامین H یا B7) یک ویتامین محلول در آب است که به بدن در متابولیسم چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین کمک می کند. همچنین در حفظ سلامت سیستم عصبی، ناخن ها، مو و پوست و سایر عملکردهای مهم بدن نقش دارد. ویتامین های محلول در آب در بدن ذخیره نمی شوند، بنابراین مصرف روزانه آنها ضروری است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    اختلال در عملکرد سلول ها و سیستم ایمنی بدن با کمبود ویتامین ب

    بیوتین (ویتامین B7) ویتامینی است که در غذاهایی مانند تخم مرغ، شیر و موز یافت می شود. کمبود بیوتین می تواند باعث نازک شدن موها و ایجاد بثورات روی صورت شود.

    بیوتین بخش مهمی از آنزیم های بدن است که موادی مانند چربی ها، کربوهیدرات ها و غیره را تجزیه می کند. آزمایش خاصی برای تشخیص سطوح پایین بیوتین وجود ندارد، بنابراین معمولاً با علائم آن که شامل نازک شدن مو و بثورات پوسته‌دار قرمز در اطراف چشم‌ها ، بینی و دهان است، شناسایی می‌شود.

    بیوتین همچنین معمولا برای ریزش مو، ناخن های شکننده و سایر شرایط استفاده می شود، اما شواهد علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد. مکمل‌های بیوتین ممکن است با برخی از آزمایش‌های آزمایشگاهی تداخل داشته باشند. اگر از مکمل های بیوتین استفاده می کنید و نیاز به انجام هر گونه آزمایش خون دارید، با پزشک خود صحبت کنید.

    سلول های انسانی نمی توانند ویتامین B7 را سنتز کنند. با این حال، باکتری ها در بدن می توانند بیوتین تولید کنند و این ویتامین در غذاهای متعددی وجود دارد.

     

     

    درمان کمبود بیوتین

    • مصرف بیوتین خوراکی یا تزریقی می تواند سطوح پایین بیوتین خون را درمان و از آن جلوگیری کند. روزانه تا 10 میلی گرم بیوتین خوراکی برای درمان و پیشگیری از کمبود مصرف می شود. تزریق بیوتین فقط توسط یک پزشک انجام می شود.

    عوارض مصرف مکمل بیوتین

    • در صورت مصرف خوراکی: بیوتین در صورت مصرف تا 300 میلی گرم در روز تا 6 ماه احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است اما بیشتر در دوزهای پایین 2.5 میلی گرم در روز استفاده می شود.
    • هنگامی که روی پوست استفاده می شود: بیوتین در محصولات آرایشی حاوی حداکثر 0.6٪ بیوتین احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است.

    روزانه چقدر به بیوتین نیاز دارید؟

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از viva، کمیته جنبه های پزشکی سیاست غذایی بریتانیا (COMA) معتقد است که مصرف بین 10 تا 200 میکروگرم در روز بی خطر و کافی است. توجه داشته باشید، میکروگرم (μg) یک هزارم میلی گرم است!

    در ایالات متحده، هیئت غذا و تغذیه (FNB) در آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی، میزان مصرف کافی این ویتامین را 30 میکروگرم در روز برای بزرگسالان تعیین کرده است.

    سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی (FAO/WHO) نیز مصرف 30 میکروگرم در روز را توصیه می کنند. با این حال سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) میزان مصرف کافی برای بزرگسالان را 40 میکروگرم در روز می داند. (که در مورد زنان باردار نیز صدق می کند). در این صورت ممکن است بین 30 تا 40 میکروگرم در روز یک هدف معقول باشد.”

     

     

    • مقادیر توصیه شده بیوتین بین سازمان های مختلف متفاوت است:

     

    مصرف کافی بیوتین طبق تنظیم EFSA (میکروگرم در روز) سن دریافت توصیه شده بیوتین از مواد مغذی توسط FAO/WHO (میکروگرم در روز) سن مصرف کافی بیوتین طبق FBN ایالات متحده (میکروگرم در روز) سن
    ۶ 7-11 ماه ۶ 7-12 ماه ۶ 7-11 ماه
    ۲۰ 1-3 سال ۸ 1-3 سال ۸ 1-3 سال
    ۲۵ 4-10 سال ۱۲ 4-6 سال ۱۲ 4-8 سال
    ۰ – ۲۰ 7-9 سال ۲۰ 7-9 سال
    ۳۵ 11-17 سال ۲۰ 9-10 سال ۲۰ 9-12 سال
    – – ۲۵ 10-18 سال ۲۵ 14-18 سال
    ۴۰ 18+ سال (از جمله بارداری) ۳۰ 19+ سال ۳۰ 19+ سال
    ۴۵ شیردهی ۳۵ شیردهی ۳۵ شیردهی

     

    FBN: هیئت غذا و تغذیه در آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی، ایالات متحده.

    FAO/WHO: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی.

    EFSA: سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا.

     

    چرا به بیوتین نیاز داریم؟

    بیوتین نقش اصلی در متابولیسم چربی، قند و پروتئین دارد و برای سلامت پوست و ناخن ضروری است. باکتری‌های روده شما می‌توانند مقداری بیوتین بسازند و مشخص نیست که ما چقدر از رژیم غذایی نیاز داریم، بنابراین توصیه‌های زیر بیشتر توصیه‌های سالمی است.

     

    آیا به اندازه کافی بیوتین مصرف می کنیم؟

    نظرسنجی ملی رژیم غذایی و تغذیه بریتانیا خاطرنشان کردند که افراد جوان تر به طور قابل توجهی کمتر از بزرگسالان مقادیر کافی این ویتامین را مصرف می کنند. به طور کلی، آنها دریافتند که میانگین مصرف بیوتین در محدوده توصیه شده COMA از 10 تا 200 میکروگرم است. کمتر از 0.5 درصد از مردان و دو درصد از زنان به طور متوسط کمتر از 10 میکروگرم مصرف داشتند.

     

    نشانه های کمبود بیوتین

    علائم کمبود این ویتامین در بزرگسالان :ریزش مو، شکنندگی ناخن ها، بثورات پوستی یا سایر مشکلات پوستی، اختلال در متابولیسم قند، افسردگی و خستگی.

    علائم کمبود بیوتین در نوزادان می تواند شامل عضلات ضعیف، کندی و تاخیر در رشد باشد.

     

    بهترین منابع گیاهی بیوتین

    بهترین منابع گیاهی بیوتین شامل تمپه (لوبیای تخمیر شده سویا)، بادام زمینی و کره بادام زمینی، آجیل (فندق، بادام، گردو،اسپند و پسته)، موسلی، مخمر تغذیه ای، بلغور جو دوسر یا جو دوسر نورد شده، قارچ، آووکادو، دانه ها (آفتابگردان و کنجد)، تاهینی (خمیر دانه کنجد)، غلات صبحانه غنی شده و جوانه گندم است.

     

    درصد مصرف کافی (*35 میکروگرم) میکروگرم بیوتین در هر وعده غذا
    151 53.0 تمپه – لوبیای سویا تخمیر شده (100 گرم)
    103 36.0 بادام زمینی، ساده (50 گرم)
    61 21.3 فندق / فیبر (1 مشت، 28 گرم)
    54 18.8 کره بادام زمینی، صاف (به ضخامت یک برش پخش شده، 20 گرم)
    48 16.6 بادام (12 مغز کامل، 26 گرم)
    34 12.0 موسلی، سبک سوئیسی (بخش بزرگ، 80 گرم)
    28 9.8 مخمر تغذیه ای (5 گرم)
    27 9.5 گردو (6 نصف، 20 گرم)
    24 8.4 بلغور جو دوسر یا جو دوسر نورد (40 گرم)
    17 5.9 قارچ سرخ شده (متوسط 44 گرم)
    16 5.6 آجیل اسپند (5 مغز، 30 گرم)
    15 5.2 آووکادو (1 عدد متوسط، 145 گرم)
    14 5.0 مغز پسته (1 مشت، 28 گرم)
    14 5.0 تخمه آفتابگردان (1 قاشق غذاخوری، 16 گرم)
    14 4.9 تاهینی – خمیر کنجد (1 قاشق چایخوری پر، 19 گرم)
    14 4.8 دانه های کنجد (1 قاشق چای خوری پر، 19 گرم)
    10 3.5 غلات صبحانه وگان غنی شده (خرد شده، سهم متوسط، 50 گرم)
    10 3.5 جوانه گندم (2 قاشق غذاخوری، 14 گرم)

     

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بیوتینتغذیهویتامین ب
    پست قبلی

    میوه‌ای که خستگی ذهنی را برطرف می‌کند؛ کشف جدید محققان نیوزیلندی درباره انگور سیاه

    پست بعدی

    صبحانه ایده‌آل برای زنان و مردان: رژیم غذایی متناسب با نیازهای متابولیک

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بهترین و بدترین مواد غذایی برای صبحانه

    صبحانه ایده‌آل برای زنان و مردان: رژیم غذایی متناسب با نیازهای متابولیک

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.