جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: می‌کوشیم انار مقاوم به خشکی تولید کنیم

    معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی گفت: کمتر از یک ماه دیگر دو رقم انار متحمل خشکی در کشور معرفی می‌شود و در تلاش هستیم تا ارقام متحمل به خشکی و گرما با کیفیت رقم رباب در بخش ایج استهبان فارس تولید شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مصرف انار استقامت بدن سالمندان را افزایش می‌دهد

    علیرضا گل محمدی پنجشنبه در دومین جشنواره انار ایج و رودبال استهبان اظهار کرد: انار از فواید بسیاری بهره می‌برد و در فرهنگ و سنت کشور ایران جایگاه ویژه‌ای دارد؛ ایج هم از ظرفیت بالایی در تولید انار برخوردار است و تمام تلاش خود را برای ثبت جهانی انار ایج به کار می‌گیریم؛ امیدواریم این رویکرد مهم به نتیجه برسد.

    معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی ادامه داد: روز گذشته در مراسم رونمایی از واکسنی در حوزه تولیدات دامی در استان فارس حضور یافتم؛ واکسنی که برای اولین بار تولید شده؛ امروز هم جشنواره انار در ایج استهبان برگزار شده و این نشان می‌دهد استان فارس در حوزه کشاورزی و دامپروری حرف اول را می‌زند.

    او با بیان اینکه استان فارس رتبه اول را از نظر تولید و سطح زیر کشت انار دارد، گفت: اگرچه شهرستان استهبان و ایج رتبه سوم را به خود اختصاص داده‌اند اما این منطقه با کیفیت‌ترین ارقام را برای صادرات تولید می‌کنند.

    گل‌محمدی به بیان مشکلات در عرصه تولید این محصول پرداخت و گفت: انار با مشکلات خاصی در حوزه‌های مختلف داشت، کاشت، برداشت، صادرات، بازاریابی، فرآوری و بسته‌بندی رو به رو است.

    او با بیان اینکه این میوه جزو یکی از محصولات مهمی است که یکی از خاستگاه‌های آن ایران است، افزود: بیش از ۷۶۰ ژنوتیپ انار در داخل کشور وجود دارد و ما از مراکز نگهداری ژنوتیپ در یزد و ساوه بهره می‌بریم که ذخایر ارزشمندی است و بایستی از آنها برای بهبود کشت و کار انار استفاده کنیم.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به بحران خشکسالی، کمبود آب، تغییر اقلیم و گرما بایستی از این ذخایر برای اصلاح ارقام ژنتیکی گیاهی بهره ببریم.

    گل‌محمدی اضافه کرد: برای توجه ویژه به محصول انار باید نیازهای فناورانه در تولید انار، سیستم کاشت و داشت، آبیاری و سیستم‌های مکانیزه برداشت و کنترل عوامل خسارت زا برطرف شود.

    او افزود: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی دستورالعمل جامعی برای کنترل عوامل خسارت‌زا تدوین کرده و تمام راهکارهای کنترلی را انجام داده و جا دارد که مدیریت آموزش و ترویج استان فارس در ترویج این دستورالعمل‌ها اهتمام ورزد.

    معاون وزیر گفت: این سازمان طرحی نیز برای کاهش ترکیدگی و خشکیدگی انار ارائه داده که به نتیجه نهایی رسیده است؛ برای آبیاری، برداشت مکانیزه و سایر بخش‌ها هم نیاز به طراحی و توسعه تجهیزات است.

    او مهمترین نیاز استان فارس را نیاز به فرآوری و جلوگیری از خام فروشی دانست و گفت: در شهرستان استهبان که دو محصول جهانی انار و انجیر وجود دارد نیاز مبرمی به فراهم شدن شرایط فرآوری است؛ اگر زنجیره تولید را کامل کنیم می‌توانیم اشتغال و ارزآوری بالایی را رقم بزنیم.

    او خواستار پیگیری مسئولان برای فراهم شدن شرایط ترانزیت بار انار و همچنین تدابیری برای جلوگیری از گسترش آفت کنه انار شد.

    ۹۵ هزار هکتار سطح زیر کشت انار در ایران

    مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی هم اظهار کرد: برگزاری این جشنواره بیانگر و نشانگر این است که مسئولین این استان به قابلیت و توانمندی‌های این منطقه واقف هستند.

    زهرا جلیلی مقدم افزود: کشور ایران با سطح زیر کشت ۹۵ هزار هکتار، سومین تولید کننده انار در دنیا به شمار می‌رود؛ از این سطح زیر کشت حدود یک‌ میلیون‌ و ۳۰۰ هزار تن انار برداشت می‌شود.

    وی اضافه کرد: می‌توان گفت در همه استان‌ها به جز همدان تولید انار وجود دارد اما استان فارس بزرگترین تولید کننده انار در کشور است و سهم قابل توجهی از تولید انار کشور را به خود اختصاص داده است.

    مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: انار ایران به لحاظ طعم و کیفیت بی‌نظیر است و یکی از بهترین انارها در ایران انار رباب است، سال ۱۳۹۲ مهمانانی از چند کشور خارجی داشتیم که به همراه آنها از منطقه نی‌ریز فارس بازدیدی انجام شد، افراد حاضر در در این بازدید اظهار می‌کردند ارقام انار نی‌ریز به لحاظ طعم و ویژگی‌های بازارپسند نسبت به بسیاری از ارقام تجاری دنیا سرتر است.

    او با بیان اینکه ایران از غنی‌ترین ذخایر ژنتیکی انار بهره می‌برد، گفت: برای هر منطقه و هر استانی که انار کشت می‌شود یک رقم به عنوان رقم برتر و تجاری شناخته شده و می‌توان گفت تنوع تجاری انار ایران بیش از تمام کشورهای تولید کننده است.

    وی با بیان اینکه افزون بر طعم و مزه بحث سالم بودن انار هم از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: در طب سنتی کشور ما انار تسویه کننده خون و پاک کننده دستگاه گوارش است؛ بدون شک خواص آنتی‌اکسیدانی انار چندین برابر سایر گونه‌هایی است که به عنوان آنتی اکسیدان قوی معرفی شدند.

    جلیلی مقدم افزود: این میوه به عنوان یک دارو در نظر گرفته می‌شود به گونه‌ای که برخی کشورها به آن جواهر سلامتی می‌گویند و خوردن انار در روز را توصیه می‌کنند.

    او گفت: برنامه‌هایی برای اصلاح و احیای باغ ها و استفاده از تکنولوژی‌های روز جهت ارتقا بهره‌وری و افزایش عملکرد در دستور کار است؛ همچنین پیگیری در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی ضرورت دارد و این موضوع هم به صورت ویژه در وزارت دنبال می‌شود.

    این جشنواره با همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.

    شهر باستانی ایج در جنوب شرق استان فارس و در فاصله ۲۱۰ کیلومتری شیراز است. این شهر از شمال به شهر استهبان از شرق به شهر نیریز از غرب به شهرستان فسا و از جنوب به شهرستان داراب منتهی می‌شود.

    استهبان در ۱۶۰ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: انارشیرازوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    هر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کله‌وپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد

    پست بعدی

    اعلام قیمت انواع میوه و صیفی/ الگوی خرید مردم تغییر کرده است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    اعلام قیمت انواع میوه و صیفی/ الگوی خرید مردم تغییر کرده است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.