شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: سند دانش‌بنیان امنیت غذایی پایدار کشور به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد

    معاون وزیر جهاد کشاورزی از ارائه سند دانش بنیان امنیت غذایی پایدار کشور به شورای عالی انقلاب فرهنگی در روز گذشته خبر داد و گفت: با تصویب این سند امنیت غذایی کشور ریل‌گذاری می شود.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۲۴, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    «مجتبی خیام نکویی» روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی که در پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد، افزود: در این سند به بحث تولید و مصرف توجه ویژه شده است تا جایی که اگر ما روزانه ۹۳ گرم برنج مصرف داریم، میانگین مصرف به ۷۰ گرم در روز کاهش یابد.

    به گفته رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اکنون این سند مراحل تصویب را طی می کند.

    راه اندازی پارک علم و فناوری کشاورزی  و منابع طبیعی 

    معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اکنون با راه اندازی نخستین پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی در هفته جهاد کشاورزی رویداد بزرگی در این بخش به وقوع پیوست که امیدواریم این پروژه منشا خیر و برکت برای مردم و حوزه  امنیت غذایی کشور باشد.

    وی اضافه کرد: با راه اندازی این پارک تلاش داریم از ظرفیت فارغ التحصیلان و اساتید فعال بخش کشاورزی استفاده کنیم تا با تشکیل واحدهای فناور و شرکت دانش بنیان به بخش کشاورزی کمک کنیم تا علم و فناوری به عرصه منتقل شود  و دانش در بخش کشاورزی رسوخ کند.

    تحقیقات، آموزش و ترویج، سه ماموریت مهم بخش کشاورزی 

    خیام نکویی گفت: سازمان تحقیقات کشاورزی با وجود  ۲۰ موسسه تحقیقات ملی ، ۳۲ تحقیقات مرکز استانی و ۳۱۴ ایستگاه تحقیقاتی بزرگترین مجموعه تحقیقاتی در خاورمیانه به شمار می رود  و رسالت عمده ما در این سازمان مطرح کردن معضلات بخش کشاورزی در اولویت کارهاست.

    وی افزود: به طوری که این معضلات در دستور کار محققین ما قرار می گیرد تا برای رفع آنها تلاش کنند و یا از منظر به زراعی عملیات کاشت، داشت و برداشت محصول مورد توجه قرار گیرد.

    صرفه جویی یک میلیارد دلاری ارز با تولید هسته های بذری در کشور 

    رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از دیگر ماموریت های مهم این بخش در سازمان تات را به نژادی و تولید هسته های بذری دانست و تصریح کرد: کشور با تولید هسته های بذری در بسیاری از محصولات خودکفا شده است و اگر امروز مجبور بودیم واردات بذر انجام بدهیم باید سالانه حدود یک میلیارد دلار واردات انجام می شد که نشان دهنده نقش تاثیرگذار این سازمان است.

    وی اضافه کرد: ایران کشوری با چهار اقلیم ، ۳۰۰ روز آفتاب و میانگین بارندگی کمتر از ۲۳۰ میلیمتر است که همین امر محدودیت هایی را برای توسعه تولید برخی محصولات کشاورزی ایجاد می کندزیرا ما در برخی مناطق کشور بارندگی کمتر از ۵۰ میلیمتر هم داریم که نشان می دهد کشور دارای مناطق بیابانی وسیعی است.

    خیام نکویی گفت: بنابراین یکی از مهمترین رسالت های ما در این بخش  آموزش و ترویج کشاورزی است تا گیاهانی متناسب با مناطق جغرافیایی کشور پیشنهاد شود که این امر نیازمند حضور محققان و مروجان و آموزش بهره برداران است.

    به گفته وی، اکنون کشور دارای چهار میلیون و ۲۰۰ هزار کشاورز است که با تلاش این افراد بخش کشاورزی  ۱۸ درصد تولید ناخالص ملی و بالغ بر ۲۳ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است.

    وی درباره ترویج بخش کشاورزی اظهارداشت: وقتی دانشی در بخش کشاورزی تولید می شود باید با انتقال آن به کشاورزان و ورود به عرصه شاهد افزایش عملکرد و ارتقای کیفیت محصولات باشیم اما اگر این دانش منتقل نشود  یعنی ما به هدفمان نرسیده ایم بنابراین ما مجموعه ای به نام آموزش و ترویج داریم که با کمک محققین و مروجین پهنه این دانش ها به کشاورزان منتقل می شود و ما شاهد انتقال یافته های تحقیقاتی در بخش کشاورزی خواهیم بود.

    خودکفایی در محصولات استراتژیک اولویت برنامه های جهاد کشاورزی 

    معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: اکنون کشور به دلیل محدودیت منابع آبی چاره ای جز افزایش بهره وری در بخش کشاورزی ندارد یعنی اگر تاکنون عملکرد کشت گندم ما در هکتار  ۴.۵ تن بود باید با کمک دانش و فناوری این میزان تولید را در هکتار به  ۵ تا ۶ تن برسانیم و این مهم از طریق رسوخ علم و دانش ممکن است

    وی اضافه کرد: همچنین استفاده از بذر مناسب و  با کیفیت که متناسب با شرایط آب و هوایی مناطق مختلف کشور باشد باید تولید کنیم و در اختیار کشاورزان قرار بدهیم و روش های مناسب کاشت، داشت و برداشت و میزان مناسب کوددهی و سمپاشی برای افزایش کمی و کیفی تولید ترویج شود.

    وی افزود: تمامی تمرکز ما توجه به ظرفیتهای محصولاتی است که قابلیت خودکفایی پایدار دارند زیرا ما در مقاطعی در گندم کشور خودکفا شدیم اما به لحاظ شرایط آب وهوایی و سایر مشکلات این نقطه خودکفایی تبدیل به واردات شد به طوری که سال گذشته گندم وارد شد.

    خیام نکویی ادامه داد: امروز تاکید ما بر خودکفایی محصولات استراتژی است زیرا غذا به ابزاری برای تسلط سیاسی و استعمار کشور ها تبدیل شده است به همین جهت ما باید تمامی ظرفیت ها را برای خودکفایی  در تولید گندم، جو، گیاهان علوفه ای ، برنج و دانه های روغنی بسیج کنیم.

    وی نیاز سالانه کشور به گندم را ۱۴ میلیون تن عنوان کرد و گفت: اکنون ۲ میلیون هکتار کشت گندم آبی داریم که اگر عملکرد تولید گندم آبی به ۶ تن در هکتار برسد نیاز کشور تامین می شود.

    اصلاح سبک تغذیه جامعه  

    رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: سبک زندگی و تغذیه ما باید اصلاح شود زیرا الگوی خوبی نداریم به طور مثال مصرف روغن خوراکی در کشور ما دو برابر برخی کشورهای اروپایی است زیرا مردم  از غذاهای غیر سرخ کردنی به سمت غذاهای سرخ کردنی و فست فود  سوق داده شده اند که علاوه بر افزایش مصرف روغن در کشور سلامت جامعه را با مخاطره روبرو کرده است.

    وی اضافه کرد: بنابراین تغذیه مردم باید به سمت استاندارد پیش برود.

    ادامه دارد….

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    چند قلم میوه، ۱۰۰ هزار تومان! پاسخ رئیس اتحادیه در مورد علت گرانی میوه

    پست بعدی

    خیام نکویی: ۲۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان کشاورزی می‌شوند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشاورزی گلستان مستعد پیشگامی در تحقق تولید دانش‌بنیان

    خیام نکویی: ۲۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان کشاورزی می‌شوند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.