جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد: توان صنعت شیلات ایران برای افزایش چند برابری تولید آبزیان و کاهش قیمت‌

    معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به ایجاد زیرساخت‌های مناسب در حوزه شیلاتی که طی هشت سال اخیر ایجاد شده، جمهوری اسلامی ایران ظرفیت چند برابری تولید آبزیان و عرضه آنها با قیمت مناسب به بازار را دارد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    «نبی‌الله خون‌میرزایی» امروز (دوشنبه) افزود: اکنون ظرفیت تولید وسیع و نیروی انسانی کارآزموده و ورزیده ای در بخش‌های تحقیقاتی، اجرایی و بهره‌برداری وجود دارد که نشان‌دهنده ظرفیت بالای کشور برای افزایش تولید است.

    وی معتقد است: در صورتی که موضوع تولید در اولویت کار همه دستگاه‌ها قرار بگیرد، می‌تواند رشد جهشی را تجربه کند و دیگر با مساله گرانی مواجه نخواهیم شد.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: در حالی که تولید میگوی کشور در سال ۱۳۹۲ حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ تن بوده، در سال ۹۹ به ۴۹ هزار تن رسیده و افزایش چهار برابری را نشان می‌دهد.

    وی تصریح کرد:  در سال ۱۴۰۰ زیرساخت‌های پرورش میگو به ۲۳ هزار هکتار خواهد رسید که این میزان با میانگین تولید ۴.۲ تا ۴.۳ تن در هکتار در سه سال گذشته، می‌تواند به ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن برسد.

    خون‌میرزایی اضافه‌کرد: این درحالی است که  مطابق برنامه ششم توسعه در سال ۱۴۰۰ باید ۶۰ هزار تن تولید میگو داشته باشیم، اما زیرساخت‌های کشور برای دست‌کم ۱۰۰ هزار تن تولید آماده است.

    رفع موانع تولید، صادرات با ورود به اف. ای. تی. اف

    رییس سازمان شیلات ایران گفت: رفع موانع تولید، پشتیبانی تسهیلات بانکی و رفع موانع صادراتی، نیازمند تصویب اف. ای. تی. اف است، در حالی که با پیوستن به این کنوانسیون یکی از نیازهای ضروری ما برای جهش تولید با کمک مراودات جهانی عملیاتی می‌شود.

    ایران، دارنده رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی 

    خون‌میرزایی با اشاره به رتبه نخست ایران در حوزه تولید ماهیان سردآبی، افزود: در این حوزه زیرساخت‌ها به شکلی است که اگر بتوانیم تسهیلات ارزان‌قیمت حمایتی را برای توسعه مکانیزاسیون و افزایش تولید در واحد سطح اختصاص دهیم، تولید به راحتی افزایش می‌یابد.

    جهش تولید ماهیان گرمابی نیازمند توسعه مکانیزاسیون  

    معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره ماهیان گرمابی نیز اظهار داشت: ظرفیت کشور برای تولید ماهیان گرمابی بالاست، بنابراین با توسعه مکانیزاسیون و پرورش نیمه متراکم و متراکم می‌توان با افزایش بهره‌وری شاهد جهش تولید بود.

    وی اضافه‌کرد: اکنون زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم است و با اجرای روش‌های پرورشی موجودمی توان تولید را افزایش داد.

    رشد ۱۲ برابری تولید خاویار در ۸ سال اخیر

    خون‌میرزایی تصریح کرد: در زمینه ماهیان خاویاری، در حدود هشت سال اخیر تولید خاویار کشور بیش از ۱۲ برابر شده است.

    وی اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در این سال‌ها در این زمینه سرمایه‌گذاری و پشتیبانی خوبی کرده است و اکنون ما در بیش از ۲۱ استان کشور مزارع پرورش ماهیان خاویاری داریم که قابل توسعه است و فقط نیازمند پشتیبانی تسهیلاتی و رفع موانع دست‌وپاگیر صادراتی است تا تولید و صادرات افزایش یابد.

    حذف دلالی و توسعه حمل و نقل در کاهش قیمت آبزیان موثر است

    رییس سازمان شیلات ایران درباره قیمت آبزیان گفت: اکنون انواع محصولات آبزیان از جمله ماهیان گرمابی و تیلاپیای ارزان قیمت تا خاویار گران قیمت در سبد شیلاتی کشور موجود است و برای همه اقشار جامعه تولید وجود دارد، البته ما متناسب با نیاز کشور باید تولید داشته باشیم و روی آن تمرکز کنیم تا تولیدمان تقویت شود.

    وی اظهارداشت: البته ماهیان دریایی در برخی نمونه ها بسیار گران هستند، اما ماهیان پرورشی با قیمت‌های مناسب در دسترس مردم است.

    خون‌میرزایی افزود: اگر به دنبال ماهی ارزان‌قیمت هستیم باید شبکه‌های توزیع به عنوان حد واسط مزارع پرورشی تا غرفه‌های بازارها را برای دسترسی مردم توسعه داده و کارشان را تسهیل کنیم تا با یک شرایط مستقیم بدون واسطه یا با واسطه کمتر و حذف دلال بازی در حمل و نقل محصول، بتوانیم آبزیان را با قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان برسانیم.

    به گفته وی، به‌طور طبیعی اگر ناوگان حمل و نقل ما مورد حمایت و تسهیلات مناسب قرار بگیرد، می‌توانیم با همکاری اتحادیه ها و تشکل های تولیدی پرورش آبزیان در مراکز عرضه همچون شهرداری ها و فروشگاه های زنجیره ای بزرگ همانند نیروهای مسلح، رفاه و غیره، با کاهش نقش واسطه ها و دلالان تولیدات را با قیمت مناسب عرضه کنیم.

    حمایت رییس جمهوری، حمایت از شیلات و خانواده شیلاتی است

    معان وزیر جهاد کشاورزی گفت: در مجموع ظرفیت کشور برای تولید آبزیان قابل توجه است و توجه رییس جمهوری دراین زمینه فرصت خوبی برای شیلات و خانواده شیلاتی است که می توانند با پشت گرمی به حمایت دولت، گام بلندتری را در زمینه تولید و عرضه بردارند.

    وی اظهار داشت: در سال ۹۹ بیش از یک میلیون و ۲۲۲ هزار تن تولید صید و پرورشی آبزیان داشتیم، اما برای سال ۱۴۰۰ در ابتدای سال نمی توانیم پیش بینی تولید داشته باشیم، با این حال برای اجرای تکلیف برنامه متعهد هستیم.

    خون‌میرزایی افزود: پارسال ۶۹۳ هزارتن آبزیان از محل صید و ۵۲۹ هزار تن از محل آبزی پروری تولید شد که بیش از برنامه پیش‌بینی شده بود.

    جبران عقب ماندگی پرورش ماهی در دریا 

    رییس سازمان شیلات ایران در عین حال گفت: در زمینه پرورش ماهی در قفس عقب ماندگی داریم که باید با بومی سازی، صنعت پرورش آبزیان در قفس در دریا جبران شود.

    وی اضافه کرد: از آنجایی که در حوزه صید از منابع و ذخایر محدود برداشت می کنیم باید متناسب با ظرفیت ذخایر برداشت داشته باشیم، افزایش صید یا صید بی رویه برای ما هدف نیست بلکه هدف ما صید مسوولانه و پایدار است که اشتغال و معیشت جامعه صیادی را در بلندمدت با مخاطره روبه‌رو نکند.

    به گفته این مقام مسوول، تکلیف برنامه ۶۶۱ هزار تن صید بود ما بیش از برنامه صید کردیم، در حالی که باید برداشت ما باید متناسب با ذخایر باشد و از صید بی رویه بکاهیم.

    خون‌میرزایی تصریح کرد:  در تولید آبزی پروری ظرفیت زیادی داریم که باید اقدام‌های حمایتی را به منظور پشتیبانی از آبزی پروری تقویت کنیم تا پرورش را افزایش دهیم.

    وی ادامه داد: در یک تا ۲ سال اخیر علاوه بر نقش واسطه ها، شاهد افزایش هزینه های تولید، هزینه های مصرفی و نهاده ها بودیم که مشکلاتی در این زمینه ایجاد کرده است.

    وی افزود: آبزی پروری یک فعالیت سودآور است که سرمایه گذاری در این زمینه آینده دار است و اگر پروتئین و چربی های غیراشباع امگا ۳ و ۶ موجود در گوشت ماهی و آبزیان را در نظر بگیریم، اهمیت و ارزش گوشت آبزیان را بالا  می برد و مقایسه آن با گوشت قرمز و مرغ از این منظر درست نیست.

    صادرات ۱۷ هزار تنی تا پایان بهمن‌ماه

    رییس سازمان شیلات ایران گفت: طبق آمار ۱۱ ماهه گمرک جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۹، به دلیل شیوع بیماری کووید – ۱۹، تحریم ها و نپیوستن به اف. ای. تی. اف حدود ۱۷ هزار تن صادرات داشته ایم، این درحالی است که در سال‌های گذشته سالیانه به‌طور میانگین ۲۹ هزار تن صادرات داشته ایم.

    وی افزود: البته به دلیل شیوع بیماری کووید – ۱۹ صادرات در همه جهان با وقفه روبه‌رو شده است.

    در سال ۹۸، یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات شیلاتی از محل صید و آبزی‌پروری در کشور تولید شد که با وجود تحریم‌ها و شیوع ویروس کرونا، تراز تجاری این بخش از ۴۴۰ میلیون دلار عبور کرد.

    طبق آمارها تولیدات شیلاتی کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌ ۴۰ برابر رشد یافته که روند شتابنده‌ای را در حوزه آبزی‌پروری نشان می‌دهد.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: آبزیاناقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    مقابله با تشدید تشنگی هنگام روزه‌داری

    پست بعدی

    سبزوار در پرورش ماهی خاویار پیشگام است

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    سبزوار در پرورش ماهی خاویار پیشگام است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.