چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از کشت محصول سویا در استان خبر داد و گفت: هدف توسعه محصول سویا این است که در تولید روغن و تولید کنجاله‌های سویا به عنوان یکی از مهم‌ترین زنجیره نهاده‌های دامی و طیور که سالانه مقدار زیادی وارد کشور می‌شود، افزایش خوداتکایی داشته باشیم.

    توسط فاطمه خداویردی
    مرداد ۲, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    تورج نوروزی اظهار کرد: کشت محصول سویا در گذشته در استان انجام می‌شد و به شکل بسیار خوبی توسعه پیدا کرده بود اما به دلایلی کشت این محصول در استان متوقف شد. یکی از دلایل توقف کشت محصول سویا در استان واردات، ارزش قیمتی و درآمدی آن نسبت به سایر محصولات و دلیل دیگر محدودیت در کشت ارقام بوده است که در حال حاضر در بحث ارقام گشایش‌هایی انجام شده است و در زمینه قیمت هم شرایط بهتری وجود دارد.

    وی افزود: علاوه بر آن دولت در ازای کشت هر هکتار سویا حدود سه تا شش میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به کشاورزان پرداخت می‌کند. در حال حاضر در مراحل پایانی کشت محصول سویا هستیم و کشاورزانی که این محصول را در استان کشت کنند می‌توانند از مشوق‌های بلاعوض دولتی استفاده کنند.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه در سال جاری تاکنون حدود ۳۵ هکتار محصول سویا کشت شده است، عنوان کرد: کشت این محصول در سال جاری بیشتر الگویی و آموزشی است و کشت از نیمه دوم تیرماه آغاز و تا پایان هفته جاری به پایان می‌رسد و به عنوان یک محصول استراتژیک و کم آب‌بر می‌تواند جایگزین محصولات پرآب مثل برنج شود.

    نوروزی با بیان اینکه محصول سویا در زمینه تامین روغن و خوراک دام و طیور به عنوان مهم‌ترین زنجیره مواد غذایی است، تصریح کرد: در داخل کشور مشکلاتی در زمینه تولید این محصول وجود داشته و واردات آن به کشور نیز مسائل و هزینه‌های ارزی زیادی بر کشور تحمیل می‌کند. به این خاطر مجبور به خوداتکایی در تولید دانه‌های سویا هستیم و باید در این زمینه تلاش کنیم.

    وی با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار بالایی در کارخانجات روغن‌کشی استان وجود دارد و در این زمینه هیچ مشکلی نداریم، اظهار کرد: در خصوص تولید دانه سویا که محدودیت‌های خاص خود را دارد، اقدامات خوبی هم در زمینه ارقام، شیوه‌های کشت و ادوات کشت انجام شده است و ما امیدوار هستیم که در آینده در زمینه کشت این محصول به رونق خیلی خوبی برسیم.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه کشت دانه سویا سبب اصلاح خاک زراعی و پایداری تولید محصول کشت شده بعد از آن می‌شود، گفت: هدف کشت این محصول تامین روغن و خوراک دام و طیور و دیگری تاثیر بسیار خوب دانه سویا به عنوان یک گیاه در خانواده بغولات است و همچنین سویا تاثیر بسیار خوبی در تولید گندم خواهد داشت. به این جهت تاکید ما بر توسعه کشت سویا در استان است.

    نوروزی با اشاره به اینکه مشکلاتی در کشت محصول سویا وجود داشت و کشاورزان به سختی می‌پذیرفتند که این محصول را کشت کنند، تصریح کرد: به این دلیل کشت سویا را با سطوح کم آغاز کردیم که برای کشاورزان هم الگویی کیفی و هم آموزشی باشد و بتوانیم در سال‌های آینده کشت این محصول را در سطوح وسیع‌تری انجام دهیم.

    وی با بیان اینکه سویا در شهرستان‌های شوش، اندیمشک، دزفول و شوشتر کشت می‌شود، گفت: هدف توسعه محصول سویا این است که در تولید روغن و تولید کنجاله‌های سویا به عنوان یکی از مهم‌ترین زنجیره نهاده‌های دامی و طیور که سالانه مقدار زیادی وارد کشور می‌شود، افزایش خوداتکایی داشته باشیم.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص نیاز استان به بذر سویا، عنوان کرد: به طور میانگین ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم بذر در هر هکتار مصرف می‌شود و در حال حاضر بذر سویا در استان تامین شده است و این مساله در آینده به تشویق کشاورزان به کشت این محصول منجر می‌شود.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: دانه های روغنیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذاکشاورزی و باغبانیکشت سویا
    پست قبلی

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد؛ اختصاص ۸۰ هزار تن برنج و شکر برای ایام محرم و صفر

    پست بعدی

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار عنوان کرد: افزایش بهره‌وری از منابع آب سرلوحه اعضای شورای کشاورزی خوزستان باشد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    دانه‌های روغنی یکی از اقلام اساسی بوده که روغن خوراکی و خوراک دام و طیور از این دانه‌ها تهیه می‌شود....

    بیشتر بخوانید
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فرزاد عدالتیان: آغاز کشت پاییزه در خراسان رضوی

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار عنوان کرد: افزایش بهره‌وری از منابع آب سرلوحه اعضای شورای کشاورزی خوزستان باشد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    وزیر جهاد کشاورزی : ایران آماده مشارکت و همکاری در امنیت غذایی جهانی و پیشرفت روستایی است

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.