یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف غذای ارگانیک در کودکی موجب بهبود رشد قابلیت‌های شناختی می‌شود

    محققان انستیتوی سلامت جهانی بارسلونا در اسپانیا با تجزیه و تحلیل روابط بین والدین و فرزندان و تاثیر آن بر رشد سیستم عصبی کودکان دریافتند کودکانی که در رژیم غذایی خود میزان بیشتری مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، امتیازات بالاتری را در آزمون‌های هوش و حافظه به دست می‌آورند.

    توسط آتنا نوریانی
    تیر ۱۳, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

    تاثیر ۸۷ عامل محیطی در دوران جنینی و ۱۲۲ عامل محیطی دوران کودکی روی داوطلبان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

    در نتیجه این تحقیقات مشخص شد مصرف فست فود، شلوغی خانه و مصرف سیگار و تنباکو در محیط خانه با کاهش امتیاز کودکان در آزمون‌های هوش و حافظه ارتباط دارد. علاوه بر این قرار گرفتن در معرض ذرات معلق PM۲.۵ در محیط خانه نیز با کاهش امتیاز کودکان در آزمون‌های مذکور ارتباط دارد. همچنین محققان دریافتند مصرف غذای ارگانیک در دوران کودکی موجب بهبود امتیاز در آزمون‌های هوش و حافظه می‌شود.

    به اعتقاد محققان رژیم غذایی سالم از جمله غذای ارگانیک در مقایسه با فست فود، مقادیر بیشتری از مواد مغذی موردنیاز مغز مانند اسیدهای چرب، انواع ویتامین و آنتی اکسیدان را تامین می‌کند و این مواد مغذی موجب بهبود عملکردهای شناختی در دوران کودکی می‌شود.

     

    تغذیه با شیر مادر برای رشد مغز ضروری است

    محققان بیمارستان Children’s National Health System واقع در بالتیمور با عکسبرداری از وضعیت سلامت نوزادان زودرس دریافتند آن دسته از نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند، مقدار بیشتری از متابولیت‌های موردنیاز برای رشد مغز را دریافت می‌کنند.

    در این تحقیقات ساختار شیمیایی ماده سفید بخش جلویی نیمه راست مغز و مخچه  نوزادانی که کمتر از ۱۵۰۰ گرم وزن داشته و در هفته سی و دوم بارداری یا زودتر متولد شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. محققان برای این منظور از شیوه طیف‌نگاری با تشدید مغناطیسی استفاده کردند که یک روش تصویربرداری غیرتهاجمی است. در این شیوه هر ماده شیمیایی دارای اثر طیفی منحصر به فردی است و محققان با ردگیری این اثر طیفی توانستند مقدار هریک از متابولیت‌ها را در مغز نوزادان اندازه‌گیری کنند.

    در نتیجه این بررسی‌ها مشخص شد میزان ماده اینوزیتول که مولکولی شبیه به گلوکز است در ماده سفید مغز نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند در مقایسه با سایرین بسیار بالاتر است. همچنین در این نوزادان میزان کراتین موجود در مخچه بیشتر از سایرین است.

    علاوه بر این محققان دریافتند تعداد روزهایی که نوزاد از شیر مادر تغذیه می‌کند با میزان افزایش کراتین و کولین که نوعی ماده مغذی محلول در آب است،‌ رابطه مستقیم دارد. این مواد متابولیت اثر مهمی بر رشد مغز نوزادان دارند. کراتین امکان بازیافت مولکول‌های ATP را فراهم می‌کند که واحد انرژی سلول‌ها محسوب می‌شوند. افزایش این ماده متابولیت موجب تغییرات سریع‌تر و بلوغ بیشتر سلول ها می‌شود. کولین نشانگری از تغییر غشای سلولی است و در زمان تولید سلول‌های جدید، میزان این ماده افزایش می‌یابد.

     

    تاثیر استرس مادر بر مغز کودک

    مطالعات جدید محققان کالج سلطنتی لندن نشان می‌دهد استرس مادر در دوران قبل از بارداری و بارداری، بر رشد مغز کودک تاثیر می‌گذارد. در این مطالعه مغز کودکان توسط یک روش تصویربرداری به نام تانسور دیفیوژن مورد بررسی قرار گرفت که به طور خاص برای بررسی ساختار ماده سفید مورد استفاده قرار می‌گیرد. نتایج نشان می‌دهد ماده سفید مغز نوزادانی که مادرشان در دوران بارداری و پیش از آن استرس داشته، دچار تغییر می‌شود. این مطالعه تاثیر سلامت روانی مادر بر رشد جنین را بیش از پیش تایید می‌کند.

    گزارش کامل این تحقیقات درنشریه Environmental Pollution منتشر شده است.

    سرویس های خبری :علمی- تعذیه و سلامت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: امنیت غذاییتغذیه سالمصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    مایعات گوارشی گاوها قابلیت تجزیه پلاستیک را دارد

    پست بعدی

    78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌شرقی به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تجهیز ۱۷۴ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری در سال جاری

    78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌شرقی به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    ۴۰۰ هکتار سهمیه خراسان شمالی برای کشت برنج

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    کمترین تورم سالانه بخش گاوداری های صنعتی مربوط به تولید «شیر» است

    اصلاح قیمت شیرخام منجر به گرانی لبنیات می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    دلیل گرانی گوشت و لبنیات چیست؟ | گوشت قرمز قربانی شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.