سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف خوراکی روغن بادام تلخ چه عوارضی دارد؟

    بادام تلخ و روغن آن حاوی درصد بالایی از مواد سمی هستند و مصرف خوراکی آن‌ها مشکلاتی را برای افراد به وجود می‌آورد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    آذر ۲۶, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فرآوری روغن‌های خوراکی گیاهی با روشی جدید

    به نقل از “وب طب”، روغن بادام تلخ یک روغن معطر است که معمولاً از نوع خاصی از بادام تلخ که میوه‌های آن به طور معمول کوتاهتر و پهن‌تر از میوه بادام شیرین است، استخراج می‌شود.

    روغن بادام تلخ شامل گروهی از ترکیبات شیمیایی است که برخی از آن‌ها سمی هستند، بنابراین باید با احتیاط و فقط برای مصارف خارجی استفاده شود.

    روغن بادام تلخ به صورت خوراکی نیز می‌تواند مصرف شود، اما در دوز‌های بسیار کم و اندازه گیری شده و فقط تحت نظارت پزشکی، زیرا مصرف مقدار زیادی از آن ممکن است کشنده باشد.

    فواید روغن بادام تلخ

    مبارزه با ترک‌های پوستی
    بدن یک زن باردار دچار تغییرات بسیاری به ویژه تغییرات پوستی می‌شود، زیرا برخی از مشکلات پوستی ممکن است در دوران بارداری ظاهر شوند که برخی از آن‌ها مانند ترک در پوست مشکلات جزئی هستند، مشکلی که اکثر خانم‌ها ترجیح می‌دهند از بروز آن پیشگیری کنند تا اینکه بعد از بروز آن اقدام به درمان آن کنند.

    چندین دستورالعمل طبیعی وجود دارد که می‌تواند برای جلوگیری یا درمان ترک‌های پوستی در دوران بارداری استفاده شود، از جمله روغن بادام تلخ. برخی مطالعات نشان داده اند که ماساژ پوست با روغن بادام تلخ می‌تواند به شما کمک کند تا احتمال ایجاد ترک را کاهش دهید. این روغن خارش‌هایی که ممکن است با ترک‌ها همراه باشد را تسکین می بخشد.

    نکته: در ابتدا بیان شد که روغن بادام تلخ فقط در مواردی مفید خواهد بود که برای ماساژ پوست ترک خورده استفاده شود، یعنی ماساژ می‌تواند عاملی برای کمک به از بین رفتن ترک‌ها باشد، نه خود روغن. از آنجا که روغن بادام تلخ حاوی برخی مواد سمی است، استفاده از آن در دوران بارداری برای جلوگیری از ترک ممکن است خطر داشته باشد، بنابراین استفاده از آن پس از زایمان توصیه می‌شود.

     روغن بادام

    مزایای دیگر روغن بادام تلخ
    روغن بادام تلخ ممکن است مزایای بالقوه دیگری مانند: تسکین درد، درمان اسپاسم عضلات، کاهش سرفه، مبارزه با برخی از انواع قارچ‌ها و باکتری ها داشته باشد که هنوز مورد تحقیق و بررسی هستند.

    روغن بادام تلخ برای پوست بی خطر است؟

    روغن بادامی که معمولاً برای سلامت پوست استفاده می‌شود روغن بادام شیرین است از روغن بادام تلخ فقط می‌توان به عنوان یک ترکیب ثانویه در برخی از محصولات آرایشی استفاده کرد که دلیل آن بیشتر جذاب بودن بوی این روغن برای برخی‌ها است.

    هشدار‌ها و مضرات مربوط به بادام تلخ و روغن آن

    به طور کلی، بادام تلخ و روغن آن ممکن است مضراتی برای سلامتی داشته باشند از جمله:

    بادام تلخ و روغن آن حاوی درصد بالایی از مواد سمی هستند، بنابراین باید در دوز‌های بسیار کم و به صورت استعمال خارجی استفاده شوند. همچنین بهتر است از دادن بادام تلخ یا استفاده کامل از روغن آن برای کودکان، افراد مسن و بیمار خودداری شود.

    با توجه به قدرت ترکیبات شیمیایی موجود در بادام تلخ بر روی اعصاب و بیهوشی آن‌ها، ترجیحاً از خوردن بادام تلخ یا استفاده کامل از روغن بادام تلخ قبل از جراحی خودداری شود، زیرا ترکیبات ذکر شده ممکن است با دارو‌های مورد استفاده در بیهوشی بیمار برهم کنش منفی داشته باشند.

    روغن بادام تلخ

    بهتر است زنان باردار از مصرف بادام تلخ و روغن آن کاملاً خودداری کنند، تا از هرگونه تأثیر منفی احتمالی بر جنین و سلامت بارداری پیشگیری شود.

    ترکیبات سمی موجود در بادام تلخ ممکن است با برخی دارو‌های بیهوشی و مسکن برهم کنش منفی داشته باشند، بنابراین بهتر است از مصرف بادام تلخ و روغن آن همزمان با مسکن خودداری شود.

    از مصرف کامل روغن بادام تلخ خودداری کنید، زیرا مواردی از مسمومیت و مرگ ناشی از مصرف روغن بادام تلخ ثبت شده است.

    فواید روغن بادام شیرین

    برخلاف روغن بادام تلخ، روغن بادام شیرین فواید زیادی برای سلامتی و زیبایی دارد، از جمله:

    بهبود سلامت پوست، زیرا می‌تواند به رطوبت رسانی به پوست، کاهش سیاهی حلقه دور چشم، بهبود ظاهر زخم‌ها و از بین بردن ترک‌ها کمک کند.

    بادام

    سلامت مو و پوست سر را بهبود می‌بخشد.

    درمان و کنترل برخی از مشکلات پوستی، مانند: آکنه، پسوریازیس، اگزما

    با گنجاندن روغن بادام شیرین در یک رژیم غذایی متعادل می‌توان ازمزایای آن مانند: کاهش وزن، تنظیم سطح قند خون، بهبود سلامت قلب و عروق، سلامت دستگاه گوارش و رفع عفونت گوش بهره برد.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: امنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    خواص شگفت انگیز عسل سیاه برای سلامتی

    پست بعدی

    برداشت گوجه فرنگی در پارسیان هرمزگان آغاز شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    برداشت گوجه فرنگی در پارسیان هرمزگان آغاز شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.