جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف این مواد غذایی شما را گرسنه تر می کند!

    غذاهای جوع آور آن دسته از غذاهایی هستند که با خوردنشان بیشتر گرسنه می‌شویم تا سیر و باعث چاقی می‌شود.

    توسط پروانه خانی
    تیر ۴, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مصرف این مواد غذایی شما را گرسنه تر می کند!

    غذاهای جوع آور آن دسته از غذاهایی هستند که با خوردنشان بیشتر گرسنه می‌شویم تا سیر. حقیقت این است که احساس گرسنگی در این مورد ارتباط چندانی با مقدار مواد غذایی ندارد، بلکه موضوع کیفیت همان غذایی است که می‌خوریم. غذاهای بی‌شماری، حتی آن‌دسته از غذاهای سالم، کمبود فیبر و برخی پروتئین‌های خاص دارند و به همین دلیل است که فرد حتی پس از مصرف اینگونه مواد غذایی همچنان احساس گرسنگی می‌کند.

    از سویی دیگر نیز مهم این است که چه غذاهایی به جای این گونه مواد غذایی مصرف کنیم که درواقع اثری عکس آن‌ها داشته باشند و حس کنید که سیر شده‌اید. با روزیاتو همراه باشید تا این مسئله را برایتان حل کنیم.

    ۱) سیب‌زمینی سرخ‌کرده

    سیب‌زمینی سرخ‌کرده را می‌توان سردسته‌ی غذاهای جوع آور دانست. سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرشار از روغن و نمک است و به هرمون‌های سیستم گوارشی آسیب می‌رساند، یا اگر دقیق‌تر بگوییم مان هرمون‌هایی که موجب احساس سیری ما می‌شوند. حالا تصور کنید به این غذا سس گوجه هم اضافه کنیم. گرچه طعم لذیذی خواهد داشت، اما سس گوجه به تنهایی حاوی میزان بسیار زیادی فروکتوز است که تأثیر مثبتی بر احساس سیری ما نخواهد داشت. البته به یاد داشته باشید منظورمان این نیست که باید خودتان را از سیب‌زمینی محروم کنید، بلکه بهتر است سیب‌زمینی پخته مصرف کنید، نه سرخ‌شده. بدین‌ترتیب میزان بیشتری ویتامین و نشاسته‌ی مقاوم را وارد بدن خود می‌کنید، موادی که مثل فیبر عمل می‌کنند و باعث سیری می‌شوند و دیگر نیازی نخواهد بود که کالری بیشتری وارد بدنتان کنید.

     

    ۲) آب پرتقال

    دومین مورد از غذاهای جوع آور آب پرتقال است. تصور عام بر این است که روزانه با یک لیوان آب پرتقال زندگی سالم‌تری را در پیش می‌گیرند، اما مسئله این است که آب پرتقال موجب گرسنگی است.

    زیرا موادی را که موجب سیری هستند، همچون فیبر، نمی‌توان در آب پرتقال یافت. همچنین آب پرتقال قند خون را مصرف می‌کند که باعث می‌شود انرژی‌تان از دست برود و احساس گرسنگی کنید؛ بنابراین می‌توانید یک لیوان آب همراه تکه‌ای میوه در آن را جایگزین این آب میوه کنید.

    ۳) ماست کم‌چرب

    مورد بعدی غذاهای جوع آور ماست است، خصوصاً ماست کم‌چرب. ماست کم‌چرب در نظر همگان یکی از مواد غذایی بسیار سالم است، اما این مورد نیز همچون دو مورد قبل کمکی به رفع گرسنگی نمی‌کند و خود موجب گرسنگی است؛

    بنابراین هنگام خرید این محصول لبنی حسابی دقت کنید و از مصرف ماست پرکالری نیز بپرهیزید. شایان ذکر است ماست چکیده به قدر کافی پروتئین دارد که نیاز بدن را رفع کند.

    ۴) گرانولا بار

    گرانولا بار را خیلی‌ها اسنکی سبک می‌شناسند از دیگر موارد غذاهای جوع آور است و خوردنش احساس گرسنگی بیشتری در پی دارد. درست است که گرانولا بار حاوی کالری پایینی است، اما اگر از دستور پخت قدیمی آن استفاده می‌کنید بهتر است بدانید که سرشار از شکر و روغن است؛ بنابراین می‌توانید به جای این اسنک، پاپکورن بخورید. پاپکورن یکی از مواد غذایی شکم‌پرکن است که کالری چندان زیادی هم ندارد. فقط به یاد داشته باشید که اگر می‌خواهید خودتان پاپکورن درست کنید نباید روغن زیادی به کار ببرید.

    ۵) پنیر

    پروتئینی در شیر به نام کازئین باعث می‌شد که در کودکی هرگاه شیر می‌خوریم سیر نشویم. پنیر و بسیاری دیگر از مواد لبنی هم دقیقاً همین اثر را بر بزرگسالان دارد. اما یکی از انواع پنیر که به «پنیر کاتیج» معروف است کالری بسیار پایینی دارد، اما غنی از پروتئین است. اثر این پنیر را می‌توان مشابه تخم مرغ دانست.

     

    ۶) املت بدون زرده‌ی تخم مرغ

    زرده‌ی تخم مرغ را فراموش نکنید. برخی هنگام طبخ املت فقط از سفیده‌ی تخم مرغ استفاده می‌کنند، غافل از اینکه زرده‌ی تخم مرغ باعث می‌شود مدت بیشتری سیر باشید و همچنین سایر مواد مغذی تخم مرغ را هم از آن دریافت کنید.

    ۷) سس سالاد

    سس سالاد نیز یکی دیگر از غذاهای جوع آور است. حتی آن دسته از سس‌های مخصوص سالاد که بدون چربی هستند هم به قدر کافی نمک و شک دارند تا طعم خوبی داشته باشند. اما آنقدر به مصرف سس زیاد عادت داریم که تمام سطح کاهو را با سس می‌پوشانیم. بهتر این است که سالاد را بدون سس مصرف کنیم و اینکه روی سالاد مقداری پروتئین، همچون گوشت یا ماهی، بگذاریم.

    ۸) آدامس

    افراد بسیاری به این خیال آدامس می‌جوند که به خاطر جویدن مدام ذهنشان دیگر فکر غذا نمی‌افتد. اما جالب است بدانید که این ترفند دقیقاً نتیجه‌ی عکس دارد. از آنجایی که شیره‌ی معده باعث می‌شود احساس گرسنگی کنید بهتر است مواد مغذی ساده مصرف کنید تا سیر شوید.

    اگر دلتان خواست غذای سبکی بخورید، آجیل، همچون بادام و گردو، انتخاب مناسبی است. بادام و گردو نه تنها موادی مغذی و سالم و سرشار از پروتئین و چربی هستند، بلکه حتماً باید بسیار آن‌ها را جوید (مثل آدامس). بادام را حداقل باید ۴۰ بار بجوید، بدین‌ترتیب اثر سیرکنندگی‌اش به مراتب بیشتر از موقعی خواهد بود که با چند بار جویدن آن را می‌بلعید.

    ۹) سیب

    میوه‌ها بی‌شک جزء مواد غذایی به حساب می‌آیند که تأثیر بسیاری در سیری دارند، اما سیب در این میان استثناست. با این حال کافی است بدانید که هرگز نباید سیب را به تنهایی مصرف کنید. چراکه برای هضم سیب بدن باید قند بسوزاند و در نتیجه خیلی سریع احساس گرسنگی می‌کنید؛ بنابراین سیب را بهتر است همراه مواد پرپروتئین مثل آجیل یا مواد دیگر مصرف کنید.

    ۱۰ )بیگِل

    بیگِل کلوچه‌ای ساده و خوش‌طعم است که فیبر و مواد مغذی چندانی ندارد، یعنی موجب افزایش قند خون نمی‌شود؛ بنابراین می‌توانید آن را با پروتئین‌های دیگر، یا مثلاً با تخم مرغ مصرف کنید.

    ۱۱) غلات صبحانه

    غلات صبحانه دارای مواد قندی یا قندهای مصنوعی است و فیبر و پروتئین چندانی ندارد، اما صبحانه باید به حدی مغذی باشد که قند بدن خون را طی روز تأمین کند. حتی غلات صبحانه‌های رژیمی هم کالری پایین و فیبر ناچیزی دارند. غلات دیگر همچون بلغور جو دوسر جایگزین مناسبی است، چرا که حاوی فیبر بالاست.

    ۱۲) برخی غذاهای آماده‌ی آسیایی

    برخی رستوران‌های آسیایی در تهیه‌ی غذاهایشان از طعم‌دهنده‌ی مونوسدیم گلوتامات استفاده می‌کنند که حتی بعد از خوردن چنان غذاهایی همچنان احساس گرسنگی می‌کنید.

     

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغدیه سالمعلمی ، تغدیه و سلامتغذای خوب
    پست قبلی

    افزایش 19 درصدی ذبح‌ طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور

    پست بعدی

    با استفاده از تولید دانش بنیان؛ ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد/صرفه جویی ارزی درشرکت نیشکر

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۳ هزار هکتار از اراضی هفت تپه طعم نیشکر می‌گیرند

    با استفاده از تولید دانش بنیان؛ ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد/صرفه جویی ارزی درشرکت نیشکر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز توزیع گوشت قرمز منجمد توسط اتحادیه‌های استانی

    نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله منجمد ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    خرید دانه‌های روغنی به ۱۳۹ هزار تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی جوابگوی نیاز کشور است

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.