جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مرغ و تخم مرغ چند شد؟ | جدیدترین قیمت ها در بازار

    یک ماه است که قیمت مرغ و تخم‌مرغ در فروشگاه‌های محصولات پروتئینی و سوپرمارکت‌های سطح شهر تهران رو به افزایش گذاشته و از نرخ مصوب دولتی فراتر رفته است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۴, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    یک ماه است که قیمت مرغ و تخم‌مرغ در فروشگاه‌های محصولات پروتئینی و سوپرمارکت‌های سطح شهر تهران رو به افزایش گذاشته و از نرخ مصوب دولتی فراتر رفته است.

    گزارش‌های منتشر شده از بازارهای شهرستان‌ها حاکی از رسیدن قیمت مرغ به کیلویی ۶۷هزار تومان و تخم‌مرغ به شانه‌ای ۹۵هزار تومان است اما پایتخت‌نشینان در بیشتر مناطق با قیمت‌هایی به‌مراتب بالاتر مواجهند. در بیشتر مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو مرغ گرم تازه به ۸۰ تا ۹۰هزار تومان رسیده و هر شانه ۳۰عددی تخم‌مرغ نیز ۱۲۰هزار تومان به فروش می‌رسد.

    این در حالی است که این دو کالا ۳ماه خرداد، تیر و مرداد را زیر نرخ مصوب گذراندند و کاهش تقاضا مجالی برای رشد قیمت به آنها نداد. براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی که در شهریورماه منتشر شد، خرید مرغ بعد از هدفمندسازی یارانه‌ها ۳۰درصد کاهش یافت.

    افزایش توزیع برای کنترل قیمت

    به‌دنبال افزایش قیمت مرغ، دولت توزیع مرغ منجمد را از محل ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام از شهریور ماه آغاز و اعلام کرد توزیع این کالا به‌طور نامحدود و با قیمت کیلویی ۴۵هزار تومان برای مباشرین و کیلویی ۴۸هزار تومان برای مصرف‌کنندگان ادامه خواهد داشت.

    اما این اقدام دولت روند افزایش قیمت مرغ گرم را متوقف نکرد و هر کیلو مرغ تازه که شهریور به ۷۰ تا ۷۵هزار تومان رسیده بود، در مهرماه قیمت‌های ۸۰ تا ۹۰هزار تومانی را هم دید.

    رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران ۲نوبت در شهریور و مهر، طی گفت‌وگو با همشهری، فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب را تخلف دانست و اعلام کرد اعضای این اتحادیه باید از نرخ ۵۹هزار و ۸۰۰تومانی حتی به قیمت متضررشدن، تبعیت کنند، اما با وجود این گفته مهدی یوسفخانی، خریداران کمتر می‌توانند در مراجعه به مغازه‌ها مرغ با قیمت مصوب پیدا کنند.

    دلایل افزایش قیمت

    افزایش دوبرابری نرخ مصوب مرغ در اردیبهشت ماه همزمان با مردمی‌سازی یارانه‌ها در ابتدا واکنش مصرف‌کنندگان را به‌دنبال داشت که خود را به‌صورت کاهش چشمگیر خرید نشان داد، اما همزمان تولیدکنندگان نیز به قیمت تعیین‌شده معترض بودند.

    مرغداران اعلام کردند با توجه به آزادشدن قیمت نهاده‌ها هزینه‌ تولید به‌شدت افزایش یافته و در نبود بازار مناسب صادراتی، فروش مرغ و تخم‌مرغ با نرخ مصوب برای آنها به‌صرفه نیست.

    تولیدکنندگان در مذاکره با وزارت جهادکشاورزی توافق کردند به شرط تجدیدنظر دولت در نرخ مصوب مرغ و تخم‌مرغ، آنها تا پایان شهریور محصولات خود را با قیمت مصوب اعلام‌شده عرضه کنند اما برای نیمه دوم سال در انتظار نرخ جدید خواهند بود. آنها همزمان با کاهش جوجه‌ریزی تلاش کردند از کاهش بیشتر قیمت در بازار جلوگیری کنند که این اقدام منجر به افزایش نرخ در بازار شد.

    دولت قرار بود ۳۱شهریورماه نرخ مصوب جدید را به تولیدکنندگان اعلام کند اما این موضوع تاکنون مسکوت مانده است. با این حال، قیمت‌ها در بازار به نرخ‌های پیشنهادی تولیدکنندگان رسیده و به‌نظر می‌رسد در نبود نظارت یا هر اقدام بازدارنده‌ای از سوی نهادهای مسئول، خریداران چاره‌ای جز پذیرش این قیمت‌ها ندارند.

    خواسته تولیدکنندگان چیست؟

    رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار درباره قیمت پیشنهادی مرغداران به دولت برای هر کیلو تخم‌مرغ، گفت: میانگین قیمت خرید تخم‌مرغ درب مرغداری هم‌اکنون ۳۶هزار تومان است اما واقعیت این است که تولید هر کیلو تخم‌مرغ برای مرغداران ۴۹ تا ۵۰هزار تومان تمام می‌شود و این قیمتی است که به‌عنوان هزینه تولید به وزارت جهادکشاورزی ارائه شده است.

    ناصر نبی‌پور همچنین گفت: خرید تخم‌مرغ همین امروز هم با توجه به افت قدرت خرید مردم کاهش یافته اما اگر درخواست اصلاح قیمت از سوی تولیدکنندگان ارائه شده به این دلیل است که امکان ادامه تولید فراهم شود.

    وی ادامه داد: در ماه‌های اخیر مصرف تخم‌مرغ تا ۳۰درصد کاهش یافته و اگر دولت راهکاری مثل کالابرگ یا روش‌های دیگر برای افزایش توان خرید مردم اتخاذ نکند، این رقم بیشتر هم خواهد شد.

    مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی نیز قیمت تمام‌شده هر کیلو مرغ درب مرغداری را ۵۰هزار تومان اعلام کرد و ضمن تأیید تأثیر منفی افزایش مجدد قیمت مرغ بر معیشت و سرانه مصرف، افزود: تولیدکنندگان در زیان قرار دارند و اگر نرخ‌ها اصلاح نشود، قادر به ادامه روند فعلی نیستند.

    حبیب اسدالله‌نژاد افزود: افزایش قیمت روی معیشت خانوار و سرانه مصرف مرغ در کشور تأثیر منفی می‌گذارد اما تولیدکنندگان نیز در زیان شدید هستند و در ۲ماه گذشته از این مسئله به‌شدت آسیب دیده‌اند.

    رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نیز ضمن تأیید روند افزایش قیمت مرغ در بازار گفت: هنوز نرخ مصوب تغییر نکرده و بعید به‌نظر می‌رسد فعلا تغییری در راه باشد اما شنیده‌های ما حاکی از آن است که در برخی خرده‌فروشی‌ها قیمت از ۸۰هزار تومان بالاتر رفته است.

    محمد یوسفی افزود: ۸۰درصد هزینه تولید مرغ به واردات و در نتیجه نرخ ارز و قیمت‌های جهانی وابسته است و با توجه به هزینه تولید، قیمت تمام‌شده هر کیلو مرغ برای مصرف‌کننده حدود ۸۰هزار تومان خواهد بود.

    به‌گفته این فعال صنفی، با کاهش ۲۵درصدی تولید مرغ طی امسال، جوجه‌ریزی از ۱۳۰تا ۱۴۰میلیون در ماه به ۹۰میلیون در ماه رسیده است اما از آنجایی که مصرف مردم هم کم شده، کاهش تولید به بروز کمبودی در بازار منجر نشده است.

    آمارها نشان می‌دهد از اردیبهشت ماه میزان جوجه‌ریزی به‌طور مستمر کاهش داشته به‌طوری که در اردیبهشت ۱۲۳میلیون قطعه، خرداد ۱۰۸میلیون قطعه، تیر ۹۱میلیون و ۲۸۰هزار قطعه و مرداد ۹۰میلیون و ۷۲۰هزار قطعه جوجه‌ریزی صورت‌گرفته که این موضوع کاهش ۳۰درصدی تولید را نشان می‌دهد.

    میزان جوجه‌ریزی در شهریورماه نیز تا امروز ۶۴میلیون و ۶۰۰هزار قطعه بوده ‌که ۵۰درصد در مقایسه با اردیبهشت کاهش یافته است. کارشناسان معتقدند با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی نرخ منطقی هر کیلو مرغ بسیار بالاتر از ارقام کنونی است، اما قیمت کیلویی ۸۰ تا ۹۰هزار تومان خارج از توان خرید بخش زیادی از مردم است و به‌نظر می‌رسد دولت باید برای حمایت از مصرف‌کنندگان تدابیر جدیدی اتخاذ کند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتگرانیمرغ
    پست قبلی

    نهاده‌ها در انبار، دام‌ها بدون علوفه

    پست بعدی

    بهترین فاصله زمانی غذا خوردن برای کاهش وزن

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بهترین فاصله زمانی غذا خوردن برای کاهش وزن

    بهترین فاصله زمانی غذا خوردن برای کاهش وزن

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.