جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قم: میزان ایجاد اشتغال در صنایع تبدیلی قم بسیار بالا است

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: میزان اشتغالی که در این حوزه ایجاد می‌شود چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم بسیار بالا است.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۱۰, ۱۴۰۰
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    حسین طاهری فرد بیان کرد: عمده مسائلی که در صنایع تبدیلی به عنوان هدف قرار گرفته‌اند مسائلی همچون کاهش حداکثری ضایعات، ایجاد اشتغال پایدار، جذب مواد خام در محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده محصولات است.

    وی افزود: صنایع تبدیلی استان قم از بدو شروع فعالیت خود نزدیک به 250 جواز تأسیس و پروانه صادر کرده است. امسال علی‌رغم شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا و وضعیت اقتصادی تا شش ماهه اول سال پنج مورد پروانه بهره‌برداری کارخانه و پنج مورد هم مجوز توسعه داشتیم که منجر به تولید شده است.

    طاهری فرد ادامه داد: استان قم طی سه سال گذشته علی‌رغم شرایطی که گفته شد موفق به صدور 110 جواز تأسیس و 40 مورد پروانه بهره‌برداری شده است که بالاترین میزان صدور مجوز در 40 سال گذشته بوده و بی‌نظیر است.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قم در خصوص محورهای فعالیت صنایع تبدیلی اظهار کرد: صنایع تبدیلی در حوزه‌ محصولات باغی، زراعی، شیلات، خوراک دام و طیور، کود، سردخانه‌ها و انبارهای ذخیره مشغول به فعالیت است.

    وی با تأکید بر اینکه استان قم مکان مناسبی در روابط کشوری محسوب می‌شود گفت: از نظر زنجیره تولید ما در بحث خوراک دام و محصولات باغی و فرآوری میوه در زنجیره تولید مشغول هستیم؛ در خصوص پسته نیز به خاطر وجود مناطق دشتی پسته‌کاری زیادی داریم که جزء زنجیره تولید هستند و بعضی حتی بسته‌بندی پسته را نیز در کنار مناطقشان انجام می‌دهند.

    طاهری فرد خاطرنشان کرد: هر سال یک سری کارخانه‌ها به عنوان نمونه‌های استانی و کشوری بر اساس ضوابط و شاخصه‌ها در این حوزه انتخاب می‌شوند که امسال یکی از کارخانه‌های فراورده‌های گوشتی استان قم در کنار برندهای مطرح کشوری به عنوان نمونه ملی انتخاب شد.

    وی در رابطه با دیگر حوزه‌های فعالیت صنایع تبدیلی ابراز کرد: در بحث لبنیات نیز فعالیت‌های خوبی در حال انجام است و کارخانه‌های موفقی در قم فعالیت می‌کنند. در بخش خوراک دام نیز 18 مورد پروانه صادر کردیم و مشغول به فعالیت هستند؛ همچنین در بخش صنایع تبدیلی 46 واحد، فراورده‌های زراعی 25 مورد و فرآورده‌های دامی هم 30 مورد مشغول به فعالیت هستند.

    طاهری فرد به فعالیت سردخانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در خصوص سردخانه‌ها نیز مواردی مشغول به فعالیت با دمای زیر صفر و بالاتر داریم که برای نگه‌داری میوه، سبزیجات ( در دمای بالای صفر) و محصولات گوشتی ( در دمای زیر صفر) استفاده می‌شوند.

    وی در رابطه با مشکلی که در حال حاضر با آن مواجه هستند توضیح داد: نزدیک به یک سال است در معرفی متقاضیان به شرکت شهرک‌های صنعتی با مشکل روبه‌رو شدیم زیرا این شرکت اظهار می‌کند در نواحی صنعتی و شهرک شکوهیه زمین برای واگذاری ندارد.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قم ادامه داد: البته دو ماهی است که منتظریم سلفچگان این کار را انجام دهد اما اگر این مانع از جلوی راه تولیدکنندگان برداشته شود قطعاً اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

    طاهری فرد تصریح کرد: میزان اشتغالی که در این حوزه ایجاد می‌شود چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم بسیار بالا است؛ به عنوان مثال می‌توان به بحث ایجاد مشاغل خانگی در این حوزه به کمک اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی اشاره کرد.

    وی اضافه کرد: آماده‌سازی و بسته‌بندی موادی همچون ترخینه، ادویه ساییده شده، نمک طعام، قند و شکر، حبوبات، توت، انجیر و مغز خشک، شیرینی خشک و خانگی، نان سنتی، سبزیجات و میوه خشک، سمنو، پرک، بلغور و شور و ترشیجات از جمله فعالیت‌های مشاغل خانگی در این حوزه است.

    وی در خصوص روند فعالیت در مشاغل خانگی این حوزه تشریح کرد: متقاضیان فعالیت در این مشاغل باید ابتدا وارد سامانه مشاغل خانگی شده و پس از ثبت‌نام و دریافت کد رهگیری، به بخش صنایع تبدیلی در سازمان جهاد کشاورزی مراجعه می‌کنند.

    طاهری فرد ادامه داد: این افراد سپس به معاونت غذا و دارو جهت بازدید از محل و بررسی نکات بهداشتی معرفی شده که پس از تأیید آن‌ها و تکمیل مدارک می‌توانند مشغول به فعالیت شوند؛ همچنین در این زمینه تسهیلات بانکی تا مبلغ 20 میلیون تومان جهت خرید وسایل و مواد اولیه به این افراد پرداخت می‌شود.

    وی با اشاره به نوع دیگری از اشتغال در این حوزه گفت: افراد روستایی، کشاورزان و تولیدکنندگان می‌توانند با دریافت کدهای رهگیری در این زمینه و تغییر کاربری در کنار کار کشاورزی اقدام به فرآوری محصولات کشاورزی کرده و برای عده دیگری نیز اشتغال ایجاد کنند.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قم اضافه کرد: به کارگاه‌های تولیدی در روستاها نیز با همکاری شهرداری و بنیاد مسکن بسیار اهمیت داده می‌شود. در حال حاضر در این حوزه متقاضی ایجاد مشاغلی همچون بسته‌بندی خرما یا فرآوری پوست میگو وجود دارد.

    وی همچنین به سامانه الکترونیکی سماک –سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی- اشاره کرد و توضیح داد: خوشبختانه با ساخت و معرفی سامانه سماک از سوی وزارت جهاد کشاورزی چند سالی است که متقاضیان دریافت مجوزهای جهاد کشاورزی نیاز به حضور در این سازمان ندارند و می‌توانند تمامی مراحل را تا پایان اخذ مجوز به صورت غیرحضوری طی کنند.

    طاهری فرد افزود: تنها متقاضیانی به صورت حضوری برای دریافت مجوز به ما مراجعه می‌کنند که نیاز به مشاوره در این زمینه داشته باشند؛ کارشناسان ما در این خصوص با راهنمایی کامل و معرفی تسهیلات موجود در این زمینه به این افراد کمک می‌کنند.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قم تأکید کرد: در بخش سرمایه در گردش که به ساخت‌وساز ساختمان مورد نیاز، خرید دستگاه و ماشین‌آلات، خرید مواد اولیه و دستمزد برمی‌گردد تسهیلات بسیار خوبی به متقاضیان ارائه می‌شود.

     

    سرویس خبری: صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: عرضه اینترنتی برنج، روغن و شکر از امروز آغاز شد

    پست بعدی

    کاهش ۲۰ تا ۷۰ درصدی تولید زعفران/ بی‌تردید بازارهای جهانی را از دست خواهیم داد/ اختلاف ۱۸ میلیون تومانی نرخ دولتی و آزاد زعفران

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    0

    کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری ۶۲۷ طرح و پروژه با سرمایه‌گذاری...

    بیشتر بخوانید
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی با کشاورزی قراردادی توسعه می‌یابد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    مزارع زعفران شناسنامه‌دار می‌شود؟

    کاهش ۲۰ تا ۷۰ درصدی تولید زعفران/ بی‌تردید بازارهای جهانی را از دست خواهیم داد/ اختلاف ۱۸ میلیون تومانی نرخ دولتی و آزاد زعفران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.