شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    مدیر حفط نباتات کرمان: سمپاشی علیه پسیل پسته در شب انجام شود

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه پسیل پسته از مهمترین آفت‌های کلیدی در باغ‌های پسته این استان است گفت: بهترین زمان سمپاشی برای از بین بردن این افت در شب می باشد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ناصر طاهری روز شنبه با اشاره به گرم شدن هوا توصیه کرد: هفت شب تا هفت صبح به دلیل پایین بودن دما و وجود نداشتن نور خورشید، بهترین زمان برای سمپاشی در باغ های پسته است.

    وی پایین بودن دما و وجود نداشتن نور و همچنین بالا بودن کیفیت آب را از جمله موارد مهم در راستای تاثیرگذاری سموم در مبارزه با پسیل پسته اعلام و تصریح کرد: رعایت نکردن موارد فنی ذکر شده موجب پایین آمدن کارایی سم و سوختگی برگ و میوه می شود.

    طاهری گفت: استفاده از آب با کیفیت مناسب در سمپاشی بسیار مهم است لذا آب باید کیفیت مناسبی داشته باشد و از آب با درجه شوری و قلیایی کم استفاده شود.

    وی گفت: در زمان سمپاشی علیه پسیل پسته اگر پی اچ آب بالا یا شور باشد، سم کیفیت خود را از دست می دهد.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان از کشاورزان خواست برای مبارزه شیمیایی علیه پسیل پسته دوز سم مصرفی را طبق نظر کارشناسان رعایت کنند.

    وی افزود: کشاورزان برای مبارزه با پسیل پسته باید از سموم توصیه شده سازمان حفاظ نباتات استفاده کنند و بدانند استفاده از سموم غیرمجاز و غیرتوصیه شده علاوه بر ضرر و زیانی که به محصول و محیط زیست وارد می کند موجب مقاوم و طغیانی شدن آفت نیز می شود.

    طاهری تاکید کرد: کشاورزان سموم مورد نیاز خود را با نظر کارشناسان گیاه پزشکی از فروشگاه های مجاز و معتبر خریداری و فاکتور دریافت کنند.

    کشاورزان در زمان سمپاشی از خوردن، آشامیدن و استعمال دخانیات پرهیز کنند 

    وی گفت: زمانی که کشاورز می خواهد سمپاشی کند باید نکاتی مانند استفاده از ماسک، دستکش و لباس کار را رعایت و در طول مدت سمپاشی از خوردن، آشامیدن و استعمال دخانیات اجتناب کنند.

    طاهری گفت: کشاورزان از تماس سم با بدن و لباس خود خودداری کنند و در صورت برخورد سم با بدن و لباس بلافاصله نسبت به شست و شوی آن اقدام کنند.

    وی با اشاره به اینکه طی چند سال گذشته خسارت پسیل پسته در استان کرمان به حداقل رسیده است اظهار داشت: باغ های پسته کشاورزانی که استانداردها و نکات فنی را رعایت نکنند ۷۰ تا ۸۰ درصد و در برخی موارد آسیب می بیند.

    وی بیان کرد: حدود ۲۰۰ هزار هکتار باغ پسته در استان کرمان وجود دارد که بین ۲ تا سه نوبت علیه آفت پسیل سمپاشی می شود و اگر نکات فنی در این زمینه رعایت شود تعداد سم پاشی و هزینه های اقتصادی کاهش و درآمد افزایش پیدا می کند.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، سطح زیر کشت محصول پسته را در استان کرمان ۲۱۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: ۱۰ هزار هکتار از این مقدار غیربارور است.

    آفت پسیل پسته از اردیبهشت آغاز و تا زمان برداشت و حتی بعد از برداشت به محصول و درختان پسته آسیب وارد می کند که باید با مدیریت تلفیقی علیه این آفت اقدام شود.

    وی با بیان اینکه بهترین و موثرترین راه مبارزه با این آفت به کار بردن روش‌های مبارزه تلفیقی است اظهار داشت: کشاورزان به منظور مبارزه با آفت پسیل پسته در راستای خرید سم، نحوه و زمان سمپاشی از نظرات کارشناسان استفاده و در راستای احیای باغ و رسیدن به باغی شاداب و با طراوت نکات فنی را رعایت کنند.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان تصریح کرد: کشاورزان باید در روش مدیریت تلفیقی از فصل زمستان تا پس از برداشت محصول پسته، رسیدگی هایی به باغ از جمله تعمیرات، حذف علف های هرز، هرس، شخم زدن زمین، استفاده از روش های غیرشیمیایی و بیولوژیک و استفاده از کارت ها و نوارهای زرد برای کنترل آفت ها به ویژه آفت پسیل پسته را با نظر کارشناسان انجام دهند.

    طاهری ادامه داد: شرایط اقلیمی و آب و هوایی استان کرمان و گرمای ناشی از تغییرات جوی امکان طغیان آفت پسیل پسته را ممکن می کند.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان عنوان کرد: بخش بزرگ طغیان آفت پسیل پسته ناشی از شرایط بد اقلیمی و گرمی هوا و نیز استفاده از سموم غیرمجاز و تاریخ گذشته است لذا در تابستان و زمانی که هوا گرم است جمعیت آفت پسیل پسته در باغات افزایش می یابد که باغداران باید زمان سمپاشی مناسب را رعایت کنند.

    طاهری ادامه داد: اگر با این آفت مقابله نشود موجب ریزش برگ درختان پسته، میوه و پوکی و نخودی شدن پسته می شود و اگر بعد از برداشت هم این آفت وجود داشته باشد اما از بین نرود، موجب ریزش جوانه های درخت پسته در سال بعد و کاهش چشمگیر محصول خواهد شد.

    وی تاکید کرد: کشاورزانی در استان کرمان با رعایت نکات فنی و روشهای تلفیقی توانسته اند باغی شاداب و تولید محصول پسته ارگانیک داشته باشند.

    طاهری افزود: کشاورزان بعد از برداشت محصول پسته، باغ های خود را رها نکنند زیرا رها کردن باغ موجب افزایش جمعیت آفت در سال آینده می شود.

    وی از شخم، یخ آب زمستانه و از بین بردن بقایی گیاهی در باغ ها به عنوان اقدامات مفید در راستای مقابله با آفات نام برد و تاکید کرد: این اقدامات جمعیت پسیل زمستان گذر که قادر به وارد کردن خسارت بیشتری است را به شدت کاهش می دهد.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: این استان طی سال جاری شاهد جمعیت کمتری از آفت پسیل پسته در باغ ها بود.

    استان کرمان به عنوان قطب کشاورزی کشور، ۲۴ درصد باغات کشور و تولید سالانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول در بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان: استفاده از سموم در بخش کشاورزی لرستان کمتر از متوسط کشوری است

    پست بعدی

    با گذشت سه ماه از آغاز سال ۱۴۰۰؛ بازار روغن به سامان رسید؟/نبود ناظر عامل قفسه های خالی روغن در فروشگاه ها!

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    با گذشت سه ماه از آغاز سال ۱۴۰۰؛ بازار روغن به سامان رسید؟/نبود ناظر عامل قفسه های خالی روغن در فروشگاه ها!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.