دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    محاسبه میزان کالری برای کاهش وزن

    مواد غذایی مختلف کالری متفاوتی دارند؛ به عنوان مثال یک وعده صبحانه که متشکل از یک لیوان چای (0 کالری)، دو کف دست نان سنگک (150 کالری)، یک قوطی کبریت پنیر کم چرب (45 کالری)، نصف گردو (15 کالری)

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بهترین فاصله زمانی غذا خوردن برای کاهش وزن

    کالری به معنی انرژی است که ما از غذا دریافت می‌ کنیم و هر ماده غذایی در مقدار مشخص، کالری معینی دارد. مقدار کالری که ما در طول روز دریافت می کنیم بسیار مهم است، چون بدن انسان برای انجام فعالیت های روزانه نیاز به دریافت انرژی دارد و این انرژی از طریق غذا به بدن می رسد. از سوی دیگر، بدن هر کدام از ما به طور اختصاصی نیاز به میزان مشخصی کالری دارد. در رژیم های لاغری میزان کالری دریافتی روزانه باید کمتر از نیاز فرد باشد تا فرآیند چربی سوزی در بدن آغاز شود.

    کالری انواع مواد غذایی
    مواد غذایی مختلف کالری متفاوتی دارند؛ به عنوان مثال یک وعده صبحانه که متشکل از یک لیوان چای (0 کالری)، دو کف دست نان سنگک (150 کالری)، یک قوطی کبریت پنیر کم چرب (45 کالری)، نصف گردو (15 کالری) و یک عدد گوجه (23 کالری) باشد در مجموع دارای 233 کالری است. به همین ترتیب میزان کالری هر وعده و میان وعده در طول روز محاسبه می شود. نکته مهم این است که مقدار کالری که شما در طول یک روز دریافت می کنید نباید بیشتر از کالری مصرفی باشد؛ مثلاً شما در روز 1500 کالری انرژی می سوزانید اما در عوض 1800 کالری از غذا دریافت می کنید. این 300 کالری مازاد در بدن شما تبدیل به ذخایر چربی می شود.

    از میان گروه های غذایی، سبزیجات کالری کمتری دارند. در رژیم گیاهخواری شما می توانید از لحاظ مقدار غذا حجم بیش تری از سبزیجات را استفاده کنید و این خود دلیلی بر سیری بیشتر است. مثلاً 500 گرم سالاد فصل بدون سس مایونز 180 کالری دارد در حالیکه یک ساندویچ همبرگر 500 کالری دارد! به همین دلیل با اختصاص دادن بخشی از وعده های غذایی به سبزیجات می توانید حجم وعده را بیشتر کنید و در مقابل از احساس سیری بیشتر بهره مند شوید.

    لاغری با کالری شماری
    در این رژیم شما موظف هستید تا در محدوده کالری مشخص شده از غذاهای مختلف استفاده کنید. به طور مثال در اپلیکیشن زیره برای شما 1500 کالری در روز را مشخص شده است و شما با وارد کردن مقدار و نوع هر ماده غذایی در اپلیکیشن کالری شمار، می توانید مقدار کالری کلی دریافتی تان را مشاهده کنید. برای کالری شماری شما باید به میزان کالری دقیق هر ماده غذایی دسترسی داشته باشید، زیرا مثلا در مورد پنیر کالری آن بسته به اینکه سنتی، کم چرب و یا خامه ای باشد، متفاوت است.

    یکی از مزایای کالری شماری این است که شما می توانید از همه مواد غذایی استفاده کنید فقط باید توجه کنید که از حد مجاز کالری تعیین شده عبور نکنید.

    البته رژیم فستینگ نیز یکی از راه های کمک به دریافت کالری کمتر است. این رژیم می تواند بر اساس وضعیت هر فرد ساعت های خوردن و ناشتایی متفاوتی داشته باشد. مثلاً، رژیم فستینگ 16 ساعته که در آن شما 16 ساعت ناشتا هستید و 8 ساعت فرصت برای غذا خوردن دارید. البته میزان کالری در زمان آزاد برای خوردن هم باید مشخص باشد و بتوانید از غذاهایی استفاده کنید که در عین حال که کالری بالایی ندارند، بتوانند سیری طولانی تری به شما بدهند.

    به طور میانگین با کاهش روزانه 500 کالری، شما در طول یک هفته 3500 کالری کمتر دریافت کرده اید که این میزان برابر با نیم کیلو کاهش وزن است. شما بعد از تعیین میزان دقیق کالری مورد نیاز روزانه بر اساس وزن فعلی و سپس کم کردن 500 کالری از آن، می توانید در عرض یک هفته نیم کیلو وزن کم کنید. نکته دیگر نحوه تقسیم بندی گروه های غذایی بر اساس میزان کالری آن ها و تاثیر آن ها در چربی سوزی است. این کار را متخصص تغذیه بر اساس ویژگی های هر فرد مشخص می کند که چه نوع رژیمی برای آن فرد مناسب است. دقت داشته باشید رژیم هایی مانند رژیم فستینگ یا کتوژنیک برای تمامی افراد مناسب نیستند.
    میزان کالری مورد نیاز برای بدن
    برای تعیین میزان کالری مورد نیاز، لازم است اطلاعات دقیقی از فرد شامل قد، وزن، جنسیت، سن و سطح فعالیت روزانه داشته باشیم. اما این عوامل به تنهایی کافی نیستند؛ ابتلا به بیماری‌ های مختلف، ژنتیک، داروهای مصرفی، ترکیب بدنی و سوخت و ساز بدن نیز بر میزان کالری مورد نیاز تأثیر گذارند. متخصص تغذیه با استفاده از فرمول ‌های مشخص، میزان کالری مورد نیاز را محاسبه کرده و با در نظر گرفتن سایر عوامل مرتبط با هر فرد، آن را برآورد می ‌کند. کودکان، مادران باردار و افراد سالمند معمولاً به انرژی بیشتری نیاز دارند، در حالی که بزرگسالان مبتلا به چاقی و اضافه وزن که دچار بیماری‌ های متابولیکی هستند به انرژی کمتری نیاز خواهند داشت.

    کالری مورد نیاز برای کاهش وزن
    همانطور که پیش تر توضیح دادیم، برای لاغر شدن نیاز است تا فرد میزان انرژی دریافتی از طریق غذا را در مقایسه با انرژی مصرف شده کاهش دهد. این هدف از دو طریق امکان پذیر است؛ یا باید میزان غذا را کمتر کند یا از راه ورزش و فعالیت بدنی انرژی بیشتری مصرف کند. در مواردی هم می توان هر دو را با هم پیش برد.
    برای کاهش وزن مؤثر و سالم، محاسبه میزان کالری مورد نیاز یکی از مهم ‌ترین مراحل است. زیرا با شناخت دقیق کالری مورد نیاز بدن و ایجاد یک نقصان کالری مناسب، می ‌توان به تدریج و به طور پایدار وزن را کاهش داد. توجه به کیفیت غذاهای مصرفی و انتخاب مواد غذایی مغذی نیز در کنار کنترل کالری اهمیت ویژه ‌ای دارد. یادآوری این نکته نیز ضروری است که کاهش وزن باید به ‌طور تدریجی و سالم انجام شود تا از عوارض جانبی و بازگشت وزن جلوگیری گردد.
    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهکالریموادغذایی
    پست قبلی

    میزان تولید برنج باید واقعی اعلام شود/ ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت بازار

    پست بعدی

    قیمت عمده میوه و صیفی‌جات اعلام شد+ جدول

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده میوه و صیفی‌جات اعلام شد+ جدول

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.