یکشنبه, تیر ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    لاغری و کاهش وزن با ۶ نسخه چربی‌سوز

    زنجبیل فواید زیادی برای سلامتی دارد که یکی از این فواید، از بین بردن چربی های شکم و لاغری است، در این مطلب با نحوه درست مصرف زنجبیل برای لاغری آشنا شوید.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۱۴, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    لاغری و کاهش وزن با ۶ نسخه چربی‌سوز

    به نقل از مشرق، حتما شما هم در مورد استفاده از زنجبیل برای لاغری و چربی سوزی بسیار شنیده اید و خبر دارید که برخی با روش صحیح که برخی از آنها را در ادامه این بخش از تناسب اندام نمناک خواهیم گفت کاهش وزن چشمگیری را تجربه کرده اند اما زنجبیل چگونه در مبارزه با چربی شکم و لاغری به شما کمک می کند!؟ پاسخ در ادامه آمده است.

    *** بهترین روش های لاغری سریع با زنجبیل

    ۱- بهبود بخشی متابولیسم و چربی سوزی با زنجبیل

    زنجبیل دارای خواص چربی سوزیست، که در افزایش سرعت متابولیسم موثر است، بنابراین چربی بیشتری را می سوزاند. علاوه برچربی سوزی، به شما کمک می کند که برای مدت طولانی تری احساس سیری داشته باشید، که به نوبه خود باعث کاهش مصرف مواد غذایی و مصرف کالری می شود. زنجبیل به عنوان یک مهار کننده طبیعی اشتها کار می کند، که بهترین روش برای از دست دادن وزن است.

    ۲- کاهش دهنده ی درد عضلانی پس از ورزش

    زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است، بنابراین درد و التهاب عضلانی پس از ورزش را کاهش می دهد.

    ۳-لاغری با زنجبیل با تقویت هضم:

    استفاده از زنجبیل برای از بین بردن مشکلات گوارشی مانند ناراحتی معده، سوء هاضمه، التهاب و ریفلاکس اسید معده سابقه ی طولانی دارد. زنجبیل باعث افزایش تولید بزاق، صفرا و گوشت معده می شود که به هضم کمک می کنند، نوشیدن چای زنجبیل بین وعده های غذایی، باعث تولید اسید معده و اطمینان از جذب مناسب غذا می شود.

    ۴- لاغری با زنجبیل با کنترل دیابت:

    نوشیدن چای زنجبیل می تواند به کنترل دیابت نوع دوم کمک کند. گینگرول ها، جز اصلی فعال زنجبیل، که معروفند به بهبود دهنده ی دیابت، باعث افزایش حساسیت به انسولین، ترخیص گلوکز و جلوگیری از اختلالات مرتبط با دیابت میشوند.

     

    *** نحوه استفاده از زنجبیل برای کاهش وزن و لاغری شکم

    شما می توانید آن را خام میل کنید.  با جویدن یک ریشه تازه زنجبیل قبل از هر وعده غذایی. اینکار باعث احساس راحتی بیشترمی شود، محرک هضم غذاست و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. شما همچنین می توانید یک تکه کوچک ریشه زنجبیل را پس از تمیز کردن کوبانده و با کمی عسل و آب لیمو مخلوط کنید و یا از تنها مخلوط آن ها در اسموتی استفاده کنید، این ترکیبات به هضم کمک کرده و تمایل به خوردن را کاهش میدهد.

    ۱.ترکیب آب گرم با لیمو و زنجبیل روشی برای کاهش وزن

    به رژیم غذایی خود ترکیب طلایی لیمو و زنجبیل را اضافه کنید و یک برنده در کاهش وزن باشید. توجه داشته باشید که این ترکیب باید اولین چیزی باشد که در روز میخورید و برای سم زدایی بسیار ایده آل است، و سوختن چربی و عرضه آنتی اکسیدان ها و ویتامین سی به بدن شما را ممکن میکنند. نوشیدنی گرم، دمای بدن را افزایش می دهد، شروع به گرمازایی می کند و باعث ذوب چربی می شود. زنجبیل، التهاب و درد را کاهش داده و عضلات شکم را آرام می کند. همچنین علاوه بر کاهش وزن در کاهش یبوست موثر است و بهترین تونیک کاهش وزن صبحگاهی محسوب می شود.

    ۲- لاغری با مصرف لیمو و زنجبیل با چای سبز:

    این چای برای پیکر شما عالی است و سالم ترین جایگزین برای قهوه، جهت تنظیم کافئین در اواسط روز است. بنابراین دفعه بعد که فنجان بدست میگیرید، فقط یک زنجبیل رنده شده و نصف لیمو را اضافه کنید و از نوشیدنی فوق العاده سالم خود لذت ببرید!

    ۳- لیمو، هندوانه، زنجبیل و آب نعناع روشی برای لاغری سریع

    این آب سم زدا، تمام مواد مغذی ضروری بدن شما را تامین می کند در حالی که از بدن سموم را خارج می کند و به شما کمک می کند، تا سریع تر وزن خود را کاهش دهید، و بدنتان را هیدراته نگه میدارد.

    دستور تهیه:

    یک لیمو و یک خیار را به تکه های نازک، بریده و یک قاشق زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید.

    یک و نیم فنجان برگ نعناع را بشویید و آنها را کنار بگذارید.

    اکنون تمام مواد فوق را به یک پارچ که حاوی حداقل شش لیوان آب است اضافه کنید و خوب بهم بزنید. بگذارید پارچ و محتویاتش حداقل یک شب باقی بمانند.

    ۴- سوپ رژیمی زنجبیل و لیمو از بهترین مواد غذایی برای کاهش وزن

    این دستور غذا برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن سریع هستند. همه چیزهایی که باید انجام دهید این است که مقداری زنجبیل خرد شده، سیر، چیلی سبز و پیاز را در روغن زیتون بریزید و پس از آنکه پیاز قهوه ای طلایی می شود، سبزیجات اضافه کنید بگذارید مخلوط مدتی روی حرارت متوسط بجوشد. آب لیمو و نمک را برای طعم و مزه ی بهتر اضافه کنید. هنگامی که مخلوط تقریبا نصف شد، حرارت را خاموش کنید سوپ رژیمی شما آماده است! این دستور العمل شامل مواد مغذی کامل و سالم برای افرادی است که مایل به کاهش سریع مقدار زیادی وزن هستند.

    ۵-تناسب اندام با مصرف مخلوط لیمو، خیارو زنجبیل:

    این دستورالعمل یک آب دتاکس (سم زدا) است که می تواند به روی فرم ماندن شما کمک کند.

    یک لیمو متوسط و یک خیار را به برش های نازک تقسیم کنید.

    یک قاشق غذاخوری از زنجبیل رنده شده را نیز به آن اضافه کنید.

    تمام موارد فوق را به یک پارچ که حاوی حدود یک و نیم لیتر آب است، اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    بگذارید مخلوط یک شب استراحت کند، به طوری که تمامی مواد به خوبی به خورد هم بروند.

    صبح آب را صاف کنید، آن را در یک ظرف یا بطری که می توانید به راحتی حمل کنید، بریزید و هر چند ساعت از آن بنوشید.

    این نوشیدنی لیمو و زنجبیل، باعث تقویت ایمنی، بهبود هضم، جلوگیری از یبوست و چربی سوزی می شود.

    6-دستور العمل تهیه ی چای لاغری و چربی سوز با زنجبیل

    چای زنجبیل، با لیمو وعسل ترکیب بسیار خوبی میسازد، از ادویه زنجبیل به هر شکل در آشپزی استفاده کنید همچنین می‌توانید آن را در هر ظرفی برای مزایای دیگر نگهداری نمایید. زنجبیل می‌تواند به کاهش وزن و چربی شکم کمک و بدن را از سموم مختلف سم‌زدایی کند بعلاوه می تواند التهاب و اضطراب را کاهش دهد و به درمان بسیاری از بیماری ها مانند سرطان کمک کند.

    مواد لازم:

    زنجبیل خام

    ۲ فنجان آب

    آب لیمو

    عسل خام

    چربی سوزی با زنجبیل

    نحوه مصرف زنجبیل برای چربی سوزی

    طرز تهیه:

    چهار الی پنج برش نازک از ریشه ی تازه ی زنجبیل را در یک ماگ بریزید. آب خیلی گرم (اما نه آب جوش) را به برش ها اضافه کنید. درب را گذاشته و برای پنج الی ده دقیقه بگذارید استراحت کند. لیوان را کج کرده زنجبیل را دور بریزید. اگر دوست دارید، یکی دو قاشق غذاخوری عسل و یا لیمو اضافه کنید، چای زنجبیل شما آماده مصرف است.

    طریقه مصرف:

    مصرف چای زنجبیل درست قبل از هر وعده غذایی یک راه فوق العاده برای ترشح آنزیم های گوارشی است. قبل از اینکه به خواب بروید، یک فنجان چای زنجبیلی بنوشید تا اجازه دهید در طول شب وقت کافی برای اثر گذاری فوق‌العاده اش را داشته باشد. هنگامی که به رختخواب می روید و خوابید، متابولیسم نسبت به زمانیکه بیدارید آرام تر است، نقطه ی قوت این نوشیدنی است که به شما کمک می کند تا سوخت و ساز بدن را در هنگام خواب افزایش دهید و کالری بیشتری بسوزانید. اگر هر شب چای زنجبیل بنوشید و بعد از بیدار شدن، حدود سی دقیقه تمرینات کاردیو انجام دهید، خیلی زود متوجه تاثیرات مثبت خواهید شد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: چایچربی سوزیدمنوش لاغریصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    گفت‌وگو| بی اعتنایی به زیان دهی دامداران و صادرکنندگان با توقف صادرات دام

    پست بعدی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    تولید گوشت کشور مصرف سالانه بازار را پاسخ می‌دهد

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.