جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    قیمت جوجه یک‌روزه به دو برابر نرخ مصوب افزایش یافت/ مرغداران می‌ترسند در لیست سیاه دلال‌ها قرار بگیرند/ بازار رسمی فروش جوجه نداریم

    مشاورعالی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی خاطر نشان کرد: سازمان پشتیبانی امور دام قیمت مصوب فروش جوجه یک‌روزه را 6000 تومان اعلام کرد این درحالیست که در بازار غیررسمی جوجه یک‌روزه 12000تومان به‌دست پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی می‌رسد.‌

    توسط آتنا نوریانی
    آبان ۱۹, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ماجرای معدوم کردن 15 میلیون قطعه تخم مرغ چه بود؟

    محمدعلی کمالی سروستانی  در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش نرخ فروش جوجه یک‌روزه در بازار غیررسمی را تایید می‌کنید؟ گفت: در آبان سال جاری میزان تولید جوجه روند افزایشی به خود گرفت و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان ماه میزان تولید به حدود 120 میلیون برسد.

    وی با قیاس میزان تولید مهر نسبت به آبان، بیان کرد: میزان تولید آبان نسبت به مهر رشد چشمگیری داشته است. در مهر میزان تولید 103 میلیون بود. از سوی دیگر در آبان 6 میلیون جوجه حاصل از تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار وارداتی به تولید داخلی اضافه شد. اما متاسفانه باوجود افزایش تولید شاهد افزایش نرخ جوجه در بازار رسمی هستیم و نرخ آن به 12 هزار تومان رسیده است.

    این فعال اقتصادی با اشاره به لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی در زمینه کنترل قیمت‌، گفت: قیمت تمام شده تولید جوجه یک روزه بسیار پایین‌تر از این نرخ است از این‌رو این قیمت توجیهی ندارد و نباید این نرخ به مرغدار تحمیل شود. متاسفانه فاکتوری نیز در اختیار مرغدار قرار نمی‌دهند و این احجاف در حق تولیدکننده است ما از دستگاه‌های نظارتی انتظار داریم که در این زمینه ورود کنند و به این موضوع سروسامان بدهند.

    وی با اشاره به افزایش تمایل مرغداران در جوجه‌ریزی، بیان کرد: تولیدکنندگان و پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی آمادگی خود را برای جوجه‌ریزی نشان  دادند و همین مسئله منجر به سوءاستفاده و افزایش نرخ شد. در کنار این مسائل شایعه اعلام قیمت‌های جدید فضا را برای تولید مناسب‌تر کرد از این‌رو تولیدکنندگان مرغ گوشتی امیدوار بودند که در فضای اقتصادی مناسب‌تری جوجه ریزی کنند.

    کمالی سروستانی ادامه داد: در استان‌های جنوبی کشور با سرد شدن هوا، پرورش‌دهندگان مرغ تمایل بیشتری به جوجه‌ریزی پیدا می‌کنند؛ همه این عوامل دست به دست هم دادند تا قیمت جوجه در بازار غیررسمی بالا برود.

    به گفته وی، بیشتر جوجه‌ها در بازار غیررسمی به‌فروش می‌رسد.

    این فعال اقتصادی با اشاره به عدم ورود دستگاه‌های نظارتی به‌عنوان مدعی العموم برای کنترل قیمت‌ها، بیان کرد: مرغداران با زحمت جوجه‌ مورد نیاز را خریداری می‌کنند و این نگرانی برای آنها وجود دارد که اگر شکایتی به دستگاه‌های نظارتی ببرند در لیست سیاه دلال‌ها و کسانی‌که واسطه مرغ مادر هستند قرار بگیرند و دیگر به آنها جوجه داده نشود و گرفتار شوند.

    وی در پاسخ به این پرسش که قیمت جوجه یکروزه در بازار رسمی چقدر است؟ گفت: قیمت جوجه از ابتدای سال 4200 تومان بود اما سازمان پشتیبانی امور دام درنرخ‌گذاری اخیر بر اساس مرغ زنده 19700تومانی قیمت جوجه یکروزه را 6000 تومان اعلام کرده است. این در حالیست که جوجه یک‌روزه در بازار غیررسمی 12 هزار تومان بفروش می‌رسد یعنی 2 برابر گران‌تر از نرخ رسمی.

    این فعال اقتصادی بابیان اینکه قیمت جوجه وارداتی به کشور وارد می‌شود کمتر از 12000 تومان تمام می‌شود، بیان کرد: نرخ جوجه وارداتی حداقل 3800 تومان است و تولیدکنندگان مرغ مادر نیز بخشی از هزینه‌های تولید را با ارز ترجیحی تامین می‌کند( آنها برای خرید ذرت و کنجاله ارز ترجیحی دریافت می‌کنند). پس با بررسی همه عوامل به این نتیجه می‌رسیم که نباید با این نرخ جوجه به مرغدار عرضه شود.

    وی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شما برای سامان دادن به نحوه نرخ گذاری در این بازار پرتنش چیست؟ گفت: فعالان بخش خصوصی از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کردند که مجوز ایجاد سامانه معاملات و خرید و فروش جوجه را راه‌اندازی کند تا همانگونه که واردکنندگان نهاده موظف هستند کالای وارداتی خود را در این سامانه ثبت کنند فروشندگان جوجه یکروزه در یک بازارگاه جوجه خود را ثبت کنند تا اینگونه همه چیز روشن باشد.

    کمالی سروستانی در پایان تصریح کرد: اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی برای ایجاد راهبری این سامانه اعلام آمادگی کرده است تا شاید با این سامانه مرغداران بتوانند به حق و حقوق خود برسند.

    سرویس خبری:دام طیور وابزیان

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: جهاد کشاورزیدام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییطیور
    پست قبلی

    یک تُن لواشک غیرمجاز در کرمانشاه معدوم شد

    پست بعدی

    مهدی اسلام‌پناه رئیس سازمان ملی استاندارد شد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مهدی اسلام‌پناه رئیس سازمان ملی استاندارد شد

    مهدی اسلام‌پناه رئیس سازمان ملی استاندارد شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.