شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    قدر این ماده غذایی را بدانید!

    استاد علوم پزشکی ایران با بیان اینکه پروبیوتیک‌ها باکتری های مفید روده هستد، گفت: وجود آنها در مواد غذایی مانند لبنیات باعث هضم و جذب بهتر غذا می‌شوند.

    توسط صبا سالم
    شهریور ۲۸, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    امروزه تغذیه صحیح و مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی بیش از هر زمان دیگری اهیت دارد و اغلب افراد سعی می‌کنند مواد غذایی مصرف کنند که بالاترین میزان و کیفیت را دارا باشد. در این میان پروبیوتیک‌ها یا همان باکتری‌های مفید در سیستم گوارشی بدن از ارزش و اهمیت خاصی در حفظ سلامت بدن برخوردار هستند؛ پروبیوتیک‌ها نوعی باکتری مفید بوده که تعادل باکتری‌های موجود در بدن را برقرار می‌کنند.

    پروبیوتیک‌ها را بیشتر بشناسید

    پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های مفیدی هستند که در روده انسان زندگی می‌کنند. پروبیوتیک‌ها می‌توانند به عنوان دارو برای درمان انواع خاصی از بیماری‌ها و یا به صورت مکمل برای حفظ سلامتی فرد مصرف شوند. تعریفی که سازمان بهداشت جهانی WHO از پروبیوتیک‌ها ارائه می‌دهد این است که پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌هایی هستند که وقتی به میزان مناسب مصرف شوند اثرات مفیدی روی سلامت فرد دارند.

    پروبیوتیک‌ها در غذاها و یا مکمل‌های غذایی (به صورت کپسول، قرص و پودر ) وجود دارند. مثلا غذاهایی مثل ماست، شیر تخمیر شده و یا غیر تخمیر شده و محصولات سویای تخمیر شده حاوی پروبیوتیکها هستند. اکثر پروبیوتیک‌ها باکتری هستند. در دستگاه گوارش نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند میزان این باکتری‌ها بالاست که باعث محافظت نوزاد از بیماری‌های مختلف می‌شود. بعضی از انواع مخمرها هم خواص پروبیوتیکی دارند.

    باکتری‌های مفید می‌توانند همراه سیستم ایمنی بدن در از بین بردن باکتری‌های مضر موثر باشند؛ همچنین می‌توانند به هضم و جذب غذاها و مواد مغذی کمک کنند

    فواید مصرف پروبیوتیک‌ها

    همچنین پروبیوتیک‌ها شامل بعضی از باکتری‌هاست که در روده انسان یافت می‌شود و به گوارش کامل غذا کمک می‌کند. طبق اظهار نظر پزشکان پروبیوتیک‌ها اقدام به تولید ویتامین‌ها و آنتی بیوتیک‌هایی که برای بدن مفید است نیز می‌کنند.

    دلایل مختلفی وجود دارد که نشان می‌دهد این مواد برای سلامتی فرد مفیدند. با توجه به اینکه میکروب‌ها همه جای بدن انسان، سطح پوست، در دستگاه گوارش وجود دارند، باکتری‌های مفید می‌توانند همراه سیستم ایمنی بدن در از بین بردن باکتری‌های مضر موثر باشند. همچنین می‌توانند به هضم و جذب غذاها و مواد مغذی کمک کنند. باکتری‌هایی که در دستگاه گوارش هر فرد زندگی می‌کند متفاوت هستند. تقابل بین بدن فرد و میکروارگانیسم و همین طور بین خود میکروارگانیسم‌ها با هم می‌تواند تامین کننده سلامت فرد باشد.

    اختلال در عمکرد میکروارگانیسم‌ها

    اختلال در عمکرد میکروارگانیسم‌ها ممکن است از دو طریق ایجاد شود. آنتی بیوتیک‌ها می‌توانند در دستگاه گوارش علاوه بر باکتری‌های مضر، باکتری‌های مفید را هم از بین ببرند. بعضی از افراد برای از بین بردن عوارض جانبی آنتی بیوتیک‌ها مثل نفخ ، دل درد ، اسهال و … از پروبیوتیک‌ها استفاده می‌کنند. همچنین بعضی‌ها برای از بین بردن علائم بیماری عدم تحمل لاکتوز از این ترکیبات استفاده می‌کنند.

    باکتری‌های مضر مثل باکتری‌های بیماری زا، مخمرها، قارچ ها و انگل‌ها می‌تواند تعادل میکروبی دستگاه گوارش را بر هم بزنند. مطالعات نشان می‌دهند پروبیوتیک‌ها می‌تواند از رشد و فعالیت میکروارگانیسم‌های مضر در بیماری‌هایی مثل اسهال عفونی، سندروم روده تحریک پذیر، بیماری‌های التهابی روده، عفونت هلیکوباکتر پیلوری، عفونت‌های واژینال، عفونت معده و دستگاه تنفسی و عفونت‌های پوستی جلوگیری کنند.

    با توجه به اینکه در دستگاه گوارش سلول‌هایی وجود دارند که به طور نزدیکی با سیستم ایمنی بدن در ارتباط هستند می‌توان با تغییر میکروارگانیسم‌های روده روی عملکرد سیستم ایمنی تاثیر گذار بود.

    پروبیوتیک‌ها دارای اثرات درمان اسهال، پیشگیری و درمان عفونت‌های دستگاه ادراری و یا عفونت‌های واژینال، درمان سندروم روده تحریک پذیر و جلوگیری از عود مجدد سرطان مثانه هستند.

    آزاده متقی، استاد تغذیه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «پروبیوتیک‌ها چه موادی برای بدن هستند؟»، اظهار داشت: پروبیوتیک‌ها یکسری باکتری‌ها در روده هستند که به جذب مواد غذایی کمک می‌کنند.

    وی درباره اینکه این مواد مفید در کدام غذاها وجود دارد، ادامه داد: پروبیوتیک‌هایی که به لبنیات اضافه می‌شوند می‌توانند نسبت به مواد لبنی دیگر بهتر عمل کنند.

    پروبیوتیکها در جلوگیری از سرطان کولون، روده باریک، کبد و پستان، کاهش کلسترول خون و کاهش فشار خون، بهبود و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بروز عفونت‌ها موثر هستند

    لبنیات معجزه گر!

    این استاد تغذیه خاطرنشان کرد: مثلا اگر پنیر خریداری می‌کنید این پنیر اگر حاوی پروبیوتیک باشد، نسبت به پنیرهای معمولی ارجحیت دارد؛ چرا که به سلامت گوارش کمک می‌کند.

    متقی خاطرنشان کرد:پربیوتیک‌ها باعث بهتر شدن هضم و جذب غذا می‌شوند. باکتری‌های مفید روده بوده و در سلامت کلیه و روده نیز نقش مؤثری دارند.

    روش مصرف پروبیوتیک‌

    می‌توان از دو روش اقدام به مصرف پروبیوتیک ها کرد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد:

    مکمل‌های غذایی: به شکل پودر، شربت و یا قرص

    مواد غذایی غنی شده با پروبیوتیک‌ها: فرآورده لبنی تخمیری که در تولید آنها از باکتری‌های پروبیوتیکی استفاده می‌شود.

    5 خاصیت طلایی!

    پروبیوتیک‌ها باعث تعادل باکتری‌های مفید در بدن می‌شوند و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.باید توجه داشت که این باکتری‌های مفید، اثرات متفاوتی دارند، لذا این احتمال وجود دارد که علاوه بر درمان اسهال در درمان عفونت واژن نیز موثر باشد. به طور کلی توصیه می‌شود قبل از شروع مصرف مکمل با پزشک معالج مشورت شود تا از این رو بیمار بتواند به درمان موثر دست یابد.در ادامه این گزارش شما را بیشتر با برخی خواص این مواد در بدن آشنا می‌کنیم.

    1-جلوگیری از سرطان کولون، روده باریک، کبد و پستان.

    2-کاهش کلسترول خون و میزان جذب آن از روده (با تجزیه صفرا در روده).

    3.کاهش فشار خون، بهبود و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بروز عفونت‌ها، درمان و پیشگیری از اسهال حاد، کاهش التهابات روده‌ای.

    4.کاهش آلرژی غذایی یا اگزما در کودکان، بهبود جذب مواد معدنی و ویتامین‌ها؛ بهبود علایم نشانگان روده تحریک پذیر و کولیت (ورم مخاط روده بزرگ).

    5-جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری‌های مضر، اسهال مرتبط با مصرف آنتی بیوتیک‌ها، آفت دهان، پوسیدگی دندانها، بهبود عمل گوارش و جذب مواد غذایی، کمک به ساخت ویتامین‌های گروه B و K.

    عوارض مصرف پروبیوتیک

    به نظر می‌رسد مصرف این باکتری‌های مفید دارای عوارض جانبی مانند ایجاد گاز روده و نفخ است که به مرور زمان و در طول مصرف این علایم نیز کاهش خواهد یافت.

    پزشکان توصیه می‌کنند در صورت بروز علایم مذکور، میزان مصرف آن کاهش یابد و یا اینکه به صورت متداول و هر روز مصرف نشود. به طور کلی چنانچه قبل از مصرف، از داروی خاصی استفاده می‌شود باید با پزشک معالج مشورت شود؛ چراکه در صورت مصرف هم زمان با آنتی بیوتیکها احتمال بروز اختلال در ایمنی بدن وجود دارد.

    سرویس خبری: اخبار علمی – تغذیه و سلامت
    • بیشتر بخوانید:
    • 6 ماده غذایی مفید برای افزایش باکتری های خوب روده
    • مصرف باکتری‌های پروبیوتیک میزان اضطراب را کاهش می‌دهد
    • محققان ایرانی موفق به تولید محرک رشد عملکرد صیفی جات شدند
    • همکاری باکتری‌ها برای بهبود محصولات کشاورزی!
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پروبیوتیک
    پست قبلی

    انبارها و سیلوهای کشور مملو از گندم‌ است

    پست بعدی

    گنبدکاووس ۱۸ هکتار گلخانه در دست احداث دارد/ شرایط ایده‌آل گنبدکاووس برای توسعه محصولات گلخانه‌ای

    صبا سالم

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    گنبدکاووس ۱۸ هکتار گلخانه در دست احداث دارد/ شرایط ایده‌آل گنبدکاووس برای توسعه محصولات گلخانه‌ای

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.