دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید شگفت‌انگیز این گیاه برای سلامتی

    پونه کوهی را می‌توان به صورت تازه، خشک یا به شکل روغن حاصل از آن مورد استفاده قرار داد و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شد. این گیاه اگرچه معمولاً در مقادیر کم استفاده می‌شود، اما حاوی مواد مغذی مهمی است؛ به طوری که یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک حدود ۸ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین K را برآورده می‌کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    راز استفاده از پونه کوهی در رژیم غذایی مدیترانه‌ای چیست؟

    پونه کوهی از رَسته گیاهان معطر با خواص غذایی و دارویی، یکی از پرفایده‌ترین سبزیجات است که خواص بسیاری از مبارزه با باکتری‌ها گرفته تا کاهش التهاب را در خود دارد. مطالعات اخیر، برخی دیگر از مزایای فوق‌العاده پونه را کشف کرده‌اند. پونه کوهی را می‌توان به صورت تازه، خشک یا به شکل روغن حاصل از آن مورد استفاده قرار داد و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شد. این گیاه اگرچه معمولاً در مقادیر کم استفاده می‌شود، اما حاوی مواد مغذی مهمی است؛ به طوری که یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک حدود ۸ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین K را برآورده می‌کند.

    در ادامه به ۶ فایده دیگر پونه کوهی اشاره می‌شود:

    فواید شگفت انگیز پونه کوهی 

    ۱. منبعی برای دریافت آنتی اکسیدان

    مطالعات نشان می‌دهد که پونه کوهی منبع غنی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که به مبارزه با آسیب ناشی از رادیکال های آزاد مضر در بدن کمک می‌کنند. تجمع رادیکال‌های آزاد منجر به بیماری‌های مزمن مانند سرطان و بیماری قلبی می‌شود. عصاره پونه کوهی سرشار از دو آنتی اکسیدان به نام‌های کارواکرول و تیمول است؛ که از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها جلوگیری می‌کنند.

    ۲. مبارزه با باکتری‌ها

    پونه کوهی حاوی ترکیبات خاصی است که خواص ضد باکتریایی قوی دارند. بر اساس مطالعات، اسانس پونه کوهی به جلوگیری از رشد دو سویه از باکتری‌های عفونت‌زا، به نام‌های «اشریشیا کلی» و «سودوموناس آئروژینوزا» کمک می‌کند. هم‌چنین پونه کوهی در برابر ۲۳ گونه‌ی دیگر از انواع باکتری‌ها مؤثر است.

    ۳. خواص ضد سرطان

    آنتی اکسیدان‌های موجود در پونه کوهی، نه‌تنها می‌توانند آسیب رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند، بلکه قادرند به پیشگیری از سرطان نیز کمک کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که پونه کوهی در نابود ساختن سلول‌های سرطانی نقش چشمگیری دارد. طی یک آزمایش، محققان توانستند سرطان روده‌ انسان را با عصاره‌ پونه‌ کوهی درمان کنند. این موضوع گواهی بر این است که پونه کوهی می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را متوقف کرده و به سرکوب و از بین بردن آنها کمک کند.

    ۴. کاهش عفونت ویروسی

    علاوه بر مبارزه با باکتری‌ها، برخی از مطالعات نشان داده‌اند که پونه کوهی در برابر برخی ویروس‌ها نیز از بدن محافظت می‌کند. «کارواکرول» و «تیمول» دو ترکیب موجود در پونه کوهی هستند که خواص ضد ویروسی دارند. مطالعه‌ای نشان داد که این دو ترکیب می‌توانند ویروس‌ هرپس سیمپلکس (عامل تبخال) را تا ۹۰ درصد، غیرفعال کنند. در مطالعه‌ای دیگر نیز مشخص شد که کارواکرول در شرایط آزمایشگاهی قادر است نورویروس (عامل ایجاد اسهال، حالت تهوع و معده‌درد) را در عرض یک ساعت از بین ببرد.

    ۵. کاهش التهاب

    التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی از سوی بدن است که در نتیجه بیماری یا آسیب رخ می‌دهد. با این حال، التهاب مزمن در ایجاد بیماری‌هایی مانند مشکلات قلبی، دیابت و بیماری‌های خودایمنی نقش دارد. روغن پونه کوهی، با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود، می‌تواند به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش التهاب کمک کند.

    ۶. استفاده خوراکی

    این گیاه همه‌کاره فقط استفاده درمانی ندارد، بلکه می‌توان آن را به طرق مختلف، از جمله استفاده در غذاها، مصرف کرد. می‌توانید برگ‌های پونه کوهی را با سبزیجات مختلف ترکیب کرده و یک سالاد گیاهی و پر از مواد مغذی تهیه کنید. هم‌چنین می‌توانید پونه خشک‌شده یا پودر پونه را به عنوان ادویه یا چاشنی در غذاها استفاده کنید. از پونه کوهی برای مزه‌دار کردن گوشت یا طعم دادن به سس‌های خانگی نیز استفاده می‌شود. این گیاه به صورت تازه، خشک و یا به شکل روغن در دسترس است و اضافه کردن آن به رژیم غذایی بسیار آسان و مفید است.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پونه کوهیسلامتیگیاه دارویی
    پست قبلی

    چه بخوریم که جوان بمانیم؟

    پست بعدی

    این صبحانه خوشمزه و مقوی را حتما امتحان کنید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    این صبحانه خوشمزه و مقوی را حتما امتحان کنید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.