یکشنبه, تیر ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید سرکه سیب برای سلامتی

    سرکه سیب یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین مواد مورد نیاز در درمان خانگی است و مردم کشورهای مختلف قرن‌های متمادی از آن در آشپزی و پزشکی استفاده کرده‌اند.

    توسط فاطمه خداویردی
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید شگفت انگیز سرکه که اگر بدانید آن را از سفره حذف نمی‌کنید

    به ادعای بسیاری سرکه سیب طیف گسترده‌ای از مسایل درمانی و سلامتی را تسکین می‌دهد. با این حال این که نتایج تحقیقات دانشمندان درباره سرکه سیب چه می‌گوید، ممکن است برای بسیاری تعجب‌انگیز باشد.

    سرکه سیب دارای خواص سلامتی مختلفی از جمله اثرات ضدمیکروبی و آنتی‌اکسیدانی گسترده است.

    علاوه بر این، شواهد مختلف حکایت از این دارند که سرکه سیب احتمالاً مزایای دیگری را نیز در زمینه سلامتی می‌تواند شامل شود؛ از جمله: کمک به کاهش وزن؛ کاهش کلسترول؛ کاهش سطح قند خون؛ و بهبود علائم دیابت.
    با این حال، تحقیقات زیادی درباره مزایا و خصایص درمانی سرکه سیب وجود ندارد- و پیش از این‌که بتوان آن را به عنوان یک درمان جایگزین توصیه کرد، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

    این مقاله می‌کوشد شواهدی درباره فواید احتمالی سرکه سیب برای سلامتی ارائه دهد.

     

    سرشار از مواد سالم

     

    سرکه سیب از طریق یک فرآیند دو مرحله‌ای ساخته می‌شود.
    اول؛ سازنده، سیب‌های له‌شده را در معرض تخمیر قرار می‌دهد- و باعث تخمیر قند سیب و تبدیل آن‌ها به الکل می‌شود.
    در مرحله بعد هم با افزوده شدن باکتری، الکل تخمیر شده و به اسید استیک- ترکیب اصلی سرکه- تبدیل می‌شود.

    به عبارت بهتر؛ سرکه سیب از تخمیر قند سیب بدست می‌آید- و این باعث تبدیل آن‌ها به اسید استیک می‌شود- که ماده فعال اصلی سرکه و مسئول اصلی فواید و مزایای سلامتی آن است.

     

    کمک به کشتن باکتری‌های مضر

     

    سرکه می‌تواند به کشتن پاتوژن‌ها از جمله باکتری‌ها کمک کند.
    مردم به طور سنتی از سرکه برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن، درمان قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش استفاده می‌کردند.
    بقراط به عنوان پدر طب مدرن حدود ۲۰۰۰ سال پیش از سرکه برای تمیز کردن زخم استفاده می‌کرد.

    اسید استیک به عنوان ماده اصلی موجود در سرکه می‌تواند باکتری‌های مضر را از بین ببرد یا از تکثیر آنها جلوگیری کند. این ماده سال‌های سال به عنوان ضدعفونی‌کننده و نگهدارنده طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

     

    کاهش سطح قند خون و مدیریت درمان دیابت

     

    تا به امروز یکی از کاربردهای متقاعدکننده سرکه کمک به درمان دیابت نوع ۲ بوده است.
    دیابت نوع ۲ با سطوح بالای قند خون ناشی از مقاومت به انسولین یا ناتوانی در تولید انسولین مشخص می‌شود.

    با این حال افرادی هم که به بیماری دیابت مبتلا نیستند، می‌توانند از حفظ سطح قند خون خود در محدوده طبیعی با کمک سرکه سیب سود ببرند؛ زیرا برخی از محققان معتقدند که سطح قند خون بالا عامل اصلی پیری و بیماری‌های مزمن مختلف است.
    خلاصه این که تاثیرات مثبت سرکه سیب در بهبود حساسیت برخی از بیماران به انسولین و کمک به کاهش واکنش قند خون بعد از غذا نویدبخش قلمداد می‌شود.

     

    کمک به کاهش وزن

     

    شاید این نکته که طبق مطالعات انجام شده سرکه می‌تواند به کاهش وزن افراد کمک کند، تعجب‌آور باشد.

    مطالعات انسانی متعددی نشان از این دارند که سرکه می‌تواند احساس سیری را افزایش دهد. در حقیقت سرکه می‌تواند منجر به دریافت کالری کمتر و به تبع آن کاهش وزن شود.
    به عنوان مثال، نتایج یک مطالعه حکایت از این دارد که مصرف سرکه همراه با یک وعده غذایی پر کربوهیدرات منجر به افزایش احساس سیری می‌شود و باعث می‌شود مصرف‌کننده در طول روز ۲۰۰ تا ۲۷۵ کالری کمتر مصرف کند.

    کوتاه سخن این که تحقیقات انجام‌گرفته نشان از این دارد که سرکه می‌تواند احساس سیری را افزایش دهد و به مصرف‌کننده کمک کند کالری کمتری بخورد- که خود این هم می‌تواند منجر به کاهش وزن شود.

     

    بهبود سلامت قلب حیوانات

     

    بیماری قلبی یکی از علل اصلی مرگ و میر است.
    چندین فاکتور یا عامل بیولوژیک با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ارتباط دارند.
    تحقیقات نشان می‌دهد که سرکه می‌تواند چندین مورد از این فاکتورهای خطرآفرین را بهبود بخشد. با این حال، بسیاری از این مطالعات بر روی حیوانات انجام شده است.

    این مطالعات حیوانی نشان می‌دهد که سرکه سیب می‌تواند سطح کلسترول و تری‌گلیسیرید و هم‌چنین چندین و چند عامل خطر دیگر بروز بیماری قلبی را کاهش دهد.

    به عبارت بهتر؛ مطالعات حیوانی پرشماری نشان داده‌اند که سرکه می‌تواند تری گلیسیرید، کلسترول و فشار خون را در حیوانات کاهش دهد. با این حال، هیچ مدرک قوی دال بر نقش سرکه در کاهش خطر بیماری قلبی در انسان‌ها وجود ندارد.

     

    افزایش سلامت پوست

     

    سرکه سیب یک درمان رایج برای بیماری‌های پوستی از قبیل خشکی پوست و اگزما است.

    پوست انسان به طور طبیعی تا حدی اسیدی است. استفاده موضعی از سرکه سیب می‌تواند به تعادل مجدد pH طبیعی پوست کمک کند و سد محافظ پوست را بهبود بخشد.
    از سوی دیگر، صابون‌های قلیایی و پاک‌کننده‌ها می‌توانند اگزما را تحریک کرده و علائم این بیماری را بدتر کنند.

    سرکه سیب به طور طبیعی اسیدی است و خاصیت ضدمیکروبی دارد. این یعنی سرکه سیب می‌تواند به بهبود پوستی و جلوگیری از عفونت کمک کند. با این حال، مطالعات بیشتری لازم است تا بدانیم این درمان چقدر ایمن و موثر می‌تواند باشد.

     

    مقدار و نحوه مصرف

     

    بهترین راه برای گنجاندن سرکه سیب در رژیم غذایی استفاده از آن در آشپزی است. در واقع از سرکه سیب می‌توان به عنوان یک افزودنی ساده به غذاهایی مانند سس سالاد و سس مایونز خانگی استفاده کرد.

    دوز معمول مصرف سرکه سیب از ۱ قاشق چایخوری تا ۲ قاشق غذاخوری (۱۰ تا ۳۰ میلی لیتر) در روز را شامل می‌شود- که یا می‌توان از آن در پخت و پز یا مخلوط در یک لیوان آب استفاده کرد.

     

    حرف آخر

     

    بسیاری از وبسایت‌ها و صفحات مراقبت‌های بهداشتی طبیعی ادعا می‌کنند که سرکه سیب دارای مزایای سلامتی استثنایی است- که از آن جمله می‌توان به افزایش انرژی و درمان بیماری‌ها اشاره کرد.

    با این حال متأسفانه تحقیقات زیادی برای اثبات بیشتر ادعاها در مورد مزایای سلامتی آن به انجام نرسیده است.

    گفته می‌شود که برخی از مطالعات نشان می‌دهند که سرکه سیب ممکن است فوایدی از جمله کشتن باکتری‌ها، کاهش سطح قند خون و ترویج کاهش وزن داشته باشد.

    سرکه سیب هم‌چنین به نظر می‌رسد که بی‌خطر است- البته تا زمانی که مقدار زیادی از آن مصرف نشده باشد.

    علاوه بر این به نظر سرکه سیب کاربردهای مختلف غیرمرتبط با سلامتی نیز دارد- که از آن جمله می‌توان به استفاده از آن به عنوان یک نرم‌کننده طبیعی مو، محصول مراقبت از پوست و عامل تمیزکننده اشاره کرد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

     

    • بیشتر بخوانید:
    • آیا سرکه سیب برای لاغری موثر است؟
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سرکه سیبصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    افت قیمت برنج در بازار با واردات/ برنج خارجی با اقدام دولت ۲۰ درصد ارزان‌تر خریده شد

    پست بعدی

    ۳ تا ۵ هزار ماهی در سیل اخیر تلف شد/ تولیدکنندگان از فروش ماهی اجتناب می‌کنند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نرخ انواع ماهی اعلام شد/ ماهی «زبیده» کیلویی ۴۰۰ هزار تومان

    ۳ تا ۵ هزار ماهی در سیل اخیر تلف شد/ تولیدکنندگان از فروش ماهی اجتناب می‌کنند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.